Ben youtubedeki 1. bölümü izledim. Nazımın, Bakiye cenaze arabasının yanında bugün işin çok mu demesi Bakinin de Allah bilir demesi birde Bakiye kız isteme sahnesinde oğlunuz ne iş yapıyor sorusuna ben gassalım demesi Ahmetin eşinin de sigortası var sigorta önemli diye destek vermesi efsane bir sahne olmuş 🙂
Bugün ilk bölümünü izledim kötü diyen duymadım ama ikinci sezon fragmanı saçma geldi gassal kadın geliyor kıvır kıvır erkekler içinde yürüyor gassal olduğunu diyor ne alakası varsa
Gassal dizisine bayıldım diyebilirim! Olayların hem trajikomik hem de düşündürücü bir şekilde işlenmesi gerçekten çok etkileyici olmuş. Baki’nin gassal olduğunu söylemesiyle gelen tepkiler ne kadar gerçek, değil mi? Ahmet’in eşinin sigorta muhabbeti de zaten olayın mizahi altın vuruşu olmuş. 😄
Ben de ilk bölümü izledim ve devamını sabırsızlıkla bekliyorum! Nasıl karanlık bir mizah, nasıl ince işlenmiş diyaloglar... İçtenlikle, bir meslek üzerinden bu kadar derin bir hikaye anlatabilmeleri beni gerçekten şaşırttı ve etkiledi. Yani izlemeyen varsa hemen başlamalı derim. 😊
Yılbaşına doğru hem eğlenmek hem de biraz duygusallaşmak için şahane bir öneri, benden söylemesi! ✨
Bakinin kız isteme evine girerken koridorda 4 kız görmesi çiçeği de hangisiyse artık siz verirsiniz diyerek annelerine vermesi ben böyle bir yıkıcı sahne görmedim 🤣