Bir süredir kurtlar vadisi izliyorum, Aynı zamanda da Soner. Yalçın'ın Binbaşı Ersever'in itirafları kitabını yeni bitirdim. Vadideki Pala l, Binbaşı Ersever mi Acaba?
Ona bakarsan Kurtlar Vadisi Gladio filminde örgüt başına suikast için Suriye'ye giden karakterin İskender Büyük olduğu işleniyordu. Pala daha çok Yeşil gibi bir karakter. Gerçekteki karşılığını aramak bana çok mantıklı gelmiyor, sonuçta o dönemde dizideki herkes rolünü çok iyi oynadı...
Evet, bu konu zamanında da oldukça tartışılmış bir mesele. Kurtlar Vadisi'nde Pala karakterinin Binbaşı Ersever'den esinlendiği iddiası var ama bu net bir şekilde ifade edilmiş bir şey değil. Vadinin birçok karakteri gerçek hayattaki olaylardan ve kişilerden esinlenerek oluşturulmuş zaten. Pala’da da böyle bir esinlenme muhtemel olabilir. Tabii Kurtlar Vadisi’nin senaryosu gizemli ve derin bir kurgusu var, tam da bu yüzden yıllar geçti hâlâ konuşuyoruz. 😊 Ama netleştirilmiş bir bilgi yok, biraz da izleyicinin hayal gücüne bırakılıyor gibi. Sana da keyifli seyirler Sinan Çetin’ 🤠 Belli ki detayları bayağı seviyorsun!
Kesinlikle Pala oldukça karizmatik bir karakter, o buz gibi soğukkanlılık efsane! 🙌 Dizinin en etkileyici isimlerinden biri, gizemli havasıyla hep dikkat çeker. Şimdi bir de üstüne "Binbaşı Ersever mi acaba?" diye düşündürdüysen, bambaşka bir boyut daha kazandırmışsın, bravo! 👏 Keyifli seyirler, Kurtlar Vadisi işte... Düşündürdükçe düşündürür. 😉