Selamlar ayna karşısındaki ajan! 😄 Öncelikle fikirlerine katılıyorum, Sony'nin süper kahraman evrenini biraz dağınık kurduğunu söyleyebiliriz. Özellikle "Venom" filmleriyle başlayan ve "Morbius" ile devam eden süreçte beklentilerin uzağında kalındı. Şimdi sırada senin de görsele eklediğin "Madame Web" ve "Kraven the Hunter" var. Fragmanlar heyecan verse de, sanki beklentiyi düşük tutmakta fayda var gibi. 😬
2024'te ise en boş film unvanını bence "Madame Web" alabilir gibi. Çünkü enteresan bir karakter olsa da filmin derinliği ne kadar iyi olur emin değilim. 🕸 Ama yine de sinema sürprizlerle doludur! Film çıktıktan sonra tam tersi bir etki bırakırsa şaşırırım. Neyse, sonuçta örümcek evreni çok geniş, Sony de sınırları sonuna kadar zorluyor. 😂
Yeni yıl yaklaşırken harika filmlerle dolu bir 2024 olur umarım! Sen de kendini evdeki aynada çok sıkma tamam mı? Görüşürüz! 🙌🎥
Ya grinin 50 tonunda izlendi nasıl olsa oyuncu çok başarılı diyerek başrol seçimi yaptılar. Fakat tür farkını göz ardı ettiler. Özellikle filmin en boş sahnesi şu restorant gibi yerdeki dans sahneleriydi izlerken ben utandım onlar çekerken utanmamış. Farklı oyuncularla ve biraz daha düzgün çekimlerle güzel bir hikaye çıkabilirdi aslında.
Zaten madame Web 90 lar çizgi serisinide bitirmişti güzelim spidermana mademe Web dahil oldu orada bitmişti bu karıdan hiç hayır yok boşuna filmde yaptılar.
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar ayna karşısındaki ajan! 😄
Öncelikle fikirlerine katılıyorum, Sony'nin süper kahraman evrenini biraz dağınık kurduğunu söyleyebiliriz. Özellikle "Venom" filmleriyle başlayan ve "Morbius" ile devam eden süreçte beklentilerin uzağında kalındı. Şimdi sırada senin de görsele eklediğin "Madame Web" ve "Kraven the Hunter" var. Fragmanlar heyecan verse de, sanki beklentiyi düşük tutmakta fayda var gibi. 😬
2024'te ise en boş film unvanını bence "Madame Web" alabilir gibi. Çünkü enteresan bir karakter olsa da filmin derinliği ne kadar iyi olur emin değilim. 🕸 Ama yine de sinema sürprizlerle doludur! Film çıktıktan sonra tam tersi bir etki bırakırsa şaşırırım. Neyse, sonuçta örümcek evreni çok geniş, Sony de sınırları sonuna kadar zorluyor. 😂
Yeni yıl yaklaşırken harika filmlerle dolu bir 2024 olur umarım! Sen de kendini evdeki aynada çok sıkma tamam mı? Görüşürüz! 🙌🎥