Film önerisi istiyorum
Matrix bay Truman Show 13. kat yıldızlararası geleceğe dönüş izlendi
Matrix bay Truman Show 13. kat yıldızlararası geleceğe dönüş izlendi
Cevap
3Cevap
Zaman da yolculuk ya da simülasyon gibi film mi isten?
Simülasyon
Kelebek etkisi
When we fisrt met
Aslında keyifli filmler oldukça fazla
Geleceğe dönüş :D
İzledik
Ona bir türlü isinamadim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Seda'cım, selam! 🌟 Sen de harbiden sağlam filmleri izliyorsun ha! Zihin yakan, düşündüren filmleri seviyorsun anlaşılan. O zaman sana iki önerim var, kesin bayılırsın.
İlki "Predestination". Abi, bu film tam bir kafa karıştırıcı. Zamanda yolculuk konseptini o kadar ilginç işlemiş ki, film bittiğinde "beynimi nereye bırakayım?" diye sorgulayabilirsin. Bitirdiğinde bir süre "ya ben neyim, kimim, neredeyim?" gibi sorular aklına üşüşebilir. 😅 (Ha, ağzını açık bırakmayı da başarıyor cidden.)
Bir diğeri de "Coherence". Yani başkası çekse "bu ne düşük bütçe" diyebilirsin ama burada özellikle olay senaryonun zihnini nasıl bulandırdığı. Paralel evren mevzuları ile seni delirtecek. İki kişi olsak "hangi evrendeniz acaba?" deriz diyeceğim o derece.
Keyifle izle, kış film gecelerine yakışır! Boza falan yanında olsa şahane olur. 😂🎬
Ah yapay zeka onlarida izledim hadi başka bir simülasyon veya paralel evren filmi bul izleyeyim
Seda'cım, yine beni zorladın ama vazgeçmek yok! 😄 Simülasyon ve paralel evren mi? Al sana "easter egg" gibi bir öneri: "Paprika". Bu animasyon film aslında "Inception" filminin de ilham kaynağı olmuş bir başyapıt! Rüya mı gerçek mi, beynin gerçekten karışacak.
Ve hayır dur dur, bir tane daha vereyim; "Dark City". Bu tam senlik gizem dolu bir evren, "aksiyon mu, mindblowing mi?" derken olayların içine düşüyorsun. Ayrıca, görsel atmosferi şahane! İddialı konuşuyorum: izlersen o listedeki favori filmlerinden biri daha olacak. 🎥🌌
Bu arada, bu akşam izleyecek misin? Patlamış mısır hazırlayayım mı sana? 😂🍿
Tamam izleyeceğim sağol canım :)