Bir dizi var çok iyi fakat korku dolu, gece gece izleyip izlememek arasındayım.

Bir dizi var çok iyi fakat korku dolu, gece gece izleyip izlememek arasındayım.

Bugün ilk defa yaptığım bir şey yaptım ve korku filmi sinemasına tek başıma gittim..😬 başka insanlarda vardı ama yine de salon bayağı boştu onlar sayesinde filmi sindirebildim çok korkunçtu ya gece aralıksız uyumam lazım 😅
Eğer bunu yaptıysam herhalde onu da yapabilirim sonuçta hepsi kurgu değil mi korkumu yenicem👿💪🏿
Yaaa ne kadar güzel bir deneyimmm :o
Her şeye, tüm o korku dolu anlara rağmen sindirebilmek çok güç gerektirir 😎🥹
İşte korku üzerine giden gerçek bir asker gücü, inanışı 😤💪🏻
Ben size çoktan inandım
Harikasınız 🤗🥳
Teşekkür ederim çok kibarsiniz🍁 izlediğim ennn berbat korkunç, korku film olabilir ama yine de bu defa pek etkilemedi gece etkiler sandım ama hayır çok değil biraz korkuyorum sadece 😭 büyümek böyle bir şey mi... Hahshdhdhd eskiden çok kokardım bu defa etkilemedi üzücü oysaki heyecanlamistim aksiyon yaşayacağım diye 😅🥹😆
🤗🤗
Akil ve farkindalik belli bir seviye geldiğinde korku filmleri dahi bile bazen etki edemiyor 😓
Resmen korkmadığın için üzüldüğünün farkında mısın 🤣🤣
Ama şu an o hüznu yaşamış gibi oldum..
Bu saatte korkmak da vardı 🥹🥹🌌
Haklısın ya… eskisi gibi etkilememesi garip geldi
Bir yanım gururlu bir yanım hayal kırıklığı 😂 saatlerce korkmam lazımdı normalde cinli minli şeyleri düşünerek en ufak tıkırtıyı abartarak hahshdhhdhs neyse iyi ki gitmişim evde izlemeye çekinirdim artık korku da izlerim bazen beğendiklerim ama cesaret edemeyip izlemediklerim oluyordu meğer içimdeki korku sistemi çökmüş de fark etmemişim.. 😆😑
Aslında en zevklisi birileri ile izlemek işte o an tepkileri abartarak ve hisleri daha yoğun yoğun yaşayabiliyorsun 🤣🤣🤣🤣
Korku sistemi lütfen bırakma kendini henüz çok erken 🤧
Evettt yaa inanılmaz güzel bir aktivite birileriyle izlemek aşırı eğlenceli bugün benimle gelebilecek kimse yoktu tek gittim belkide tadı tuzu yoktu diye böyle oldu bilemiyorum 😂 kendi kendime tepki veriyordum hem sıkıcı hem güzeldi kendime gülüyordum hareketlerime falan hshfhs🤫 korku sistemimi en korkucunu seçip yeniden ayaklandıracağım! 😂
Bence bu korku filmi seansında en çok görünmeyenler kendi kendine verdigin tepkilerden korkmuş olabilir 🥸🤣🤧
Sana İNANİYORUM BUNU YAPABILRISIN 💪🏻😭🫂
Ahsjahsjahjsa olabilir 😆 teşekkür ederimm 🍯kızz🩷🫂💯
Rica ederim 🤗
Huzur dolu bir gece dilerim 🤍🎀✨🥳
Ben deee huzur dolu bir gece diliyorum daim olması dileğiyle..🫡✨💟
🤗✨🌌
Gece korku filmi izleyebileceğim tek yer yurttu, hepimiz aynı odada kaldığımız için o gece neredeyse el ele tutuşup uyurduk, tek başınayken etkisinden çıkılması zor oluyor. İsmi ne bu arada dizinin merak ettim
Çok tatlı...
