Ben daha çok CINE5'in müstehcen sansürlü filmleriyle ilgileniyordum. Tabi karıncalıydı ama insanların vücud hatları belli oluyordu :)))
Teletext'e gelirsek. Hala arada sırada bakıyorum, nostaljik. Her kanalda çıkmıyor tabi. Günümüzde web sayfası neyse kanalların bir 10 sene önce teletext oydu.14 Yorumla
En İyi Cevaplar
link
ve
link
Yani şimdi bana gece gece maziden kalan kasetleri buldurup öptürüp ağlatacaksınız he:(((88sekiz12 Yorumla
teletextte pacman tarzı bir oyun vardı ondan oynardım sürekli, belki de pacmandir :D
bir de beni uzun süre kitleyen televizyon atarileri olmuştu.oyun kasetleri vardı. çocuklar bir evde toplanırdık.ben genelde ikili mario oynardım.dövüş oyunlarını o zaman da sevmezdim.mario hala oynarım :D:D:D18 Yorumla- +1 yıl
tutucuyum diyorsun:)
ben kullanıyorum show TV'nin var mesela hala bakıyorum hangi saate ne var diye
babamda hala TRT'den sayısala bakar ikna edemiyorum adamı gel baba internette bakarız diye yok alışmış :)11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
+1 yıl93-98 yılları arası bütün euroleague, klüpler kupası(o zmnki adıyla) , korac kupası ve uefa kupası maclarını dksı dksına teletexden takip ederdim..hatta olaylı mash verona-kızılyıldız finalinde oyun durdugu için teletexe bilgi gelişi bi ara durmuştu, merakdan basım dönmüş, o dönemde uydu sisteminin pek yaygın olmadıgı ülkenin ender uydusuna sahip evlerinden eniştemin evine gidip o zmnların italyan sporunda bası ceken kanallarından RAİ DUE den macı takip etmiştim..bunun gibi örnekler coktur...
10 Yorumlaİnternet öncesi çağda kullanılan "BBS" (Bulletin board system) benzeri grafikleri ile dikkat çeken, yayım altı mesajlaşma sistemi. İnternet çıktı, zira telefonda bile var. Onun yerine kanal teleteks indexi arasında deli gibi gezmekten iyidir.
Eskiden güzeldi, yaşandı ve bitti :)10 Yorumla
+1 yılİddaa oynarken kontrol etmek için bakıyordum.
Canlı skor izlemenin en kolayı.
İddaa'da yok teletext de :)
Öğrencıyken siyah beyaz küçük televizyon karıncalı şekilde Oz'u izlemeye çalışırdım. Fazla kaptırıyordum kendimi diziye..
link10 Yorumla
+1 yıl(teke tek program cingılıyla) "TELE TEXT!" diye bağırasım geldi. piksel piksel arıyorum...
23 Yorumla- +1 yıl
ahahha. televizyonu mumla seyreden ali'yi unutmadım, unutturmayacağım.
Kullandım elbette ama dediğin tarzda kullanmadım. Sadece haber hava durumuna ve duvarda duran saatin yanlış olma ihitmali uzerine veya teyit için kullandıgım oldu. Öyle aşk meşk mesaj yaz oku kullanmadım.
10 Yorumla
+1 yılBowling de vardı .. Halen var mı bunlar meraklandım hot?
14 Yorumla- +1 yıl
Hım araştırmak gerek :)) benden iyililk senden naber?
- +1 yıl
aman burda patlamada kikiki ortalık kirlenmesin. Sevindim senin adına daim olsun :)
u +1 yılBorsa, yayın akışı, haberler, depremler gibi bilgiler için sürekli kullanırım.
19 Yorumla- +1 yıl
Evet halen kullanıyorum :))
- +1 yıl
Bunu hiç istikrar olarak düşünmedim aslında. Halbuki baktığım tüm şeylerin İPhone uygulamasını da kullanıyorum fakat iş yerinde sürekli teletext borsa ekranı açık.
3 saniyede bi formatlayan bendim yanlış olmasın :D:D
internetin bi geri versiyonu teletext ti bi zamanlar benim için :D hava durumuna, sayısala falan bakardık.19 Yorumla
+1 yılwalkmanin pili bitmesin.
hatta benim için şarkıcıların albümü değil, hala kaseti çıkıyor.24 Yorumla- +1 yıl
arasıra walkman nostaljisi yaparım, grup vitamin kasedi var çalışır durumda. diğer kasetleri imhalamak durumunda kaldım.
gs marşlarını takdir ettim, sana kombine hediye edebilirim:D:D
Arada sırada haberlere bakmak için Teletext kullanıyorum.Bilgisayarı en ufak şeyde açmak yerine halli hazırda teletext varken kulanmamak ayıp olur değil mi :)) Elimizdeki nimetleri kullanalım :P
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 505 cevap paylaştı.
+1 yılKüçükken çok bakardım hava durumu falan şimdilerde ilgilenmiyorum ..
12 Yorumla- +1 yıl
ahahah:))
+1 yılçoğu kanalın (ki zaten hepitopu 2 taneydi) teletezt yoktu. telegün'dü o.
12 Yorumla- +1 yıl
hatırlarım, eski insanların ayal gücü çok gelişmiş oluyordu
+1 yılTeletextli televizyon çok geç girdi bizim eve o nedenle pek yakınlaşma yaşamadık.
