''Gabriel García Márquez - YüzYıllık Yalnızlık '' kitabını okudunuz mu? Nasıl buldunuz?
Evet çok güzel
Yorucu bir roman
Henüz okumadım
Beğenmedim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

ben bir kere yarıda bırakmak zorunda kalmıştım. daha doğrusu ara vermek zorunda kalmıştım. sonra dedim olaylar ve kişiler karıştı. hadi baştan oku bunu diye. sonra en başa döndüm ve okudum hemen hemen hergün okudum yani ara vermeden. ve inanılmaz keyifliydi. herkese ara vermeden okumalarını tavsiye ederim. çünkü kitaptaki karakterlerin ismi hemen hemen aynı. biri birinin oğlu ve torunu diyelim isimler aynı ama çok keyifli ve güzel bir kitaptı. zaten kitabın başında şahıları karıştırmayın diye soyağacı şeması da var:) ara ara oraya da bakıp kontrol edebilirsiniz.
Bu kitabı okuyorum şu an.
P. tesi sipariş ettim hala gelmedi Yüzyıllık Yalnızlık Benim Hüzünlü Orospularım. Bekliyorum...
o kadar övüldüğü kadar degil bence okumak isteyen ilk konusuna baksin oyle okusun
Cevap
4Cevap
Evet ilk okuduğumda beğenmiştim ama hafızamda yer edinen bir roman olamadı. Kırmızı pazartesi daha etkileyici bana göre.. yazarın üslubunu sevmiyorum ben sanırım.
Beğenmedim. Hep aynı adlar, tekrarlayan kader, yorucu olduğu kadar ilgimi de çekmedi. Başlayınca mecburen bitirdim.
Aldim kutuphanemde duruyor baslamak icin dogru zamani bekliyorum
Beğendim ama bu yazarın Kırmızı Pazartesi romanı daha güzeldi bence
evet harika bir roman ama aynı zamanda yorucu
yarım bıraktım ben de. yorucu bayıyor
Çok güzel değil ama kötü de değil
Güzel. Marquez'in kalemini beğenirim.
Yarım bıraktım sıkıcı geldi bana
Yarım bırakmıştım
Sordum sıkıcı dediler okumadım bende
Yorucu değil de sıkıcı
Beğendim
Okumadım.