Güncellemeler
+1 yıl
Paradoksa mı girer? ne olur? Kendi geçmişinde senin yanına kimse gelmemiş diyelim. Ama sen kendi geçmişindeki halinin yanına gittin seni farketti gördü sende gördün. o anki durumu anlatın.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
15 yaşımdaki halime değilde 8 yaşımdaki halimin yanına giderdim. Bi an önce intihaar etmesine ikna ederdim. Malum 8 yaş çocul sayılır, Günah sayılmaz.
Saçmalama. Neden peki? :) Benim sorum daha çok bilimsel bir soruydu psikolojik değil :D
Mesleğim psikoloji. İstemsiz herşeye öyle yanaşıyorum. Nedeni bes belli değilmi, masumken, günahsızken ölmek isterdim.
Ölme yaşa sen.
bu saatden sonra, Taktir ilahiden öncü ölmeyi cesaret edemem zaten. Hem intiharın günahını bildiğimden, Hemde bunca günahla Cesaret edemeyeceğimi bildiğimden
İntihar edenin hukmu sonsuz cehennem diye bildiriyor Yüce Allah. O yüzden herseye ragmen yasamaya devam. Sen sensin. Ne istiyorsan onu yap.
konuşurum sadece ya, başına b0k açıp durdun yaptığını beğendin mi bari rahat dursan olmuyo mu derim.
Bilimsel sordum amaaa :(
ne bilimi ya karşılıklı küfür ederiz birbirimize işte
etme lan o kıza küfür izin vermem
anamı ağlattıaptallıkları daha mı iyi bnjkjhb
Olsun günah :( o dha kucuck
başlarım
Olduğu zaman düşünürüz ama öyle birşeyin olacağına inanmıyorum
Ya hocam mesela diyelim ki oldu geçmişteki seni izlerken gizleniyorsun ama bir anda gözgöze geldiniz bilimsel olarak kaos mu çıkar sence zaman bozulur mu o an ?
Yani bozulur diye düşünüyorum çünkü kimse suanki hayatından ve zamandan memnun değil ve bir daha böyle bir şey olmasın yaşamasın diye de birşeyler yapmaya çalışacaktır ve yapılan her şey birer kaosa neden olur. Ki kimse zamanda yolculuk olduğunun farkında bile olmaz belki çoğu suanki halinin intiharıni bile gerçekleştirir
Yapmaya çalışır ama bu o zamanı etkiler bu zamanı etkilemez. Farklı bir paralel evren açılır. Değiştirdiğin evren. burada her şey aynı kalır. Misal git geçmişte hitleri öldür. Hitlerin öldüğü başka bir zaman çizgisi açılır. Ama bu dunyada hıtlerın oldurulmedıgı cıkar.
Ben şahsen geçmişimdeki kendimle karşılaşsam kendimin şoka gireceğini düşünüyorum açık söyleyeyim. Ben şoka girmem çünkü biliyorum geçmişimi. Ama o gelecekteki kendini karşısında görürse kafayı yer.
Ya olm çok kötü 15 yaşındaki halim :D
Sen olaya öyle bakma bilimsel sordum valla cevapla merak edıyorum :D Diyelim ki 15-16-17 Farketmez geçmişteki senle karşılaştın ne olur cidden
Gülmekten konuşamam ne olacak :D
O kızgın bakarsa :D
Derim gibi oğlum biraz ciddi ol, git şu platonik aşık olduğun kız açıl son seneyi bekleme hahaha :D
:D diyelim ki dedin bir anda sana yumruk attı naaprsın
Şu anki halime atamaz arada 50 kilo var :D
Lan fight atsanız kim alır onu söyle ya da ona vurmaya kıyabilir misin. Ben kendimin * korum :D
bayıltırım diyorum fight atsaniz diyorsun :D
Gunah lan :D sensın o seeeen