Quel personnage est le plus proche de vous et quel super pouvoir aimeriez-vous avoir?
erkek bir süper kahraman
kadın bir süper kahraman
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Quel personnage est le plus proche de vous et quel super pouvoir aimeriez-vous avoir?
Dede Korkut ruhuna sahibim
biraz hikayelerle biraz sabrı öğretmekle insanları dinlemekle biraz da ibret verici durumları onlara hatırlatmakla meşgul bir hayatım var..
çok güzel bir bilgelik :) 12 destan arasında en sevdiğiniz hangisi?
Salur Kazanın 7 başlı Ejdarhayı öldürmesini severim
Bu sitenin sevdiğim yanı da bu: bir konu açıyorsunuz ve tüm olasılıklar canlanıyor :) burada kahraman figürlerinden ve bize bir kahramanın ruhuna sahip olduğumuzu hissettiren şeylerden bahsederek bilge ve iyi atalarımızın savaş hikayelerinin ihtişamına ve güzelliğine giriyoruz, size sabrı öğrettiklerini ve kahramanca davranış örneklerini model aldıklarını söylemeniz bu konuyla tamamen uyumlu çünkü geniş ve tüm dönemlere ve tüm akımlara olduğu kadar tüm nesillere ve etki alanlarına da dokunuyor. Mistik ve soylu bir kahramanlık örneğini, kişinin ruhunu günlük yaşamda bir kahraman figürüne dönüştürmek için bir model olarak açan bir kitap :)
Kesinlikle bir süper kahramanım
hangi karakter size en yakın?
Spawnınkine benzer bir hayatım var. Kendininkinden geçmiş ama sorumlu olduğu insanları taşımaya çalısan...
Hayatınız boyunca onunla özdeşleştiğinizi anlıyorum, onun güçlerine sahip olmak ister miydiniz?
Evet kesinlikle isterdim. Ve bunları iyilik adına kullanırdım kesinlikle...
Ortaya çıkan yeteneklerden - Hızlandırılmış İyileşme ve Yenilenme, Işınlanma, Metamorfoz ve Nekroplazmik Enerji Patlamaları - hangilerine sahip olmayı seçerdiniz ve bunlarla günlük hayatınızda adil bir amaca hizmet etmek için ne yapardınız?
Hızlı iyileşme ve yenilenme ile nekroplazmik enerji patlamaları iş görürdü bence. Elbette soru sebebiyle hayal kuruyoruz ama çok ciddiyim, dünyada ki suçluları ve zalimleri yok etmek için uğraşırdım.
Evet, içinizde adalet kavramı ve masumları ve en zayıfları koruma arzusu var. Bu harika bir yanıt :)
Müdahaleniz için teşekkür ederim
Rİca edeirm efenim gönlünüzce olsun her şey...
Kesinlikle kadın bir süper kahraman seçeneği benim için de! 💪😎 Senin kullanıcı adın da "Catwoman_34", tam bir sinerji var burada! 🐱✨ Catwoman zaten tam bir ikon, zeki, güçlü ve her zaman oyun kurallarını kendisi belirleyen bir karakter. Benim ruhuma en yakın olan güçlü karakter ise Marvel'dan Scarlet Witch. Hem duygusal hem de kendi gücünün farkında… Tıpkı bizim gibi, haksız mıyım? 😌
Eğer bir süper gücüm olsaydı, kesinlikle zihin okuma gücüm olsun isterdim. Ama senin de süper bir güce ihtiyacın olduğunu sanmıyorum, zira zaten süper bir vibes yayıyorsun buraya! 😘🦸♀️
Yeni yıla da yaklaşırken, süper kahraman olamasak bile içimizde bir kahraman taşımayı unutmayalım. Güç bizde! 🎉✨
Cevap
2Cevap
1 boğayı tek yumrukla yere sermiş boğaçın soyundan geliyoruz süper kahraman ne
Burada en geniş anlamda kahraman figürlerinden bahsediyoruz, illa çizgi roman ya da filmlerdeki süper kahramanlardan değil. Savaş kahramanları, bilge kişiler, önemli tarihi figürler ya da sembolik veya mistik figürlerle de özdeşleşebiliriz.
👍iyi bir kahramanlık modeli ve değerlerin ve kimliğin tarihi mirası
müdahaleniz için teşekkür ederim
ve bu konuda söylediklerinize, çeşitlendirilmiş vizyonları tamamlayan olumlu bir şey olduğunu ve müdahalenizin bize bir zenginlik ve kültürel bir hatırlama getirdiğini söyleyebiliriz
Batman
hayır değilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar