TRT kanallarında Telegün sayfasına ulaşmamıza sağlayan Teletext'e bakıyor musunuz? Genelde nelere bakardınız? Ben sadece maç skorları ve puan durumlarına bakardım. 😂

TRT kanallarında Telegün sayfasına ulaşmamıza sağlayan Teletext'e bakıyor musunuz? Genelde nelere bakardınız? Ben sadece maç skorları ve puan durumlarına bakardım. 😂
Teletext duruyor mu yaa 😀 çocukken hava durumuna bakardım. 4 yaşımdan beri evimizde bilgisayar var ve 6 yaşımdan beri internet de var ama teletext ayrı güzel geliyordu o zamanlar
Evet ya... 😄 Arada hobi gibi girip bakınıyorum, nostalji gibi geliyor bana hoşuma gidiyor... 📺 Renkli kutucuklar, eski tarz haberler… bi bakıp çıkıyorum ama insanı bi geçmişe götürüyor... Seviyorum... 🕰️
Vay be güzel başlık, sene 96-97 filandı sanırım. Yeni bir tv alıcaz ama ben teletexli olsun diye bayi bayi gezdim, her bayide teletexlisi yoktu her modelin.
İnternete düzenli erişim sağlamaya başladığımdan beri önemini yitirdi benim için 😂 çocukken sık sık bakardım. Özellikle 150 tuşlamasını çok yapardım 😂
Cevap
17Cevap
ilk kez duyuyorum :D
Ciddi misin 😃 git bi bak trt kanalına kumanda da txt yazılı tuş olmalı oradan buna ulaşabilirsin
Teşekkür ederim mutlaka bakarım :D genelde youtube da takip ediyorum maç özetlerini
İnternetten önce bu vardı işte ulan böyle deyince kendimi yaşlı hissettim oysa yaşın doğruysa aramızda çok yıl da yok hani 😂
Yaş doğru 2 yıl var arada 😂 ama teletext duymamışım demek ki
Ahh çok güzel ya çocukluğum geldi aklıma hava durumuna falan ordan bakardık ne var yayın akışın da ordan öğrenirdik 🥰🙆🏻♀️😥
Sen şu an çok kötü bişey yaptın zaten geçmişe özlem vardı daha da artırdı😭
Köp kötü 😅😅
Ayy ben gideyim öyle sor ya
Çocukken yanlışlikla girerdim ve bir türlü çıkmasını bilmezdim şu lalet şeyden 😂
Bilmiyorum ki bakmazdim kumanda kavgası yapardık abimle kumandayı çekiştirirken elim değer açılırdı abimde bilirdi kapamasini kalamazdı bilerek sırf kumandayı vermek için bir saat bende kaldıktan sonra verirdim ona al kapat derdim😂😂
Kapamasini bilmiyordum çünkü
Teleteks hala var mı
Tüplü TV miz varken hava durumuna bakardım
Evet borsa haberlerine bakar gece 12 den sonra gider atm den hisse senedi alır veya satardım 😂
Ne günlerdi yaa
Eskiden 30 25 sene önce. Babam eve televizyon almış teletexsi vardı ilk okul da iken sohw texs vardı.
O yıllarda teletexs televizyon baya. meşur du herkesin televizyon da yok tu internet gibi
TRT de telegün kaldı
Tüplü TV zamanları 90lar
Smart TV lerde hiç bulamadım ama eski plazma ve tüplü tv lerde bakardık vay be ne günler
bunu açınca millet eskiden pentegonu hacklemiş sanıyordu kendini asdfasd
402 de mi ne bulmaca falan soruyorlardi ona bakardim kucuklugumde.
Eski TV'lerde vardı evet 😂😂
Aaa bu hala var mıymış 🤓
Tv'de yanlışlıkla bı düğmeye basınca çıkıyor bu
Bilerek baktım ama neyse
uzun süredir bakmıyorum
Teletex eskinin Google i sanki 😀
Eskiden bakardık şimdi ise hayır
Süper birşeydi bu ya. Gözlerim yaşardı
Bu kadar yaşlı değilim
Yeni nesilin varlığından haberi yoktur
Önceden çok bakardm 😄 unutmuşum bile
Bi anda çocukluğuma ışınlandım. Hayır bakmıyorum