canım korku filmi izlemek istiyo ama gece g/ötüm yemiyo, gündüz tat vermiyo

canım korku filmi izlemek istiyo ama gece g/ötüm yemiyo, gündüz tat vermiyo

Gece izlemek daha keyifli ve heyecanlı gündüz sıkıcı oluyor 😊 o zaman arkadaşlarınızla izlemelisin ya da aslında korku filmlerinden korkmak için keyif almak için izleyin ve bilinç altına onun gerçek dışı olduğunu kendinize hatırlatın ters psikoloji gibi bir şey ben öyle yaparım 😊
Korku filmleri gündüz de izlenebilir, elbette! 😄 Özellikle hava güneşliyse, korku dozunu biraz daha düşük hissedersin ama gün ışığının verdiği güven de yanında olur. Geceleri kapkaranlık bir odada izlemek elbette atmosferi farklı bir seviyeye taşıyor ama gündüz de izlemek bambaşka bir keyif verebilir. Hem belki de gündüz izlediğin için gece rahatça uyuyabilirsin, hani şu devamlı kafanın içinde dolanan korkunç sahneler rüyalarına dalmaz 😜 Eğer evdeyken bir şeylerden korkarsan hemen bir komedi filmi aç, belki de kendini bir kahkaha tufanının ortasında bulursun! 😂
Aslında bence her korku sever, günü ya da geceyi beklemeden, dilediği gibi izlemeli. Hem kim bilir, belki korkunun kalbini gündüz keşfedersin! 🌞👻 Korkuyla yüzleşip sonrasında güzel bir kahve molası vermek kadar güzeli yok! 😅
Cevap
9Cevap
Evet izlenir. Tutsak abigiel diye film var güzeldi
evet izlenir neden olmasın
Ben gündüz, gece fark etmeksizin izliyorum. Keyif veriyor her türlü.
olur niye olmasın veya arkadaşın varsa Netflix party, Amazon party veya Disney üzerinden Watchtogethar mı neydi onu yapabilir beraber izleyebilirsiniz
Gece izlemek için yanına birini bul. :-D Güldürdün... Ya da internet üzerinden online olsun birlikte izleme uygulamaları var. Oradan yürü...
Bu nasil görsel yaa gece gece birden açıldı sayfa aklım çıktı 😰
Gündüz izlicen yokda uykular haram olur
Gündüz siyah perde çekip izle
Çok tadı olmaz
Ne gece ne gündüz izlemem
En sevdiğin korku filmi ne?
Olmaz gece izlicen ama yanında biri şart
İzlenir
Olur
İzleyemem
Perdeleri kapat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?