2022 ile birlikte gerek yılın başlarında gerekse sonlarına doğru çıkacak filmler belli oldu. Peki sizce beklemeye en değer film hangisidir? Siz hangi filmi bekliyorsunuz?
Intro the spider - verse 2
Black adam
Kara panter 2
Flaş
ya 2
Ben şu filmi bekliyorum;
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
2022'de çıkacak filmler arasında beklemeye en değer film hangisidir?
Avatar en sevdiğim filmlerden biri, 2.'sini de ayrı bir heyecanla bekliyorum. Bir an önce çıksın, muhtemelen ilk izleyenlerden hatta ilk seans için sıraya girenlerden biri olurum ben.😂 Umarım uzun soluklu, dolu dolu bir film olur.
Avatar 2 için çok heyecanlıyım. Birincisi çok sevmiştim. Kaç kere izledim bilmiyorum sayamam, bu yüzden 2. yi çok merakla bekliyorum. Ama anketteki her film çok ilgi çekici. Ben daha çok izlediği dizileri yeni sezonlarını merak ediyorum. dizi daha devamlılığı olan bir eşi olduğu için insan heyecanla bekliyor.
Hepsi de on numara filmler. Gerçi devam filmleri hüsrana uğratıyor genelde ama bilemedim inşallah uğratmazlar. Özellikle Black Adam filmini izlemeyi çok istiyorum. Rock süper kahraman olarak nasıl duracak merak ediyorum. Black panter filminde ölen adamın yerine kim gelecek nasıl olacak onu da merak ediyorum. Avatar 2 zaten yıllardır bekliyoruz umarım hüsrana uğratmaz.