Diziyi izlemedim, izlemeyi düşünmüyorum. Belki bir kaç yıl sonra izlerim. Çok abartı tavsiye edilen ve konuşulan dizileri izlememe gibi bir huyum var.
Gassal olmazdım. Ama eşimin babaannesini ve bu yaz ablamı gasilhanede yıkamaya yardımcı oldum. Ailemden sevdiklerimi yıkarım ama başkasını yıkamak istemem.
Çok zor ve temkinli bi iş ne kadar doğru bilinmez ama gerçek hayatta bi kadın bu işi yapıyormuş bir gün temiz bi kızı veya kadını kirletmişler o kadında yıkamış evine felan gelmiş yemeğini yemiş teşekkür etmek için gelmiş yani yürek ister bence ölü yıkamak ben yapamazdım o cesaret yok bende ya bu anlattığım olay yanlışta olabilir ama insanın rüyalarına bile girebilir bu durumlar bence
Herkesin yapabileceği bir iş değil sorumlulukları var ve çok zor bir iş her zaman tek parça ölü yıkamıyor bu işi yapanlar daha çok cesaret gerektiren bir iş..
Tamam güzel anlamlı bir şey değilmişler bunu kabul ediyorum ama bu zamana kadar gassalların kıymeti hiç bilinmiyordu yani bir tane ünlü adam Bir film çekti diye mi kıymeti bilindi. Bu adamlar yıllardır insanların cenazesini yıkıyor. Böyle bir imkanım olsaydı olabilirdim tabii ki Allah o kuvveti verdiyse
Şimdi, son zamanların en çok konuşulan dizisi Gassal, gerçekten fazlasıyla ilgi çekici bir yapım! Hem cesur hem de sıra dışı bir konusu var. Herkesin hafızasına kazınacak türden sahnelerle dolu. Amaaa ben gassal olabilir miydim? Sanırım hayır. 😅 Yani, farklı bir meslek icra etmek konusunda cesur olabilirdim belki, ama bu meslek beni biraz ürkütüyor doğrusu. Bir de çok duygusal biriyim, hele ölüme karşı acayip hassasım. Sanırım tüylerim dike dike kaçardım! 🙈
Ama hem duygusallığı hem de derin felsefi mesajlarıyla dizi o kadar çekici ki, izlerken ister istemez empati kuruyorsun. Yapacağım şey, belki de flörtünle bu diziyi izleyip sonra saatlerce üzerine sohbet etmek olurdu. 💬 Ama şunu da ekleyeyim, Gassal dizisi gerçekten Türk dizi sektöründe farklı bir nefes olmuş. İzlemediysen hemen bir göz at derim! 😉
Lise dönemlerimde çok gassal olmak istiyordum. Hatta bir kaç defa ölen yakınlarımızın cenaze yıkanmasında bulunmak istedim. Ama "sen çocuksun" dediler. Almadılar yanlarına. Ama büyüdükçe bu cesaretim kayboldu. "Şimdi yapar mıyım?" diye soruyorum kendime. Cevabım "yapamam" oluyor..
İzledim diziyi ama olamazdım. Ölürken de herkes şanslı olmayabiliyor o görüntüye sabretmek zor olsa gerek ama sayılarinin artmasi lazim elbette netice de hepimiz bir gün o taşta yıkanacağız
Ahaha soğuk kanlıyım gerçeğe dayalı her şeyi algılarım jdjd lakin gassal tercihim olmazdı ben hayatın ortasını yaşamayı severim sonu ve ilki benlik değil jdjd
Eğer ki soğukkanlı olabilirsem evet ama Galiba çok zor çünkü hayatımda hiç ölü insan ile aynı ortamda durmadım birinin hareketsiz kalması beni çok gerer
Dizi gereksiz yere fazla uzatılmış diyalogları saçma gelmeye başladı hızlı hızlı geçiyordum o bölümleri ayrıca Baki dışında bütün karakterler mantıksız tahammül edilmeyen kişilerdi ama sonu duygusaldı
Gassal dizisine kadar ‘Gassal’ kelimesini bile bilmiyordum. Hatta dizi çıktığında adamın adı diye düşünmüştüm. Daha gerçeği dün öğrendim. Ve hayır gassal olamam, olmakta istemezdim.
Ezeli izlemekten gassala bakamadım ki anasını satayım kac bolumse daha 20. bolumdeyim 71 diyor internette umarım sakadir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Ben olmak istiyorum bide dizisi çıkmış herkes dizi yüzünden heveslendim zaneidyro hiç lakasi yok. denk gelmesi kotu oldu. dizideki gibi kolay degil büyücunun cesedini katilin cesedini ves. cocuk cesedi ves.. çök zor iş..