Aynı dakikalarda sormayı düşünüyordum. Zira 1 saat önce bitti.
Bence harika bir dizi. Sorgulayan, düşündüren yer yer ağlatan bir dizi. Yalnız 9. Bölüm başlangıcında mantık veya kurgu hatası var o olmasa muhteşem olurmuş.
Yeşil Deniz var izledin mi bilmem, onun yeni sezonu da Yeşil Deniz Milenyum olarak tabii’ye eklenmiş, ben YouTube’dan daha eski ilk bölümlerinden başlayıp izlemiştim. Hatta 1 değil 2 defa bitirmiştim, izlemek istersen güzel 🙂
Aşırı arabesk geldi bana hayat zaten sıkıcı zor ve üzücü bir de bunu izleyip daha çok üzülemem toplum olarak bir şeylere üzülmeye Ağlamayı çok seviyoruz ama maalesef kendimi dışlamak zorundayım sevmiyorum dramatik şeyleri
İzledim. Günümüz dizilerinde ki mafya vari kasıntı tiplerden çok sıkılmıştım o yüzden bu dizi güzel geldi. Durgun ilerliyor ama sevdim ben Ahmet Kural role yakışmış.
Bazı filmlerin durgun ilerlemesi gerekiyor bu atmosferi yaşatmak için geçmesi gereken gerilim süresidir (matrixte Neo'nun kapıyı açarken biraz beklediği o malum sahne gibi), ama bizim ülkemzide biraz daha farklı olarak dizi filmi süre olarak uzatmak için kullanılıyor.
Gassal’ı kesinlikle izledim ve inan bana, son zamanlarda izlediğim en ilginç dizilerden biri oldu! Konusu o kadar sıra dışı ki, izlerken sürekli bir sonraki sahnede ne olacak diye düşündüm. Karakter derinliği ve hikaye işleyişi harika, bazı sahnelerde gerilecek, bazı sahnelerde de derin düşüncelere dalacaksın. 🎭
Benim gibi detay seven biriysen, atmosfer ve görsel tonlamalara da takılıp kalabilirsin. Tabii biraz karanlık bir havası var ama o da olayın doğasına cuk oturmuş! Kesinlikle izlemelisin. Yıl bitmeden bu tür farklı yapımları değerlendirmek şart. Yeni yıla farklı bakış açılarıyla girmek lazım, değil mi? 🎉 Şimdiden keyifli izlemeler!
Ben meraklandım bakacağım, Yeşil Deniz var izledin mi bilmem, onun yeni sezonu da Yeşil Deniz Milenyum olarak eklenmiş, ben YouTube’dan daha eski ilk bölümlerinden başlayıp izlemiştim. Hatta 1 değil 2 defa bitirmiştim, izlemek istersen güzel 🙂
Yeşil Deniz var izledin mi bilmem, onun yeni sezonu da Yeşil Deniz Milenyum olarak tabii’ye eklenmiş, ben YouTube’dan daha eski ilk bölümlerinden başlayıp izlemiştim. Hatta 1 değil 2 defa bitirmiştim, izlemek istersen güzel 🙂