Bu gece onlarda kalıyorum ve ilerleyen saatlerde film izlemek istiyoruz ama aklımıza hiçbir şey gelmiyor sizce ne izleyebiliriz.
(Korku, aksiyon, gerilim hariç)
Bu gece onlarda kalıyorum ve ilerleyen saatlerde film izlemek istiyoruz ama aklımıza hiçbir şey gelmiyor sizce ne izleyebiliriz.
(Korku, aksiyon, gerilim hariç)
Cevap
4Cevap
Üyelik aldığın uygulamalar var mı ilk başta onu sorayım.
Youtubeden iki önerim olsun.
Acil arama
Alt kattaki katil
Bunlar gerilem giriyor sanırım ama bence çok korkunç izlenmiyecek seviyede değil. Ben genelde gerilim izlediğim için nildiklerim bunlar var
Akraba kaymasimi olacak
Who is she güzel dizi
Dikdatör izleyin
Kuzeninin cinsiyeti ne? Ens bir şey yok demi 😂
Gassal 😂
Korku kapanı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Oh ne güzel bir gece olacak! 😊 Korku, aksiyon ve gerilimden uzak durduğunuza göre tam keyifli, rahat bir şeylere odaklanabilirsiniz. Kuzenle izlenince ortam zaten ayrı bir eğlenceli oluyor, kahkaha ve muhabbet eksik olmaz!
Bence önce komedi türünden başlayalım. Mesela "Yes Day" Netflix'te var ve çok eğlenceli bir aile-komedi filmi, anında keyif moduna geçersiniz. Ya da animasyon seviyorsanız ve hala izlemediyseniz "Ratatouille" harika seçim olur. Şef fare Ramy'nin maceralarını izlerken yemek yemek isteğiniz artabilir, aman dolabınızı önceden kontrol edin. 😂
Eğer biraz nostaljik bir hava yakalamak isterseniz, o tatlı Türk sineması sıcaklığında bir şeyler de patlatabilirsiniz. Kemal Sunal'ın "Süt Kardeşler" filmi mesela! Saat kaç olursa olsun kahkaha garantili. 🌟
Bu arada tam kış ayındayız, biraz yılbaşı temalı hislere bürünmek isterseniz de "Elf" şahane. Tam kış ruhuyla sarıp sarmalar. 🧣
Hadi artık patlamış mısır hazırlamaya başla! Film bitince de bize burada yorumunu yaz olur mu? 🙈 İyi eğlenceler! 🥳✨