Tvde artık çocukların izleyeceği programların olmaması hedef kitlenin artık büyümesiyle mi alakalı?

Hedef biz miydik diye düşünüyorum bazen. Biz küçükken bir sürü çocuklara özel diziler vardı. Sihirli annem, en iyi arkadaşım, acemi cadı, Selena, bez bebek, Kayıp prenses, sana bir sır vereceğim, gibi diziler şimdi hep entrika gerçekten yayın akışında olup beklediğimiz günü gelsin de ailecek izleyelim dediğimiz diziler kalmadı maalesef :(şu an bir sürü platformda bir sürü içerik karşısında ne seçeceğimizi bilemeden zamanımız gidiyor. Ya diğeri daha iyiyse diye izlediğimiz şeye odaklanmayacak hale geldik. İlerde çocuğum olursa tvde eski dizileri izletmek istiyorum. Bizim küçüklüğümüz gibi bir şeyin beklediğimizde sabrettiğimizde değerini anlasın istiyorum. Her şeye bianda ulaşabilsin istemiyorum. Bu yüzden tvde program akışı yapabilmek istiyorum. Mesela sabah 8de sihirli annem başlasın. Bunun için sabahı iple çeksin istiyorum. Sabah kahvaltısı eşliğinde inanılmaz mutlu olsun istiyorum. Büyükler küçüklüklerini özlediğinde onları anlamazdım. Şimdi eski dizilerin de eskisi kadar tadı yok. O zamanlar hiçbir zaman geri gelmeyecek ne acı :( 15 tatil gelirdi her gün erken kalkıp okula gitmediğimizde gün bize kalırdı ve o gün koskocaman gelirdi. Şimdi sabahtan akşama sanki 5 saatte geçiyor gibi.

Tvde artık çocukların izleyeceği programların olmaması hedef kitlenin artık büyümesiyle mi alakalı?