Dizi tarihinin en ilginç ve ilgi çekici karakterlerinden biri Todd Alquist, aşağıda analizini yaptım inceleyin, sizin fikriniz ne?

Breaking Bad'in son sezonu olan 5. sezonda ortaya çıkan Todd gerçekten dizi tarihinde eşi benzeri zor rastlanır bi adam kendisinin tanımını yapması çok zor ekşi sözlükte çoğu kişi efendi piskopat olarak tanımlamış fena bi tanıö değil ama eksikler var. Tam anlamıyla psikopat demek doğru değil Todd bi görev adamı bu görevi yaparkende aşırı duygusuz biri vicdan azabı duymuyor fakat Lydia'ya olan aşkı ve Waltera her fırsattaki saygısı onu psikopatdan çok sosyopat yapar az da olsa empati duygusu içinde barındıran biri sonda ölürken bile mr white iyi misiniz diyip ölmüş biri bu an yaşanmadan önce Walter amcasını ve arkadaşlarını katletmişti. Cidden çözümlemesi çok zor bi karakter üstüne makale yazılır cinsten bi adam Vince Gilliganın bence yazdığı en iyi karlaterdir şahsımca.
Dizi tarihinin en ilginç ve ilgi çekici karakterlerinden biri Todd Alquist, aşağıda analizini yaptım inceleyin, sizin fikriniz ne?