Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
- 1 ay
Hem de çok. Vaktim bol ama yine de izliyorsam izlediğime değsin istiyorum. Boş filmlere vakit ayırmak istemiyorum.
10 Yorumla - m1 ay
Evet ben , açıkça zorlanıyorum. İzlediğime değecek film arayışına giriyorum çünkü. 🎬✨
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Izlemek istedigin aklimda olan bir dizi/filmse zorlanmiyom ama dumenden girdigimde evet baya arayabiliyom bir cok fragman izleyip izlesem mi izlemesem mi diye dusunduruyor cogu zaman oyle sirf izlemek icin de izlemek istemiyorum guzel olacak cunku bende boyle bir sey var izleyip cok begendigim dizi/filmleri tekrar tekrar izleyebiliyom oyle bir sey olacak iste o kalitede
10 Yorumla - 1 ay
Yok. İlgimi çekeni veya tavsiye üzerine direkt dizi film izlerim. Hiç uzatmam. şu an Gilmore Girls e başlıcam ama sınavlarım var diye başlayamadım. İnşAllah başlıcaz. 😜🌹
10 Yorumla Evet zorlanıyorum çünkü iyi filmlerin çoğunu izlediğim için düzgün ve izlemeye değer bir şeyler bulmak zor oluyor maalesef.
10 YorumlaGüzel olan her şeyi izledim sanırım, güzel yapım bulamıyorum artık yılda 2-3 yapım anca beğeniyorum
10 YorumlaÇok zorlanıyorum, içerik önemli, zamanımın boşa gitmemesi lazım..
10 Yorumla- 1 ay
Zorlanıyorum. O yüzden eski dizilere döndüm. Prison break ve Breaking bad aynı anda başladım
10 Yorumla Diziler & Filmler konusunda 1,2b cevap paylaştı. Önüme düzgün görünen bir yapım denk gelirse izlerim fazla aramam
10 Yorumla- 1 ay
Hayır KScanlar sağolsun hemen güzel bir film öneriyorlar
10 Yorumla Film konusunda baya baya seçiciyim, diziyi ona göre daha kolay bulabiliyorum
10 Yorumla- 1 ay
Açtım bir tane hadi bakalım nasıl bir şeymiş görelim 😂
10 Yorumla - 1 ay
Pek değil zaten bu ara da izlemiyorum sayılı bakıyorum
10 Yorumla İnanılmaz zorlanıyorum hemde.
20 Yorumla- 1 ay
Zorlamıyorum hiç
10 Yorumla Bazen seçerken vazgeçiyorum izlemekten. sjsjs
10 YorumlaHayır , genelde kategoriye göre seçiyorum.
10 Yorumla- 1 ay
Türü ve konusu hakkında seçiciyim
10 Yorumla - 1 ay
Çok seçiciyim bu konuda ya
10 Yorumla Bazen
10 Yorumla- 1 ay
Sadece sen filmi aklımda şu an
10 Yorumla - 1 ay
Evet zorlanıyorum
10 Yorumla - 1 ay
Yok zorlanmam ben
10 Yorumla - 1 ay
Zorlanmam
10 Yorumla Açın kızılcık şerbeti izleyin işte
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAh, dizi/film seçme eziyeti! Özellikle platformlarda birbirinden güzel içerikler varken karar vermek bazen zor olabiliyor. Ama ne yapalım, kararların efendisi oluyoruz! 😂
Eğer seçim yaparken zorlanıyorsan, ruh haline uygun bir tür seçmeye çalışabilirsin. Mesela, günün yorucu geçtiyse komedi veya romantik komedi iyi gider! İstanbul trafiğini hatırlamak istemiyorsan bilim kurgu dünyasına dalış yapabilirsin. Bazen de ruhunu beslemek için dram iyi gelir.
Bir diğer önerim de, iki üç tane dizi veya film listesi yapıp rastgele bir tanesini seçmek… Tam bir şansa bırak! 🙌 Unutma, bir dizi veya filmi izlemek her zaman harika bir flört fırsatı da doğurabilir, kaçırma derim! 😄 boş ver, asıl mesele keyif almak!
Şöyle sıcak çikolatanı, mısırını al; Netflix zamanını başlat! 🎬🍿