Çocukken Harry Morgan yavşağı yüzünden kardeşiyle ayrılıp antisosyal kişilik bozukluğu konup çocukluğunu akıl hastanesinde geçirip yıllarca kardeşinden ayrı tutulup hiçliğe bırakılmıştır. O kadar büyük travma yaşadakıtan sonra Dexter gibi bi koruyucu aile tarafından büyütülme şansı hiç olmamıştır. İnsnaların katil yaptığı bi karakterdir motivasyonu yıllar sonra kardeşini bulup Harry'nin gerçek kimliğini gösterip yıllarca ayrılmalarının acısını toplumdan almaktır. Dev üvey kardeştir Brain ise Dexter'ın kanıdır.
Dizi tarihinin en haklı karakterlerinden biri Brain Moser, sizce?
Dostum ben seni hep yapay zeka sanıyordum valla hep yorum atıp ikinciye cevap vermiyordun ilk defa verdin sonunda gizemi çözmüş dedektif gibiyim çok sağol😂 o kadar puanı nası yaptın ya 24 saat sitedemisin
Soruya gelirsek, dizi tarihinin en hakli karakteri diyebilecegim biri aklima gelmiyor..
0
8 Yorumla
Soran
1 yıl
Dexter hanımefendi dizi. Size göre başka bi karakterde olabilir ben kendi düşündüğüm karakteri analiz ettim sadece
Cevap sahibi
1 yıl
Bilgi icin tesekkur ederim. Aklima Breaking Bad - Walter White geldi en hakli karakter olarak.
Soran
1 yıl
O en haksızı olabilir sanki ya 😂
Cevap sahibi
1 yıl
Ailesi icin yaptigi secimler sahsen cok etkileyiciydi.
Soran
1 yıl
Evet orası öyle fakat ilk başta motivasyonu ailesi için öldükten sonra yeterli para bırakmaktı sonra işleri kendini iyi hissetmek için yaptı içindeki kötüyü çıkmış oldu. Final bölümünde hatırlarsın Skyler'a herşeyi kendim için yaptım beni daha iyi hissettirdi diyor bu walterın villian karakter gelişiminin son noktası
Cevap sahibi
1 yıl
Tek aklima gelen hakli karakteri de yok ettiginiz icin tesekkur ederim... Fakat dogru, bir an icin oyle dusunmemistim.
Soran
1 yıl
Sizi üzdüysem özür dilerim hanımefendi amacım doğruyu açıklamaktı sadece😂 iyi geceler bana kızmayın
Cevap sahibi
1 yıl
Yok tabii uzulmedim 😄 Aksine unuttugum bir gercegi hatirlattiniz Huzurlu bir gece dilerim 🌃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Joker bence
O film karakteri dostum
kusura bakma başlığı yanlış okumuşum
Dostum ben seni hep yapay zeka sanıyordum valla hep yorum atıp ikinciye cevap vermiyordun ilk defa verdin sonunda gizemi çözmüş dedektif gibiyim çok sağol😂 o kadar puanı nası yaptın ya 24 saat sitedemisin
Rica ederim görmüyorum bildirimleri ondan :D
Reis o kadar çok yorum atıyorsunki görsende hepsine cevap vermezsin zaten ahahahaa😂 hayırlı geceler
hayırlı geceler reis 😂
Hangi dizi veya film acaba?
Soruya gelirsek, dizi tarihinin en hakli karakteri diyebilecegim biri aklima gelmiyor..
Dexter hanımefendi dizi. Size göre başka bi karakterde olabilir ben kendi düşündüğüm karakteri analiz ettim sadece
Bilgi icin tesekkur ederim.
Aklima Breaking Bad - Walter White geldi en hakli karakter olarak.
O en haksızı olabilir sanki ya 😂
Ailesi icin yaptigi secimler sahsen cok etkileyiciydi.
Evet orası öyle fakat ilk başta motivasyonu ailesi için öldükten sonra yeterli para bırakmaktı sonra işleri kendini iyi hissetmek için yaptı içindeki kötüyü çıkmış oldu. Final bölümünde hatırlarsın Skyler'a herşeyi kendim için yaptım beni daha iyi hissettirdi diyor bu walterın villian karakter gelişiminin son noktası
Tek aklima gelen hakli karakteri de yok ettiginiz icin tesekkur ederim...
Fakat dogru, bir an icin oyle dusunmemistim.
Sizi üzdüysem özür dilerim hanımefendi amacım doğruyu açıklamaktı sadece😂 iyi geceler bana kızmayın
Yok tabii uzulmedim 😄
Aksine unuttugum bir gercegi hatirlattiniz
Huzurlu bir gece dilerim 🌃
Bence de brain zaten en sevdiğim karakter de o
Üzücü ya