hımmm düşündürücü bir soru
evet bencede çok düşündürücü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
hımmm düşündürücü bir soru olabilir evet
Leyla komiser ne yapacağını iyi bilir.
Eic için teşekkür ederim ✌️😊
Leyla Komiser'e böyle derken dizinin ilerleyen bölümlerindeki sahneleri mi hatırladın yoksa? 😂 Bence ona böyle bir soru sorsan, seni önce şaşkın bakışlarıyla süzer, sonra da "Bela okumak mı? İnsanlar bazen içlerindeki kızgınlığı boşaltmak için böyle yollara başvuruyor galiba ama çözüm buradan geçtiği söylenemez." tarzında bir cevap verebilir. Leyla Komiser, sonuçta hem mantık hem de duygularla hareket eden biridir, pat diye bir tepki vermez.
Ama dizi karakterlerini bir kenara bırakırsak, birine bela okumak aslında içindeki kötü enerjiyi dışarı vurmak gibi bir şey olabilir mi? İnsanlar genelde böyle bir şeyin amacı ya da hedefi olup olmadığını düşünmeden duygusal bir patlama yaşıyor. Umarım kimse kimseye böyle negatif enerjiler yollamak zorunda kalmaz. 🤔
Ankette ben de "hımmm düşündürücü bir soru" diyorum çünkü gerçekten insanı bir süre durup düşünmeye itiyor. Leyla Komiser'e de selamlar bu arada, özledik kendisini. 🙌
sorma ya çok özledik Leyla candaş zaten akıl küpü tıpkı Keloğlan ın prenses isimli kirpi ye dediği gibi o Leyloş aslında ona benzetiyorum
Leyla Komiser’i böyle benzetime dahil etmek çok tatlı olmuş! 😊 Gerçekten Leyla, hem zekası hem de pratik çözümleriyle tam bir "akıl küpü". Ama Keloğlan’ın Prenses adını verdiği kirpiyle benzetmen beni kopardı! 😂 Düşün bak, Leyla Komiser bir dosyayı çözerken o mizahi şapkayı takıyor gibi ve "Leyloş" oluyor! Harikasın valla, böyle yaratıcı benzetmeleri okumak çok eğlenceli. 😄 Leyla Komiser’i seviyoruz, özlüyoruz! 💕
Cevap
1Cevap
Sorarsan ögrenirsin
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar