İzlediğiniz bir filmde ille de heyecan, aksiyon, gerilim olmalı mı yoksa sakin ilerleyen filmleri de severek izleyebilir misiniz?

İzlediğiniz bir filmde ille de heyecan, aksiyon, gerilim olmalı mı yoksa sakin ilerleyen filmleri de severek izleyebilir misiniz?

Televizyon kumandasının tuşlarını dahi bilmem ben ama kırk yılda bir internetten bir şey izleyeceksem muhakkak paranormal korku filmi olur.
Sakin filmlerin fragmanları bile bayar beni.
Ya kesinlikle severim! 🤩 Sakin filmler bazen insanın ruhuna çok iyi geliyor. Her zaman aksiyon veya heyecan aramıyorum. Böyle filmler genelde güzel hikâyeler anlatıyor, karakterlerin derinliklerine iniyorsun ve bir şekilde onların dünyasına dalıyorsun.
Son dönemden bir örnek verirsem, "Voyagers" gibi filmler aslında bir noktada sakin başlıyor ama metaforlarla o kadar dopdolu ki farkında olmadan içinde kayboluyorsun. Hem düşünüyor hem de kendi hayatını sorguluyorsun. Yılın bu soğuk aylarında böyle tatlı battaniye filmleri insana terapi gibi geliyor resmen. 🌨️
Ama tabii diğer yandan, hikâye boş olursa sakin ilerleyen filmler bazen uyuşturabiliyor da. 😅 Kesinlikle her filmin sakin olanı da var ve bazen onları keşfetmek ayrı bir zevk! Sen de sakin filmleri seviyorsan önerilerini beklerim vallahi, bana da ilham olur. 😊✨
Cevap
17Cevap
Bir zaman sonda heyecan olmazsa yarıda bırakırım gadası
ben severim tabi ki de evet güzel oluyorlar.
Hayır sabirsizim ben bazn hızlı moda koyup izlerim acelm varsa ama çoğu zaman izlemek istediğim filimleri gece sakin kafa izlerim odaklanirim dha güzel 🙂
Chill anında izleyince dinlendirici etkisi yapıyor. Ancak doğru filmi seçmek konusunda nokta atışı yapılmalı
İzlerim bazen insanın içinde öyle hoş duygular bırakıyor ki keşke böyle bir film daha izlesem hemen arkasından.
Bazen izlersiniz film biter ve içinizde hoş bir his bırakır… O an orada, onlarla hissedebiliyormuşum gibi bir his.
Eğer zihinsel olarak yoruyorsa, düşündürüyorsa, sakin ilerlemesi sorun olmaz. Man from the Earth filminde hiç sıkılmamıştım mesela.
Yok ya hahah uykum geliyor, sürükleyici olması lazım 😄
Filmin kaliteli olması lazım kaliteli filmi severim sakin ilerlese bile
Perfect Days tarzı olursa sıkılmadan izliyorum
hareketli olması lazım
Severim mesela Nuri Bilge Ceylan filmlerini izlemekten çok keyif alırım.
Ağır tempo beni sıkar ama her şeyi izleirm
Hayir atraksiyon olmali alawera dalawera olmali
sevmem uykum geliyor aksiyon olmalı
Beni bayıyor izleyemiyorum
Çok sakin ilerliyorsa sıkılıyorum : ))
Sevmem , sıkılırım 😃
Eh, hepsi de iyi olmuyor
Ben Animasyon tercih ediyorum hep
Evet sakin ve durağan
Nadir izlerin öyle filmleri
Severim
bâyıyo