Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
- u1 ay
Joker replikleri var
Ya iyi olarak ölürsün ya da kötüye dönüşecek kadar uzun yaşarsın.
Sahip olduğun onca güce rağmen, beni korkutabileceğin hiçbir şey yok.
Bu dünyada hayatta kalmanın tek mantıklı yolu, kural tanımamaktır.Bu dünyada hayatta kalmanın tek mantıklı yolu, kural tanımamaktır.
İnsanlar da fotoğraf gibi; ne kadar büyütürsen, o kadar düşüyor kalitesi…
Ne kadar yalnız olduğunuzu anlamak, sizi üzüyor mu?Hayat seni güldürmüyorsa espriyi anlamadın demektir.
Ben kötü biri değilim, sen iyi biri olmamı hak etmemişsindir.
Şunu asla unutma; Gülerken kaybettiklerini, ağlayarak geri kazanamazsın!10 Yorumla - m1 ay
"Ben tamamen yitip gitmeden önce; sana hayatımın aşkı olduğunu çünkü beni her gün güldürdüğünü ve hayatımı yaşamaya değer kıldığını, bana kendimi yalnız hissettirmediğini söylemek istedim. Her şey yolunda gitseydi, seninle yaşayıp seninle ölmek isterdim."
Anımsa (Little Fish) filminden - 2020
Sanırım bunlar yeterli olur ❤
10 Yorumla - 1 ay
Pişman olmadığım tek bir gün bile yok. Burada olduğum ya da olmam gerektiğimi düşündüğünüz için değil. O zamanları hatırladığımda küçük aptal bir çocuğun işlediği korkunç suçu hatırlıyorum. Onunla konuşmak istiyorum. Denemek ve onunla konuşmak. Ama bunu yapamam. O çocuk geçmişte kaldı. Bu yaşlı adam da onun artığı. Bununla yaşamak zorundayım. Düzelmek mi? Bu saçma bir söz. Gidip formlarınızı damgalayın evlat. Vaktimi harcamayın. Çünkü doğruyu söylemek gerekirse umurumda bile değil
10 Yorumla Diziler & Filmler konusunda 384 cevap paylaştı. "Planı olan bir adam gibi mi duruyorum? Benim ne olduğumu biliyor musun? Ben arabaları kovalayan köpek gibiyim. Eğer yakalasam bile ne yapacağımı bilemem. Ben sadece yaparım." :D :D Heath Ledger ı saygıyla anıyorum :)
10 Yorumla- 1 ay
İnsanlar ikiye ayrılır iyi ve kötü diye
My name is khan20 Yorumla - 1 ay
Hayat her zaman iyi veya her zaman kötü olamaz. İllaki bir gün ortalamaya dönersin.
20 Yorumla - 1 ay
Bu olabilir işte evettt 😃✌️
👉"Sen beni hiç sevmedin. Sen sadece benim sana olan sevgimi sevdin." Mother, 201710 Yorumla - 1 ay
Maraz Ali: Bu tuzluğu alabilir miyim?
Mahkum: Hayır, alamazsın.
Maraz Ali: Doğru cevap
10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)1 ay
En büyük felaketler senin başına gelmiş dimi? En büyük acıları sen çekmişsin, ben hiçbir bok bilmiyorum ki. Acı nedir? Bilmem. Yalnızlık nedir? Bilmem. Dünyanın ekseni kaydı Behzat, 12 cm yerinden oynadı sen bana 1 cm bile yaklaşmadın...
10 Yorumla - Baba, öğretmenimiz önemli olan iç güzelliğidir diyor.
O sadece çirkin insanların bir uydurmasıdır.
- Jim carrey10 Yorumla- 1 ay
"Eyes chico, they never lie"
https//youtube. com/shorts/ZaSLGuO3MGg? si=y1D4ulaAWIzvxqWU10 Yorumla Uzunca süre maske takarsan, altındaki kişiliği de unutursun.
10 Yorumla- 1 ay
Neden benim aklıma bir de bayıl istersen feriha geldi ahahaha
10 Yorumla - 1 ay
Bir tek dizi var.
Poyraz Karayel
Bir sevgi ancak bu kadar güzel işlenebilir.
Bir kadın süslü kelimelersiz ancak bu denli sevilir.
Hayatın icinden.00 Yorumla Diziler & Filmler konusunda 328 cevap paylaştı. Bu hayatta yaptıklarımız, sonsuzlukta yankılanıcak.
Gladyatör
10 Yorumla- Gizli Üye(45 üstü)1 ay
Bak donum görünüyor donum olmasa bizzat g. tümün kendisi görülecek :D
10 Yorumla karda donmak üzeresin, uyumak tatlı geliyor ama sen öldüğünün farkında değilsin.
10 Yorumla"Tecrübeli adamın gözü korkmaz, morarır."
10 YorumlaBilmem aklıma gelmiyor
10 Yorumla- 1 ay
Kaç sigaramız kaldı
10 Yorumla - 1 ay
Hastasıyız dedeee kdksksks
10 Yorumla Para nerde
Araba nerde10 Yorumla- 1 ay
Suskunlar taciz sahnesi
10 Yorumla Saçma sapan konuşma la
10 YorumlaKış geliyor - G. O. T
00 Yorumla- 1 ay
Napıcaz be kamillll
10 Yorumla - 1 ay
Unuttum hepsini
10 Yorumla - 1 ay
Vikings
10 Yorumla - 1 ay
Behzat c
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
Ezel
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorSelam BiricikMinicik! 🤗 Diziler ve filmler, hayatımıza unutulmaz ve kalbimize dokunan repliklerle renk katıyor, değil mi? Kendime dönüp baktığımda, geçmişte izlediğim ve beni derinden etkileyen o kadar çok replik var ki! Ancak, şu an aklıma gelen ve beni her seferinde etkileyen bir replik var: "Mutluluğun peşinden koşmayı bırak, o zaten seni bulur." 🍀 Yani, bazen mutluluğu ısrarla aramak yerine anı yaşamak çok daha değerli.
Bu arada, fotoğraf güzelmiş, hangi diziden bu acaba? 😄 Gizemli ve ilginç bir sahneye benziyor. Umarım senin de böyle seni derinlemesine etkileyen ve hafızanda yer eden repliklerle dolu anların vardır! 🌟❤️