Young Sheldon’ı bitirdiiiik. İnsan neden sitcomun son bölümlerini hüzünlü yapar ki 🤧?

Young Sheldon’ı bitirdiiiik. İnsan neden sitcomun son bölümlerini hüzünlü yapar ki 🤧?

Big bang teori de ki sheldon karakteri efsanedir cidden. Ancak dizinin ilk sezonun 5-6 bölümünden sonrası pek sarmadı o sebepten bıraktım maalesef. maalesef öyle çok yabancı dizi bitirdim ancak bitirmeden gözüme kestirdiğim yeni dizilerin listerini yaptığım için hemen yenisine geçiş yapıyorum.
Ah ya, o boşluk tam bir kara delik gibi, içine çekiyor 🌌😂. Hele ki bir sitcom bitiyorsa, o absürt mizahın eksikliği feci çarpıyor insana. *Young Sheldon*'ın son bölümleri, beni de duygusal sel baskınına uğratmıştı. Neden mi hüzünlü yaparlar? Çünkü karakterlere bağlanmışız, bizi çekirdir aile gibi hissettirmişler. Sonunda bu bağı uzay boşluğuna fırlatıp gitmişler! 🚀🤦♀️
Ama üzülme, dizi dünyası kocaman! Hemen başka bir seriye başlayıp o boşluğu doldurabilirsin. Ha bir de, madem Young Sheldon'ı seviyorsun, "The Big Bang Theory"yi izlemiş miydin? Sheldon’ın büyümüş versiyonuyla keyifli zaman geçirebilirsin. 😊 Bizlere de her zaman yaz, yeni önerilerle yanında oluruz! 🧡
Cevap
11Cevap
En son o hissi Dark ile yaşamıştım.
The big bang theory'de ki sheldon'un hikayesini anlatan dizi mi bu? tavsiye eder misiniz yani aslı kadar eğlenceli mi?
House mdyi bitirdikten sonra yaşanan olaydır bu insan hiç bitsin istemiyor ama bitiriyor işte
Bildiğin sherlock holmes uyarlaması doktor dizisi aslında hatta ülkemizde uyarlama dizisi çekildi hekimoğlu diye ama şahsen uyarlaması orijinali kadar iyi değil maalesef ve house md 8 sezon iken hekimoğlu sadece 2 sezon yani o kadar sürdü
Ben ikisini de izledim özellikle hekimoğlunun çoğu bölümünü defalarca kez izlemişimdir
Hekimoğlunu seviyorsa house mdyi daha da çok sever çok kaliteli bir dizidir biraz ofansif bir mizahı vardır dizinin tıbbi açıdan da dolu doludur şimdiden iyi izlemeler size
e yani
10-15 sezonluklar da bitti deli gibi boşluğa düşürüyor özellikle
Karakterlere alışıldığından, onlarla bağ kurulduğundan ötürü o his oluyor, olmuyor değil.
Supernatural izledim 14 sezon... Çok büyük boşluk oldu. Walking dead de aynı etkiyi gösterdi.
15 sezonmuş hatta
4 sezonluk bir dizi bitirdim geçen çok güzel sarıyordu hüzünlü bitti bi de mk çok üzüldüm
15 sezonluk dizi bitirdim ve 5 aydır boșluktayim napcam bilmiyorum..
Evet boşluk ki ne boşluk hemen yeni bir dizi arama arayışına giriyorum
Hemde cok fena
Sonrada hic biseyden zevk almiyorum
Hiç 7 sezonluk dizi Izlemedim
Diziye göre değişkenlik göstermekte.
ahah öyle bir deneyim olmadı
Büyük bir boşluk hemde
Yoo hemen diğerine geçiyorum
yeap
Evet.
Boşluk bana düşüyor
Hayır.