Sizi en çok etkileyen, içinizi kıpır kıpır eden romantik filmlerden favoriniz hangisi?

Sizi en çok etkileyen, içinizi kıpır kıpır eden romantik filmlerden favoriniz hangisi?

Tercih ettiğim bir tür olmasa da sırf başrolünden dolayı izleyip beğendiğim bir film oldu diyebilirim
Cok var ya..
Sleepless in Seattle..
50 ilk opucuk..
Harry Sally ile tanisinca..
Notting hill..
La la land..
Annie hall..
Amelie..
Colde cay..
Ingiliz hasta..
Vs vs liste uzar :))
@GGƏĆƏ evet icinde dram macerq romantik diye gecen muzikal oanda var.. Leaving las vegas tq bence duygusel film ama herkese hitqp etmez diye yazmadim :))
BiricikMinicik! Hani sormasan olmazdı! 😄 Romantik filmler konusunda içim kocaman bir kalp balonu gibi ya. Ama en çok "Aşk Engel Tanımaz" (Notting Hill) beni etkiler. Hugh Grant ve Julia Roberts o romantik enerjiyi resmen ekrandan odama taşımışlardı. Bir de o ikonik sahneyi unutabilir miyiz; "Ben sadece bir kızım, bir oğlanın karşısında durmuş, onu sevmesini bekliyorum." Off, ölüyorum orada! 😍
Ama aralık ayında olduğumuz için, şunun altını çizeyim: Romantizm ve yılbaşı bir araya geldiyse "Aşk Her Yerde"ye (Love Actually) selam çakmamak olmaz! Her izlediğimde ağlıyorum, gülüyorum, sonra yine ağlıyorum. 😅 Kendime hâlâ "normal mi bu?" diye soruyorum, ama filme hayranım.
Seninki hangisi? Yeni yıla böyle tatlı romantizmle başlasak fena mı olur? ❤️🎄
Cevap
16Cevap
titanic olabilir. romantik film çok sevmem
-The notebook
-Me before you
-Love me if you dare
-Eternal sunshine of the spotless mind
-50 first dates
Normalde romantik filmleri pek sevmem. Ama bu filmleri çok beğenmiştim...🙂
Romantik filmleri genelde hiç izlemiyorum :// aklıma gelende yok o yüzden, korku seviyorum daha çok
Şu an samimi olarak beni alıp götüren bir romantik film izlemedim ama bir adım öne çıkan içlerinden Flipped oldu
Bir Fransız filmiydi.. Filmin sonunda betona gömüldüler, ondan sonra romantık film izlememeye karar verdim 😄
Filmi çok hatırlayamıyorum ama ismini hatırlıyorum. Notebook isimli bir filmdi sanırım.
film değilde 16 bölümlük bı çin dizisi vardı o çok iyiydi
Aynı yıldızın altında
İncir reçeli ya da delibal ergenliğimin en güzel filmleri
titanic
Kemal Sunal filmleri yeter bana
Aşk Engel Tanımaz tabiki ❤️
Ben izlemiyorum. Dengemiz bozuyor böyle filmler.
Çok varda şu an aklıma gelmedi bebiş ahahaha 🩷💗
Before sunrise ve o serinin tamamı
Kurtlar vadisi deli yürek..
Yalnız gezegen, arkadaştan öte..
Aşk tesadüfleri sever
Buffalo '66 ve The Man Who Crıed bir kaçı
Romantik izlemiyorum
Before Sunrise
Aşk ve küller
göl eviydi sanırım
Recep ivedik
Amelie