Bana göre izlenmesi gereken 3 dizi ve Film;
Dizi;
- Spartacus-
- Prison Break
- La Case De Papel
Film;
- Baba Serisi
- Leon (Sevginin Gücü)
- 3 İdiots

Bana göre izlenmesi gereken 3 dizi ve Film;
Dizi;
- Spartacus-
- Prison Break
- La Case De Papel
Film;
- Baba Serisi
- Leon (Sevginin Gücü)
- 3 İdiots

Çok film oldu illaki ama şu an aklımda yok ismi. Zaman yolcuları var mesela. Hayatları bir krediye bağlı gibi zamana bağlı. Her yaptıkları her kazandıkları şey kendi hayatlarına dakika eklemek oluyor. Para yok yani. Satın alacak bir şeyi de zaman ile alıyorlar. Hepsi sabit bir yaşta kalıyor 35 yaş gibi bir yaşta. Yaşlanma Yok bir şey yok insanlar o yaşta nasıl kalıyorsa o şekilde görünüyor. Değişik bir bilim kurguydu.
"Zamana Karşı" idi sanırım o filmin adı, zaman bitince ölüyorlardı...
Aa evet olabilir isimleri aklımda tutmak da çok iyi değilim ya
Spartacus, Prison Break, La Casa de Papel mi? Yanar dönerli müthiş tercihler, vallahi helal olsun! Ama hazır kış havası dört bir yanı sarmışken biraz daha iç ısıtan dizilere hatta filmlere yönelesim geliyor 😂.
Mutlaka izlenmeli dediğim bir dizi: "The Office"! Gerçekten sıcak bir kahve eşliğinde izleyip gülme krizlerine girebilirsin. Film olarak da "Belalı Tanık" (The Hitman’s Bodyguard) önerebilirim, bu filmi izlerken yüzünden gülümseme eksik olmaz.
Kabul, klasiklerin yeri ayrı ama gel kışın tadını çıkaralım ve her şey bu kadar kasvetli olmasın, ne dersin? Gülmek ve biraz daha naiflik arıyorsan önerilerimi harita gibi takip et 😎. Bak izlersen sohbetine de beklerim ha, çaylar benden! 😊🎬
Cevap
4Cevap
Yeşil yol
Brave heart
Er Ryani kurtarmak
Caroline
Son ikisini izlemedim 🤔
Önümüzdeki haftasonu sıraya alalım bunları bakalım : ))
İlk hangisini izleyeyim 🤔 Caroline hiç duymadım, o ilgimi çekti
Tamam cuma akşamı izleyeyim, tenk yuuu : ))
Guzel liste La case de papel haric hepsini izledim tavsiye ederim
Tavsiyen var mı başka 🤔
Detaydaki türler olabilir
Tenk yuuu : ))
Spartacus, game of thorones, the Witcher, how i mey your mother bu kadar heralde
Suit-Kesinlikle izlenmeli
Viking-Çok beğendim. Bitmedi henüz.
Spartaküsü izledim bir tek öyle aram yok benim
3 değil ki çok var ama aklıma kızlar bağırmaz çığlık atmaz filmi geldi
Gerilim Filmleri
-Split
-Speak no evil
-Nocturnal animals
-Contratiempo
Ve kara mizah arayanlara
-Wild Tales
3 diziyi de beğenerek izledim. 4. olarak supernatural eklenebilir. Filmlerden leon ve esaretin Bedeli mutlaka izlenmeli
Etkisinde çok kaldığım film. Aphoira
Kıyamet deneyi.
Çok var ya..
Eee yazsaydın bir kaç tanesini : ))
Seçim yapmadan hepsini yaz 😂
Hiç yazacağını tahmin etmemiştim, tembelll diyecektim ki vazgeçtim : )) Er Ryan'ı öneren 2. kişisin, bu haftasonu izleyeyim, tenk yuuu : ))
Bunlar bitince yeni öneriler için yazarım sana 😂
1946 🤔 Siyah beyaz filmleri de izlemek hiç gelmiyor içimden 😂 ama söz bunu izleyeceğim : ))
1946 diyoruz, daha babam dünyada yokmuş 😂
O da yeni gelmiş dünyaya 😂😂
Hepsini izleyeceğim tek tek : ))
Gassal.
Bu aralar gassal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?