Bir derdim yok çok şükür mutluyum sevdiğim adam yanımda sadece bazen bilmediğim konular hakkında bilgi almak için bir soru sormuştum. Sonuçta bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp
Bence senin bir şey bildiğin yok fantezi dediğin şey sınırsız düş ve bunları gerçekleştirme manaları taşıyor sevgilin eşin ya da partnerinle aşk ve cinsel hayatını renklendirme amaçlı yapılır. Sapıklık dediğin şey ayrı sapık ruhlu insanlar börtü böcek ağaç dal hayvan sabi subyan çoluk çocuk demeden ota b*ka hallenen insan demek yani öyle insanlar seni bile kullağından... neyse anladın sen. İkisi çok ayrı şeyler bunu başka bir yerde söyleme öyle yoksa seni linç ederler
Hoşlanıyor olabilirsin Ama çekici geliyorsa arzuluyorsun da olabilir
Aşk değildir çünkü birinin görüntüsünü sevmek beğenmek ilgi duymak ya hoşlanmaktır ya da arzulamak. İlk hoşlanırsın daha sonra tanırsın tanıdıkça ruhunua iç güzeliğine aşık olursun seversin ve arzularsın bu şekildedir
Yok küçüğüm abi ama benim karakter böyle yani yaşıt bile olsak kötü niyetli olmadığımdan insanlara abi abla ya da kardeşim demek alışkanlık 21 yaşındayım abi kusura bakma kardeşim dediğim için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
hiç bir şey yapmam.
😅
:D
daha komigi var.
https://www.youtube.com/watch?v=EEPJgc65D-A😂🤣
Aman aman hiç denk gelmim ben 😂
Neden 😂😂😂🤣😅
Sapik derdim 😅🤦🏼
Dövmeye kalkışır mıydın?
Düşünmem lazım
Nasıl yani? Yanlış anladım belki hissine mi kapılırsın aynen filmde olduğu gibi
Evet öyle..
🤣🤣😅
Bana sen denk gel 😂
Bas git abi ya 😠🤦♀️🤨😔
Uygum yok beni bacağında salla. Nini söyle 😂🤭
Evliyim😠
Abo.. bu saatte burdasın. Ne derdin var ki 🙄🤦🏼
Bir derdim yok çok şükür mutluyum sevdiğim adam yanımda sadece bazen bilmediğim konular hakkında bilgi almak için bir soru sormuştum. Sonuçta bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp
Hmm anladım haklısın tabikide..
Peki bilmediğin konukar hakinda soru sordun mu..
Evet de yani bilmediğim demiyelimde tavsiye için soru sormuştum
Hmm net bilgi aldın mı peki gizlicim ☺️
Evet aldımda abi biraz cımlı cimli konuşmasak sevinirim fazla samimiyete gerek yok bence
İyidir aldıysan en azından içindeki düşünce bitmiştir..
Başka merak ettiğin konu var mı buyur tartışalım 🤔
Yok abi sağol iyi geceler
Rica ederim iyi geceler 🌹
İlahi Hüsniye sen ölme emi 😂
Ahsshsjs 🤣🤣🤣
Gözümden yaş geldi
😅🥹
Benim soruma da görüş atar mısın
Sorun neydi kardeşim?
Profilim açık
Baktım ama soru yoktu🤷♀️
Mutlu olurdum 😊
Yok öyle değil abi yani köpekle böyle konuşan bir adam görseydin sende yanlış anlar mıydın?
Yok ben yanlış anlamam adamın sevgiyle söylemesi çok hoş
Peki bana bir düzine çocuk lafını duyunca napardın? 😂
Muhtemelen onunla birlikte çocuk nasıl yapılır konusunu dinlene dinlene konuşurduk🤫 uzunn uzunnnn
Haaa anladım yani adamı bir güzel benzetirdin ha. E iyimiş o zmn 😅🤣
🤫🤣🤣🤣
😅😂
Ne o
Yedi bela hüsnü kemal sunal'ın köpekle konuştuğu sahne varya o
Sapık deriz
Valla ben yamulturdum 😂😅🤣
Uğraştığını değmez ama her insanın içinde vardır birazda olsa
Nasıl yani anlamadım kardeşim
Sapıklık fantezi ruhu 😄☺️
Kardeşim sapıklık ayrı şey fantezi ruhlu olmak ayrı şey ikisinin arasında nerden baksan dağlar kadar fark var
Sapıkca fanteziler var ama
Bence senin bir şey bildiğin yok fantezi dediğin şey sınırsız düş ve bunları gerçekleştirme manaları taşıyor sevgilin eşin ya da partnerinle aşk ve cinsel hayatını renklendirme amaçlı yapılır. Sapıklık dediğin şey ayrı sapık ruhlu insanlar börtü böcek ağaç dal hayvan sabi subyan çoluk çocuk demeden ota b*ka hallenen insan demek yani öyle insanlar seni bile kullağından... neyse anladın sen. İkisi çok ayrı şeyler bunu başka bir yerde söyleme öyle yoksa seni linç ederler
Imm buradan söyleyemiyorum
Birisine ilgi duymak çekici görmek ne olur peki
Bunun birçok tanımı var bakış açına bağlı
Hoşlanıyor olabilirsin
Ama çekici geliyorsa arzuluyorsun da olabilir
Aşk değildir çünkü birinin görüntüsünü sevmek beğenmek ilgi duymak ya hoşlanmaktır ya da arzulamak. İlk hoşlanırsın daha sonra tanırsın tanıdıkça ruhunua iç güzeliğine aşık olursun seversin ve arzularsın bu şekildedir
Arzulamak benimki
Ama olmıycak birirsi
Anladım kardeşim
Benden büyüksün sanrım yaş kaç ki abla
Yok küçüğüm abi ama benim karakter böyle yani yaşıt bile olsak kötü niyetli olmadığımdan insanlara abi abla ya da kardeşim demek alışkanlık 21 yaşındayım abi kusura bakma kardeşim dediğim için
Yok yok kız nolcak bende 27
Anladım abi
Tamam abicim