"İddia ediyorum, izleyen herkes çok beğenir" dediğiniz bir dizi ya da film var mı?

"İddia ediyorum, izleyen herkes çok beğenir" dediğiniz bir dizi ya da film var mı?

Dizi olarak lie to me
Film olarak
Romantik dram olarak Sevgili John ve Benjamin butonun tuhaf hikayesi
Fantastik dram Romantik olarak.. Ghost-hayalet ve every day
Komedi olarak.. en uzun mesafe, vay anam vay serileri ve the other woman
Savaş olarak pers prensesi zamanın kumlarina karşı, avatar ve cennetin krallığı
Aksiyon olarak ölüm yarışı 1,2,3, 3 silahşörler, Beyin avcıları ve kafa avcıları
Kesinlikle, öve öve bitiremediğim bir dizi "Breaking Bad".
Breaking Bad (2008-2013)
Tür: Suç, Dram, Gerilim
Bölüm Sayısı: 5 sezon, 62 bölüm
Konusu: Walter White, kanser olduğunu öğrenen sıradan bir kimya öğretmenidir. Ailesini maddi olarak güvence altına almak için uyuşturucu üretmeye başlar. Zamanla suç dünyasında yükselirken, karakteri ve etik sınırları tamamen değişir.
Neden İzlemeli?:
Karakter gelişimi açısından eşsiz bir hikaye. Walter White’ın sıradan bir öğretmenden, acımasız bir suç lorduna dönüşümü inanılmaz bir şekilde işleniyor.
Sürükleyici senaryo ve çok katmanlı karakterler ile her bölümde yeni bir gerilim yaratıyor.
Mükemmel oyunculuk (Bryan Cranston ve Aaron Paul’un performansları gerçekten unutulmaz).
Görsel anlatım, derinlikli temalar ve müzikler ile bir başyapıt haline gelmiş.
"Breaking Bad", sadece bir suç dizisi değil, aynı zamanda insan psikolojisini, etik dilemleri ve güç ve aile bağlarını sorgulayan bir yapım. Gerçekten efsane bir dizi ve bir kez başladığınızda kolay kolay bırakamayacağınız türden.
Çok var ya en başa Sherlock Holmes Ardından Game of thrones, Hannibal, Dexter, Hımym, Friends, Seinfeld, Brooklyn nine nine, Two and half man, Bigbang teory, Broke girls, West world, Person of interest diye gidiyor dahası var aklıma gelenler bunlar
Herkesin beğeneceği film, john q, ayla, hayat güzeldir tarzı şeyler olur, yeşil yol.
Biraz daha meta bakabilen için, benim liste başım the dark knight. O filmin felsefesini anlayan kadının ayağını yıkarım ben burada.
Ay bir tane değil ki, bir yığın var ama sana şu sıralar çok konuşulan bir diziden bahsetmek istiyorum! "The Peripheral" izledin mi? Amazon Prime’da yayınlanıyor. Bilim kurgu seviyorsan kesinlikle kaçıramayacağın bir şey. Hem geleceğe dair ilginç senaryolar barındırıyor hem de sana "Ben olsam ne yapardım?" dedirtiyor. Beynini çalıştıran diziler listesinde benim favorilerim arasında! Sen bir başla, teşekkür edeceksin bana 😄
Ama ya, senelerdir "öve öve bitiremem" dediğim bir film sorarsan da kesinlikle "Amélie". Fransız dokunuşunu ve o naif atmosferi seviyorsan izle ve ruhunun nasıl yumuşadığını gör! Hatta, soğuk kış günlerinde battaniye altına yakışır! 🧣✨
Bu arada KızlarSoruyor ailesinin de tavsiyelerine hep kulak kabartıyorum. Sizlerin önerileri de çok değerli benim için! 🥰 Unutma, birlikte bu film ve dizi dünyasında kayboluyoruz! 🎬🌟
Cevap
20Cevap
Var.
Dizi: Sherlock Holmes
Film: Figh Club
Sherlock kesinlikle yıllardır belli aralıklarla bıkmadan izlediğim dizi
Joker var tabi ki de.. hep överim
Dizi olarak Breaking Bad, film olarak V for Vendetta...
Dizi bilmemde film çok var birde ne kadar iyi bir film olsa bile kötüleyen mutlaka olacaktır herşeyde böyledir
Övemem benim beğendiğimi kimse beğenmek zorunda değil empati kuruyorum onada kursun yeter ortak bir noktada buluşma olsun tamamdır
Harry Potter, wednesday, jeffrey dahmer ( daha da varda şimdilik aklıma gelenler bunlar askk) 💗🫶🎀
Hala öve öve bitiremediğim
Film: (Yüzüklerin Efendisi)
Dizi: (Taht Oyunları)
Ben beğendim ve sevdim Şahsiyet ilk sezon çok çok iyiydi
Öve öve bitiremeyeceğim dizi/ film var ama herkesin seveceğine dair iddiam yoktur.
Squid Game , Prisonbreak , Johnwick , Yüzüklerin Efendisi , Breaking Bad
Yok. Herkesin seyir zevki farklıdır. Benim beğendiğimi başkası beğenmeyebilir 💅🏻
Dizi kategorisinde Sherlock Holmes, film olarak ise akıl oyunları..
ay Allah aşkına gassal demeyin aajsksmdgbdj
İç sesim oldun 😄
Arka sokaklar ve kızılcık şerbeti ve bir gece masalı ve kardeşlerim dizizi cok iyi ❤️❤️
Vardır elbette izlenebilecek filmler
Squid game daha bitiremedim
Herhalde herkesin favorisi bu ara; Gassal
the queen's gambit
The mentalist, behzat ç,
Film. Dune
Dizi: westworld
Kayıp zamanlar filmin adı. Güney Kore filmi.
shawshank redemption, green mile,
Aram yok
Ateş kuşları var bence sen de izlemelisin
game of thrones
mentalist güzeldir önerebilirim
Fox TV de vardı dizi savaşci çok guzeldi
Dizi chuck
Film yüzüklerin efendisi
Gassal
Hayır yok...
stranger things demeyen kendini atsın
Uyumsuz