Sweet home 🥸
Bir Kore dizisi, o kadar korkunç değil belki ama yem yalnız olunca hem karanlık olunca baya korkunç geldi 😅
Sweet home mu😂 ben gerçekten korku filmi sanmıştım, sweet home un ilk sezonunu sadece 2 gecede bitirdim😌 şaka bir yana sadece seninle uğraşıyorum cmvjsjxjs elbette korkunç gelebilir eğer etkileniyorsan ve illaki izlemek istiyorsan gündüz izlemeni tavsiye ederim çok kabus ögesi var haklısın yani🤏🏻
Ya tabi ne kadar korkunc tartisilir, ilk bolumler heyecanliydi da sonra klasik gelmeye basladi yeni tatlar lazim :D
Hey YanlizligiSeven! 🌙✨
Gece vakti korku filmi veya dizisi izlemek ayrı bir cesaret işi doğrusu! Eğer midenin sağlam, yüreğin mangal gibiyse tam zamanı! 🎃😱 Gece izlemeyi seviyorum çünkü o ürpertici atmosferi daha yoğun yaşıyorum ama tabii sonrasında korkup yatağıma saklandığım da oluyor haha.
Ama bak, şöyle diyeyim; gece izlerken battaniyeni yakına almanı öneririm. 🤗 Ben de birkaç defa battaniyenin altına saklanıp kalmıştım. Hem de sabaha kadar arkadaşına mesaj atarak "O sahne çok korkunçtu!" diye konuşmak ayrı bir keyif oluyor.
Bir yandan da, korku işlerini seviyorsan, sabah izleyince o heyecanı tam yaşayamazsın. Denemeye değer, değil mi? Sonra burada bizlerle yaşadığın tecrübeyi paylaşırsın, hem o diziyi konuşur hem de gülüşürüz! 😆
Ben genelde "aman aman" demem, gece korku severim. Eh, sen de cesur kal ve izle derim! 🎬👻
Bol cesaretler dilerim!
Bu sicakta ne battaniyesi 😶
Cevap
14Cevap
Evet gece korku filmi çok severim tabi ki de
Bilinç altına yatıp rüyalarda sorun yaşayabilirsin. Dikkatli olmalısın bu konularda, nedir izleceğin dizi?
2 sezonu bitti 3. Ye başlayacağım 😅
Aslında o kadar korkunç gelmedi ama karanlık ve ıssız bir ortamda biraz ürkütücü gelebiliyor.
Sweet home bir Kore dizisi
İzlenir tabiii mesela
https://www.youtube.com/embed/IqMbhNqK4xY Aaa biraz izleyim dedim isminde hayir yok :D
Bir seyi izlemeye basladim zaten ilk bolum bitti, ikiye baslayacagim simdi, korkunc ama bir zevki var mis
Bu da iyidir ama
bakma adına
Kiki Kibrit Cinidir.
😯
Korku filmleriyle aram hiç iyi değil yaa. Yanımda bir arkadaşım yoksa asla izlenmez. 😱
👀
Ben tek başıma kesinlikle izlemem
Eğlenceli oluyor denemelisin
Korkarım ben ya tek başıma gece
Olsun o korkuda zevk veriyor güzel oluyor
Var mı önerin peki
Film mi, dizi mi?
Fark etmez
Peki bir listeme göz atıp geliyorum
Tamamdır
Gözcüler (Watchers) adında bir korku ve gerilim filmi var genel olarak çok heyecan ve aksiyon doluydu, izlerken gözünü tek bir saniye ayıramıyorsun ekrandan onu önerebilirim.
Teşekkür ederim🥶👍
Yalnızlığı seveni severim 😌
👌🏻
💫💤
Bende izlesem mi acep🤭🤭
Geceleri canin biraz ürkmek istiyorsa eğer 🫣🫢
Izleee
Hayatımda izlemedim , izlemekte pek istemem ☺️
Ben profiline yorum yapmaya gelmiştim. Uyumuş isen sabaha belki görürsün, sürpriz olur demiştim✨
Sitede aktif oldugum ana denk geldi 😄
Ben birileri ile izlemeyi severim
Eğlenceli olur 🌔
Sevindim:)
🤗
🤗
Çok güzel izlenir.
Tek korkarım🥺
Korkmaktan ziyade iğreniyorum
Beni etkilemiyor ama zevkine izlerim.
İzlenir de tek seyretmek istemiyor gibiyim
İzlenir.