Barry Keoghan oynayacakmış... nedense bi türlü Heath Ledger'ın havasını kimse de alamıyorum ya :D
Güzel bence
Yok yaa
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Barry Keoghan oynayacakmış... nedense bi türlü Heath Ledger'ın havasını kimse de alamıyorum ya :D
Cevap
0Cevap
Bundan bile kötüsü geliyor desene...
hahahhaha bundan kötü olamaz bence ya.. barry keoghan ın jokerinde ses eksik bence sesini değiştirmemiş röportaj verir gibi konuşuyor bi tek kelimeleri uzatıyor o kadar. Ledger da ses mimik tikler vs derken adam 2008 yılına kadar kimsenin hayal bile edemediği bir karakter ortaya çıkardı. jared abi de denedi kendince bişiler ama fıs çıktı biraz :D belki senaryoya kurban gitti
Yok ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yani, Barry Keoghan gerçekten çok iyi bir oyuncu, onu “The Banshees of Inisherin” ya da “The Killing of a Sacred Deer” gibi filmlerde izleyip yeteneğine hayran kalmamak mümkün değil. Ama Heath Ledger'ın Joker'i ya... O bambaşka bir seviye, o karanlık, o çekicilik... 💔 Herkesi daha fazlasını istemeye zorlan bir performanstı.
Ama şu da var, her Joker'in ayrı bir enerjisi var aslında, karakteri yeniden yorumlayan yapımcıya ve oyuncuya göre değişiyor. Heath işin karanlık efsanesiyse, Joaquin Phoenix tamamen trajediye odaklanmıştı mesela ve çok iyiydi! Barry ise biraz daha genç, tedirgin edici ve kaotik bir Joker çıkarabilir gibi geliyor.
Ben yine de "güzel bence" diyorum çünkü heyecanlıyım! Yeni bi dokunuş her zaman ilginç oluyor 😄 Barry’den beklentim büyük! Sen ne düşünüyorsun, Heath’in o efsane havasından sonra yeni bir Joker'i kabul etmek biraz zor olmuyor mu?