Herkesin ruhunda kanatları vardır kimisini kırmışlardır kimisi de uçup gitmiştir ya da uçup yuvasına geri dönmüştür. Benim ruhumda kanatlarım var ama bazen uçmaya hevesim olmuyor be, uçsam nereye gideceğim diyorum kendi kendime. Uçsam acaba çakılır kalır mıyım bir yere? O da var tabi belki ters rüzgar yeriz düşeriz bir yere sonu yaşarız. Ruhundaki kanatları kırmalarına koparmalarına izin vermemeye çalışıyorum, bazen zarar görüyor engel olamıyorum ama bir şekilde onarıp hayatıma devam ediyorum.
Belki de vardı ama çıkmak istemedi.. Ya da çıkarmadılar.. Her kanatlanmak ve yükselmek, aynı hızla yere çarpılmakla eş değermiş meğer.. Sen ona kanatlanırsın, o başkasına uçar.. Sen ona yanarsın, o başkasına..
O yüzden karada ilerlemek her zaman iyidir.. Uçmakta gözümüz yok..
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Kanatlarımız var belki ama uçmaya derman kalmıyor bazen.. şu an yorgunum.. Kimsenin kanatlarıma dokunmasına izin vermiyorum.. Sen de öyle yapmalısın.. Haddinden fazla yaklaşma insanlara.. Çünkü kimin elinde ne var bilemezsin.. Bazen senin elinde gül olur karşı tarafın elinde bıçak.. Bu işler böyledir.. En güzeli elinde ne olduğunu bilmeden asla kendi elini göstermemek.. Keyifli günler bebek.. 😉🍀