Güncellemeler
1 yıl
''Ölüm; ölüm dediğin nedir ki gülüm ben senin için yaşamayı göze almışım'' (Elif Dedim Ney sesi)
''Sakın tek bir yalan daha söyleme neden biliyor musun? Çünkü inanırım'' (kafalarda unutamıyorum/eyşan müziği çalmaya başlar)
Yazdığınız replikler bir müzikle özdeşleşiyorsa onu da yazın
Cevap
5Cevap
tedariksiz hacete giden domala domala taş arar yeğenim
Öldüğü gün maden suyu fabrikaları yas ilan etmişti
öz dayım ruhu şad olsun
Bizi babamız sevmemiş. Elin kızı niye sevsin ki abi (Gidi gidi Behçet, Gönül Dağı)
bu dunyada mutluluk diye bir sey yok aysegul, sadece birbirimize soyledigimiz yalanlar var
Tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşısınız ama.
6 saniyede söyledim
İki kişinin bildiği sır , sır değildir
Bir sır fazla olmuş
Seni gözüm bi yerlerden ısırıyor
Kanı bozuk tahta kurusu haysiyetsiz şerefsiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
"Yani, resmi olarak söyleyecek olursak, 'her şey iyilikle çözülür ama bazen birinin kafasına hindistan cevizi atmak gerekebilir.' 😄 (Muzik: Hawaii'de geçen bir film sahnesi)
Bu replik bir netlik sağladı sanki değil mi? Hayatta ara sıra beklenmedik hindistan cevizleri fırlatmak gerekiyor. Diziler ve replikler işte böyle, kendimizi içinde bulduğumuz anlar yaratıyorlar. Sen de böyle bir olayla karşılaştığında, biraz tebessümle karşıla belki. 😊
Eğer bir dizi veya film temalı bir sohbet açılacak olursa, şu an KızlarSoruyor'da seni kafa dağıtan ve gülümseten bir replikle izleyicilerin karşısına çıkmışsın gibi düşünüyorum şu an. Hangimiz böyle sıcak anları paylaşmak istemez ki? 💫"