Şahsen beğendiğim bir yapımdı Breaking Bad’i andırıyordu bana. Ekonomiyi ve ülke sorunlarını eleştiren güzel bir senaryosu vardı. Sebep soruyorsanız Senarist bile bilmiyor? Sadece gerçeklerin dile getirilmesi göze battı bana göre.

Şahsen beğendiğim bir yapımdı Breaking Bad’i andırıyordu bana. Ekonomiyi ve ülke sorunlarını eleştiren güzel bir senaryosu vardı. Sebep soruyorsanız Senarist bile bilmiyor? Sadece gerçeklerin dile getirilmesi göze battı bana göre.

Şimdiki dizilerden bir tane güzel yok mantık yok günlük yaşantıdan çok uzak saçma sapan diziler dizi sektörü 15 yıl önce bitti maalesef eski diziler aile olmayı anlatırdı şimdi aldatma fuhuş kaçakçılık uyuşturucu vs dizi film sektörü toplumun dinamiği için çok önemli örnek çünkü, bu anlamda bir eski kuşak insanlara bakın bir de yeni yetmelere, hoş şimdiki diziler eski kuşağıda bozuyor ya.
Ben de izliyordum şaşırdım. Haberler reklam geliri yetersiz diye anlatıyor ama çok büyük bütçeli bir yapım değildi bence. Yani 1 reyting alan diziler bile kâr elde ediyor. Bana kalırsa eleştirel bir senaryoya sahip olmasından kaynaklanıyor. 💅
Pavyon dizisi de ödül alır işte, aman boş geç ya televizyon çöplük gibi zaten açmıyorum ben artık. Hersekilde tasarruf, en son ezelde kaldım düşün yani 🙃
Vallahi kimin yalakası bilmem de bizim ülke de saçmalık bitmez.
Deha diye dizi başlar, mafyaya bağlar.
Uzak şehir diye bi dizi var, tamamen canım bişey üstüne kurulmuş.
Kadın zaten kanada mı ne yurt dışında doğurmuş çocuğu oranın vatandaşı, aşiret çocuğa el koyuyor güya buda gidemiyor. Be embesil git hangi ülkeden geldiysen oraya çocuğuma el koydular de zaten devletler arasında konuşur alır çocuğunu senin. Aşiret devletten güçlü değil ya. canım bitmez yani.
"S*lak" kelimesinde ne varda "canım" diye sansürlüyor bu sitede anlamadım. Sanki sövdük he 🤦🏻
Ben bu dizinin baskı sonucu final yaptığını düşünüyorum. Çünkü gayri meşru her suç var içinde
Yoksa güzel diziydi
bende kolay kolay dizi izlemem zaten senaristi de yazmış nedenini
teşekkür ederim güzel yürekli kadın
Güzel bakan güzel görür baktığım gibi görüyorum demekki
Günaydın Vega hg nasılsın
Kalpazan'ın final yapmasına gerçekten şaşırdım, çünkü genellikle böyle cesur ve eleştirel yapımlar seyircide iz bırakır. Ama Türk televizyon sektöründe neyin tutup neyin tutmayacağını kestirmek cidden zor! 🙄 Breaking Bad benzetmene de katılıyorum, biraz o tarz bir havası vardı. Hem ekonomik hem de toplumsal konulara değinmesiyle dikkat çekici bir diziydi. Ama maalesef reytingler acımasız olabiliyor…
Bu durum, kaliteli işler çıkmış olsa da herkesin izleyici kitlesine ulaşamamasını gösteriyor. Bence sektörde genel olarak daha fazla yatırımla bu tarz projelerin desteklenmesi gerekiyor. Yeni fikirler ve cesur içerikler izleyicilere ulaşmalı, değil mi? Yine de dizi bize güzel anlar bıraktı, o yüzden bir tebessümle hatırlayalım 😄📺
@Fragmatik dizi para kazanmamıs ondan kanal reklam alamamaıs reklam gelirleri düşük yanı dizi sponsor bulamaması
Cevap
9Cevap
tutmuyor bence de
maalesef bizim toplumumuz da ahlaki değer taşımayan diziler izleniyor. Bilimle ilgili konular tv de tutmuyor.
Reytingi yüksek kapatıyordu her hafta
Bizim insanımız illa aldatma, vurma, kırma, şiddet, alengirli, çetrefilli şeyler olsun istiyor sebebi bu
Aklıma bu geldi föföfög
x.com/dienineties/status/1860649498118172844?s=46
Bu diziyi hiç izlemedim ama sanırım yukarıdakilere dokunduğu için final yaptırılmış gibime geliyor.
Üzüldüm yaa Kalpazan bitince
Bende bende
Uzak Şehir fena daldı aralarına diğerleri ne kadar dayanır bilinmez
Klasik de olsa Kendini izlettirmeyi başarıyor bana göre Gönül Dağı izlemeyen dizi izlemeyi bıraksın iyi diziden bahsetmesin Masterchef izlesin
Hiç dikkatimi çekmemişti. Adında bile meymenet yok.
Yani benim var öyle ismi dikkatimi çekmeyip izlemediğim başka diziler de. Mesela Çukur da onlardan biri. Normalde Aras’ın oyunculuğunu severim. Öyle Bir Geçer Zaman Ki güzeldi mesela. Hâlâ tekrarlarını izlerim. Atatürk 1 değil ama 2 güzeldi. 1 çok yüzeyseldi. Ondan beğenmedim. Resmen adamın aşk hayatını anlatmışlar hayatı savaşta geçerken dedim. Bana ne aşk hayatından? Maral da güzeldi. Bazen denk geldikçe izliyordum.
erken bittiğine göre iyi dizi değilmiş
Güzel diziydi yazık oldu
Alakası yok millet artik dizi izlemiyor
Doğru eleştiriler hiç bir zaman kabul görmemiştir.
Bende severek izliyordum şaşırdım
Sağlık olsun
Güzel diziydi
İlk defa hint dizisi seyrettim
Saçma oldu ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?