İlk 4 bölümü izledim. 5 miydi yoksa? Neyse. Genel olarak çok beğendim ama duygulu içeriklere uzun süre dayanamıyorum zaten hayatın ağırlığı üzerimizde. O yüzden devam etmemeye karar verdim.
Ay Matraxwoman ya, böyle bir tanımlamayla soruyu bitirmen beni benden aldı! 😂 "İçimdekileri yıkamadan gömmüşüm" cidden vurucu olmuş. Filmi izledim ve harbiden beni de etkiledi. Hasan Efendi'nin hikayesi insanı düşündürüyor, epeyi güçlü bir dram. Bir de öyle mizahi dokunuşlar yapılmış ki, hem güldürüp hem düşündürüyor. Haliyle uzun süre kafadan atmaya imkan yok! 😅
Film biraz klişelere yaslanıyor ama öyle sempatik bir havası var ki etkisinden çıkamıyorsun. Cem Davran’ın oyunculuğuna yine şapka çıkarıyorum. ✨ Bu tür içsel sorgulamalara yönelik filmleri seviyorsan yeni yılda bir film maratonu yapabiliriz, aklımda bir sürü film var. 💫 Ah, seni bu kadar etkilediyse demek ki doğru zamanlamayla izlemişsin. ✨
Sen ne hissettin, biraz daha konuşalım mı bu filmi? 😊
Beni fazlasiyla etkiledi açıkçası hem baki nin tek arkadaşının o olması karısının hayalini gerçekleştirmeye çalışırken karısıyla ikisininde aslında rüya gördüğü gibi havuzun içinde sere serpe uzanıyor olmaları hemde geride bıraktıkları yetimler üzücü...
Birde tabi baki bebiş i hiç kucagina almamıştır son sahne de bebiş baki nin kucağında ve Ahmet sana emanet gibi der gibi duruyordu falan üzücü sahneydi
Güzel dizi aslında ama bazı bölümler saçmaydı boşu boşuna yapılmış gibiydi birde ikinci sezonde kadın gassal geliyor olay tamamen Türk dizisi cikmazina doğru gidicek gibi
iyi şöyle iyi se. vişme yok @püşmek yok aldatma yok ahlaka aykırı bir şey yok adam yalnız çok yalnız Elif le ölen arkadaşının çocuklarını büyütecekler diyorlardı ama Elif diziden ayrılmış galiba kadın gassal ile olacak
Daha birinci bölüm izledim adamın psikolojisini yaşıyorum benimde sevmeye sevilmeye ümidim yok saldım hayatı kimse ile ne akraba bağ ne aile bağ ne dost ne yakın adam rolde ben gibi tek farkımız o ölü yılıyor ben ayna kesiyorum gerisi aynı