İnci tanelerini izliyor musunuz
İzliyorsanız nasıl buldunuz?
İnci tanelerini izliyor musunuz
İzliyorsanız nasıl buldunuz?
Herkesin dikkatini çeken dizi dkdkdk ailece oturup izliyoruz normalde pek dizi izlemeyiz dizide ele alınan konu baştan izleyince anlaşılıyor. Pavyon sahnelerini konuşmak yerine şiirin insana iyi geldiğinden bahsedilmesi gerekiyor.
On numara yaa ozellikle dilberin sahneleri
İyi seyirler dilberi sevmem yani hazarı
Daha onceden de izlemistim cok yerde cok sevilir yani bence cok guzel ve istekli
Diziye uymamış kız çubuk gibi yaşına göre gerçekte de o kadar güzel değil makyaj guzelleştirmiş
Aynn dogal halini gordum gogusleride o kadar degil yani iste film seyir zevki icin yapiyorlar
Aynen ondan daha güzelleri var yani taş hatun falan diye birden giriştiniz alemde ondan beteri var 😂😂
Vardir vardir bu sadece oyunculuk yapiyor alemdekiler gercek😅
Dimi ya asıl ordakiler beni bile büyülediler ama bazıları tabi hepsi değil
Sen hemcinsinden mi hoslaniyorsun kendine gelllll. Anı yaşa dediysek bu kadar degil
Ne alaka şimdi
Beni bile dedin yaa ondan dedim. Neyse tamam yaa sakin kendine iyi bak🙋🙋
Normalde sevmem ben öyle ama sosyal medyayı artık alemdekiler kapladığı için görüyoruz danslarını diyorum kendilerini değil dilberden daha güzel dans ediyorlar tabi orada da zayıf kadınlar var ama dansları daha kalite
Yani bi akim olusturdular artik😅😂😂
Cevap
9Cevap
Her diziyi sevmem saçma sapan isimli diziler var boş ve gereksiz izlediğim dizi aksiyon , macera , komedi olacak örnek arka sokaklar gibi
Arka sokaklar güzel asla eskimez
Öyle
Teşkilat da vardı bıraktım eski ki gibi maceralı değil
Gönül yarası isimli filmi izlemeyi dene sonra dilberi izlersin belki :D
konu kişiler olaylar hep aynı :D :D
İyi seyirler biraz ucundan izledim sevmedim
Anladım efenm teşekkür ederim
herhangi bi dizi hatta sevdiğim filmere bile ayıracak BLOK bi zamanım maalesef yok.
Olsun bu bi kayıp değil sonuçta bende izlemem ama inci taneleri dikkatimi çekti
film repertuarımı artırmam lazım ama, 2 saat bişyin başında oturmam zor. 3 e bölüp izliyorum :)
bi de şu oluyo , eşim diziyi açar, ben pc başındayken kulak misafiri olup arada göz atarım, eşimden çok hatırarım sonra ne olduğunu :) 8 parça beyin yönetmek
Abi anlamadım ne dedin
işte, cevaba da çok zaman ayırmayıp kestirme yazmışm :) boş ver tamam :)
Pavyon sahneleri azaldı yani. İçerik olarak farklı bir şey bence güzel bir şey. Hele odası sanki dünya klasiklerinden fırlamış gibi.
Evet
Güzel dizi yani ben taktir ediyorum. Pavyon sahneleri olmazsa bide şu var ülkemizde diziler ortalama 3 saat yani. Adamlar 3 saatlik içeriğin içine konuyu nasıl yayacaklar bide o var. Bu 3 saatlik olay olmazsa Türkiye de daha kaliteli içerikler çıkar emin ol. Bide Türkiye de konular içerikler engelleniyor.
İzlemedim ama dilber tam hatun
Hazar erguclu mü tam hatun
Öyle böyle değil
Ya git çubuk gibi aynı
Kendine 2 tokat at kendine gel
Gerçek haline baktin mi hiç makyaj sayesinde öyle güzel ve gogusu bile o kadar büyük değil yaşına göre de çubuk işte
Annem
Annen mi
İzlemiyorum.
Tamam
İzlemedim pek ilgimi çekmez dizi
Hm iyi bakalim
Ama murat sönerin eleştirisini izledim 😂
İzlemiyorumm
Çok güzel
Bence de
Çok güzel
Dimi ya bende çok sevdim