Ama sanal bebekler vardı bir zamanlar. Almayanı dövüyorlardı.117 Yorumla- +1 yıl
Olur. Ben de sana 3-5 ekran yıllanmış sanal bebek hediye ederim (=
- +1 yıl
Senden çocuğum olsun dedin sen bana? (al sana hakettin)
- +1 yıl
@hotdog hala teletext'li bir tvim yok :(
@penti Hazır yapılmışı yok cicim :P - +1 yıl
ahahahahah
+1 yılolmaz mı beahhh, hala kullanırım zaman zaman. özellikle trt'nin teletextinde bir deprem listesi var, rapo halinde sunuluyor. en fazla onu kullanırım bi de borsayı da ordan takip ederdim :D
10 YorumlaVoltran, süper golcü, parliament cinema müziği(star tv) v.b. Güzel bir başlık var: 80ler de çocuk olmak google da.
10 Yorumla
+1 yılBende gecenin bi vakti açar aşk sevgi mesajlarını okurdum :D
12 Yorumla- +1 yıl
Hahahha şu sözden etkilenmiştim ve mesaj olarak sevgilime atmıştım ne saçmalıyorsun demişti çocukluk işte :D
Bazen anlatmak istedim ama zor geldi, korktum,bazen cesurdum ama sen yoktun,artık bir karar aldım, şimdi söylüyorum:
Seni çok ama çok seviyorum.
+1 yılİlk zamanlar kullanırdım. Şimdi hakgetire. Tv bile izlemiyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
Sosisli sen cevap verenleri sıradan artılıyor musun? Bana mı öyle geliyor?
Ne bakardım şimdi bakmıyorum ama böyle sözler felan yazardı onları okurdum genelde. :) Güzel günlerdi :)
10 Yorumlahala varmıki teletext. dediğin gibi bende başından ayrılmıyordum o siyah ekrandaki göz alan çılgın renklere bakmaktan.
10 Yorumla
+1 yılHatırlatmasan olduğunu unutmuştum, bi ara ntv ninkinden iddaa sonuçlarına bakıyodum bende ama taa ne zaman :)
11 YorumlaZamanında iddaa sonuçlarını öğrenmek için bakardık.
10 YorumlaOrtaokulda öğretmen hergün 5 haber yazıp getireceksiniz demişti. O zamanlar haber izlemediğimden teleteksten haberleri öğrenip yazıyordum :)
10 Yorumla
+1 yılArada sırada aklıma geliyor geldiği gibide gitmeyi bilmiyor... Bakıom arada kardeşim bilgisayar yanımda yoksa maç sonucları için falan...
TRT - 201 :)))10 Yorumla
+1 yılo zaman da zodiac cok komplikeydi teletextte dogcare
o 8-bitimsi karakterler gözümde canlandı
bazen amacsizca ekrana bakiyordum : ))10 Yorumla
+1 yılBilgisayar kapalıyken açmaya üşenip teletext ten haber okuduğumu bilirim :DTrt1 forever
10 Yorumlaaynen aynen hatta show tv nin teletextinde sohbet var cok kontör harcardım orda :)
11 Yorumla- +1 yıl
Nickiniz neydi. vakti zamanında bende çok kontör harcadım hala oradaki nickleri hatırlarım. ben XKADEREİNATX unutmayan varsa logoyla 102 103 104 105 107 108 109. Sayfaları ard arda kapattığım olurdu. nicklerin bazıları. Deren35 xkaderimx2 duyguseli1 duyguseli3 uludogan Zeyno yakamoz vs.
+1 yılhala kullanırım mac sonuclarını lıglerın son durumlarını teletextten takıp ederım
10 Yorumlaailenin bütün üyeleri severek kullandık bıraktık zor oldu ama yaptık başardık yapan yapıyo
10 Yorumlakanka ogün o salon o arçelik tv hepsi mıh gibi aklımda o kumanda elimden bi hafta düşmemişti. teletex ya hastasıydık ozaman.. :)
14 Yorumlaevet hatırlıyorum..chat sayfalarıda vardı halada var ..hatta ordan çok guzel bir kızla tanışmıştım...
10 Yorumla
+1 yılÇok severdim , genelde maçların skoruna bakardım.
12 Yorumla- +1 yıl
Aklıma geldi şimdi. Eski günler tabii.. Hüzünlendim.
Eskiden bizde de vardı. :)
12 YorumlaSpor sonuçlarını hep ordan takip ederdim :)
10 YorumlaEsksi kadar olmasa da ara sıra bakıyorum
10 Yorumlaee hala var ki kablolu kanalda zaten...
10 Yorumla
+1 yılo ne ya :)
14 Yorumla- +1 yıl
google amcaya yazdım öğrendim :)
borsayı takip edenlerin vazgeçilmezi hala
10 Yorumla
+1 yılHatırlıyorum ama şimdiki çoğu tv de yok.
10 Yorumla
+1 yılbir zamanlar
12 Yorumla- +1 yıl
tüh fena yakalandık ne yapsakki
maç sonuçlarını takip ediyorum...
10 YorumlaArada yine kullaniyorum haberleri okuyorum :)
10 YorumlaYo hatırlıyorum :)
23 Yorumla- +1 yıl
Mıcırlır ki bu :))
Eskimişsin lan
12 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazen kullanıyorum hala. Döviz kurları için.
10 Yorumlailaç mı ?
12 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne