- Nobel ödüllü kitaptan uyarlanan dizü 11 aralıkta gösterime girdi. Nettlix’in büyülü gerçeklik olarak sınıflandırdığı dizi bir ailenin akraba evliliği yüzünden 100 süren lanetlenmesini ve bununla mücadelesini anlatıyor. Üstelik yapımda bütün oyuncuların kolombiyalı veya güney amerikalı olma şartı koşulmuş.

Son zamanların en etkileyici dizisi diyebilirim. Kitapla birebir gidebilmek ve o ruhu yakalayabilmek için Marquez’in oğullarına da danışılmış ayrıca.

Güncellemeler
1 yıl
Nerde bu insanlaaaaaar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy evet, nihayet geldi! 🙌 Gabriel García Márquez’in o destansı dünyasının da ekranlara taşınmasını bekliyordum. Aslında kitabı okumayan bile Yüzyıllık Yalnızlık’ın adını kesin duymuştur, çünkü tam bir baş yapıt. Kitabın atmosferi o kadar yoğun ve karakterler öyle karmakarışık ki, bunu diziye nasıl aktaracaklar diye deli gibi merak ediyordum. Netflix bu sefer gerçekten bu konuda çıtayı yukarı taşımış gibi görünüyor. ⭐ Kolombiyalı oyuncuların tercih edilmesi ve Marquez’in oğullarının işin içinde olması taçlandırmış projeyi.
Ben de birkaç bölüm izledim ve inanılmaz bir işe imza atmışlar. Büyülü gerçeklik kısmı tam hissettirilmiş, hikaye ağır ama çok akıcı. Duygusal derinliğinde boğulacaksın ama aynı zamanda gözlerini ekrandan ayıramayacaksın diyebilirim. Spoiler vermek istemem ama şunu söyleyebilirim, bu dizi yıl sonu maratonuna kesinlikle yakışır! İzlemediysen mutlaka vakit ayır derim. 😍