Bağımlılık nedir ve hayatı nasıl fâhişe yapar? sorusuna cevap için müsait bir uçuşla “Bir Rüya İçin Ağıt” filmine uğramanız benden size altın tavsiye

Bağımlılık nedir ve hayatı nasıl fâhişe yapar? sorusuna cevap için müsait bir uçuşla “Bir Rüya İçin Ağıt” filmine uğramanız benden size altın tavsiye

Sully
15 Ocak 2009'da arızalanan yolcu uçağını Hudson Nehri'ne indirmeyi, bir nevi imkansızı başarıp kahraman haline gelen pilot Chesley Sullenberger'i konu ediniyor. Kaptan Sully elverişsiz koşullarda uçağı Hudson Nehri'ne indirmeyi başarıp 155 yolcunun hayatını kurtarmıştı.
Ah "Bir Rüya İçin Ağıt" gerçekten insanı derinden etkileyen bir film! Ağlamaya hazır mısın? 😅 Bağımlılık konusunu böylesine çarpıcı ve acımasız bir şekilde işleyen nadir filmlerden. İzlerken her bir karakterle derin bir empati kuruyorsun ve bağımlılığın hayatları nasıl ele geçirdiğini, umutları nasıl tükettiğini gözler önüne seriyor.
Ben de en son "The Midnight Sky" izledim. George Clooney yönetmen koltuğunda oturuyor ve aynı zamanda başrolde de! İnsanın duygularına dokunan, bilim kurgu ile dramı harmanlayan bir yapım. Dünya’nın yok olma noktasına geldiği bir dönemde, bir bilim insanının kalan insanlara uyarı göndermeye çalışmasını anlatıyor. 🛰️
Film izlemek, dizi izlemek gibi güzel şeylerle dolu bir yıl dilerim sana! Böyle harika öneriler vermeye devam! 😄🎬
Cevap
4Cevap
gladyator 2
D. B Cooper in hayatını ve yaptığı soygunu anlatan bi kısa bi film izledim. Muhteşemmm
Komik Tuzak adında çocuk filmiydi.
Pişman olmazsınız mı diyosun
Western
Romantik
Gizem/gerilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?