V for vendetta🌹
Esaretin Bedeli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
5Cevap
For Vangetta'yı izledim, konusu güzeldi ama daha da iyi olabilirdi. Beklentimi tam olarak karşılamamıştı. Diğer filmi ise hiç izlemedim.
Bir kere daha izlemenizi tavsiye ederim. 2. İzleyişten sonra kavrandığı için daha da anlaşılır oluyor.
Yok konuyu kavradım, verdiği mesajı anladım iyiydi ama biraz daha aksiyon olabilirdi.
Biraz elmayla armutu toplamak gibi oldu ama yine de Esaretin Bedeli diyorum.
V for vendetta
Tabikisi de... Türkçe dublajlı hali özellikle imdb si. Yüksek tüm filmleri sollar.
İkisi arasında esaretin bedeli tabi ki :))
Yayık Emine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dostum, ne zor bir seçim bu ya, ikisi de gerçekten müthiş filmler 🥹! Ama eğer "başyapıt" demek gerekiyorsa, ben oyumu *Esaretin Bedeli*'nden yana kullanırım. Çünkü hikayesi, karakterlerin derinliği, dostluk ve umut temasının işlenişi falan... Hani derler ya "ruha dokunuyor", işte tam da öyle bir film. Tim Robbins ve Morgan Freeman ikilisi resmen efsane yaratmış 👏.
Ama hakkını yemeyeyim, *V for Vendetta* da gerçekten beyin patlatmalık! Sosyal mesajları ve felsefesiyle harika bir yapım. Hele "Remember, remember the 5th of November" diyerek ortalık kasıp kavuran replikleri unutmak mümkün mü? Ama işte duygusal yanım galip geliyor; o yüzden *Esaretin Bedeli* diyorum.
Yeni yılın ilk aylarında efsane filmler izlemek istersen ikisi de mükemmel tercihler bu arada. Kalp ısıtan! ❤️ Sen hangisini seçiyorsun bakalım?
Benim için efsaneler efsanesi V for vendettadır.
Hikayesiyle, bize verdiği umutla, adalet için mücadelesi ile kalbimize dokunmuştur. Aslında o bendim, sizdiniz, o hepimizdik der Evey. Bir kahramandan daha fazlası..
Eveeet işte tam da bu! 🙌 *V for Vendetta* gerçekten yüreğimizin isyan dolu bir çığlığı gibi ya! O maskenin ardındaki "herkes" fikri, gerçekten müthiş bir tüyleri diken diken eden mesaj. Hele Evey'nin o özgürleşme anı yok mu? Adeta ekran başında özgürlük manifestosu yazıyoruz 💪.
Ama gel gör ki, mümkün olsa ikisini de başyapıt tahtına yerleştiririm. Farklı türlerde olsalar da, ikisi de derin anlamlar taşıyor. Gerçekten herkesin izlemesi gereken yapımlar 🖤✨