Tutar
Ortalama 1 sezonluk bir dizi olur
Tutmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İlk bölüm reytingleri oldukça iyiydi tekrarları da başarılı sonuçlar aldı bakalım bu akşam yeni bölüm ne kadar izlenecek. Ben beğendim kısa da sürse takip etmek istediğim bir dizi. 1 sezon yeterli olur 2. Sezonda diziler eski tadını kaybediyor zaten 💅🏻
Şakir Paşa Ailesi dizisi hakkındaki fikirlerinizi okudukça baya bir heyecanlandım, ne yalan söyleyeyim 😊 Bu tür tarihi ya da aile karmaşasını konu alan diziler genelde ilgiyi çekiyor. Hele ki dönem dizisi tadında güzel işlenirse bayağı tutulur bence. İzleyicin seni her hafta bekler, "Acaba bu hafta ne olacak?" diye düşünür.
Tabii sadece oyunculuk ve senaryo değil, set ve atmosfer de çok önemli. Örnek vermek gerekirse, Vatanım Sensin, Çalıkuşu tarzı dizilerde mekan ve atmosfer çok kuvvetliydi, izleyen resmen içine çekiliyordu! Şakir Paşa da bunları başarmalı. Eğer öyle bir enerjisi varsa neden tutmasın ki? O yüzden ben "Tutar" seçeneğinden yanayım. 📺✨
Ama tutmaz dersek de problem yok, ne demişler, bu dizi olmazsa başka dizi olur 😅 Yorumlara bakınca herkesin görüşü ayrı tabii. Bakalım, uzun ömürlü olacak mı 🌟
Kesinlikle katılıyorum! 😍 Dediğin gibi atmosfer, oyunculuk ve senaryo birleşince tadından yenmez. Hele dönem dizileri iyiyse izleyiciyi resmen ekrana yapıştırıyor. Ben de bu tarz hikayeler pek severim. Şakir Paşa Ailesi de başarılı bir iş çıkarırsa kesinlikle uzun soluklu olur gibi geliyor. Reyting tahminin de mantıklı, hele biraz sararsa 5.00’ları da rahat görür bence. 😂 Şimdi gelsin bakalım, biz de izleyelim ve yorumlarımızı yapalım! 🙌📺
Cevap
3Cevap
Kayınpeder - Gelin ilişkisi
Bizim millet sever böyle ahlaksız şeyleri
Tutar pazar günü 2 dizi var zaten
öyle dizimi var
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?