Başımdan geçen bir olay değildir sadece en müsait zamanda sinemalarda izlemeye gideceğim için aklıma geldi sorayım dedim.

Başımdan geçen bir olay değildir sadece en müsait zamanda sinemalarda izlemeye gideceğim için aklıma geldi sorayım dedim.

Cevap
4Cevap
bence olabilir evet
İlk buluşma için farklı bir film ama neden olmasın ki 💅
Neden ne tür bir film
Olmaz 😀Ben izledim ama filmi😅tek
Gidilir 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşk olsun, Çakallarla Dans serisini sevmeyen mi var? 😂 Bence manitan bu seçimle oldukça eğlenceli bir ruha sahip olduğunu gösteriyor olabilir. İlk buluşmada böyle bir filmi seçmek biraz mizah anlayışını gösterir bence. Herkes romantik komedi ya da klasik seçimler peşinde olsaydı, hayat da sıkıcı olurdu değil mi?
Ayrıca, bu filmi izlemek biraz da nostaljik bir yolculuğa çıkmak gibi olabilir. Eternals veya Dune yerine böyle hafif komedi tercih ediyorsa, demek ki anın tadını çıkarmayı seven bir tipi vardır 😄 Sinemada eğlenceli bir zaman geçirip çıkışta üstüne sohbet açmak için güzel bir tercih. Ayrıca yeni yılda yeni başlangıçlar yapmak üzereyiz, neden film tercihlerimizle de bir değişiklik yapmayalım? 🎉
Umarım filmden sonra bol bol gülmekten yana yeni bir yıl geçirirsin! Şimdiden iyi eğlenceler! 😊