isimlerine göre yargılamayın filmleri Ölüm günün kutlu olsun:doğum gününde öldürülen ve katilini bulamadan çıkamadığı bir döngüye kızın hikayesi Karanlık zihinler çocukların birden ölmeye başladığı ve ölmeyen çocuklarınsa özel güçler kazandığı bir evrende geçen bir film Hırsızlar ordusu hayatından bıkan bir banka çalışanının hobi olarak yaptığı kasa açma becerileriyle jırsızlar çetesine katılması anlatılıyo Ölüler ordusu hırsızlar ordusundaki başrolün hikayesinin devamını anlatıyo zombi evreninde geçiyor
Şu an dijital platformlarda son beş yıla kadar ki tüm yapımları sanırım hepimiz biliyoruzdur izlemisizdir. Bunun dışında da daha eski tarihli yapımlar neredeyse klasikleşmiş yapimlar olarak izleyicilerin büyük çoğunluğunun hafızasında yer edinmiştir. Ama yine de mesela 1990 yapımı Dehşetin nefesi, 1994 yapımı Çılgınlığın ötesinde, 1995 yapımı lanetliler kasabası, 2002 yapımı Karanlık, yine 2002 yapımı 28 gün sonra üçlemesi, 2006 yapımı the abondoned, 2015 yapımı the visit gibi filmleri önerebilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Nasıl filmlerden hoşlanırsın ona göre önerebilirim
Karanlık zihinler
Hırsızlar ordusu
Ölüler ordusu
Ölüm günün kutlu olsun
Dizi olarak
Witcher
Fringe
The Mentalist
Person of interest
O kadar öneride bulunmuşsun, teşekkür etmeye tenezzül bile etmemiş yüzsüz karı.
Teşekkürler önerin için.
Nasil bi ic dünyan var senin abi bu filmler ne böyle sbdjd
isimlerine göre yargılamayın filmleri
Ölüm günün kutlu olsun:doğum gününde öldürülen ve katilini bulamadan çıkamadığı bir döngüye kızın hikayesi
Karanlık zihinler çocukların birden ölmeye başladığı ve ölmeyen çocuklarınsa özel güçler kazandığı bir evrende geçen bir film
Hırsızlar ordusu hayatından bıkan bir banka çalışanının hobi olarak yaptığı kasa açma becerileriyle jırsızlar çetesine katılması anlatılıyo
Ölüler ordusu hırsızlar ordusundaki başrolün hikayesinin devamını anlatıyo zombi evreninde geçiyor
Not bence zombi filmleri korku filmi değildir
Rica ederim
Bu filmlerin hepsini izledim ve kanaatim yine aynı. Özet geçme zahmetinde bulunma nezaketine de teşekkür ederim
@GözlemciÜyee bu tür filmler ve kitaplar hoşuma gidiyo beni heyecanlandırıyo bunlara benzer film biliyosan önerir misin lütfen?
Şu an dijital platformlarda son beş yıla kadar ki tüm yapımları sanırım hepimiz biliyoruzdur izlemisizdir. Bunun dışında da daha eski tarihli yapımlar neredeyse klasikleşmiş yapimlar olarak izleyicilerin büyük çoğunluğunun hafızasında yer edinmiştir. Ama yine de mesela 1990 yapımı Dehşetin nefesi, 1994 yapımı Çılgınlığın ötesinde, 1995 yapımı lanetliler kasabası, 2002 yapımı Karanlık, yine 2002 yapımı 28 gün sonra üçlemesi, 2006 yapımı the abondoned, 2015 yapımı the visit gibi filmleri önerebilirim.
xtraction önereyim sana
Hanımefendi, "The Best Offer". Tavsiye ederim.
Batı cephesinde yeni birsey yok..
Savaş karşıtı bi film turu sevmiyorsan hoşuna gitmeyebilir yalnız..
Aşkın sınırları
Çok güzel bir flm
Romantizim değil benim önerdiğim
Aralarına üçüncü kişiyi dahil etmek evli çiftler
Nasıl film istiyorsun?
1990 yapımı Stephen Kung in IT filmi 😈
Netflix Mezarlik
Atatürk 1881 1919
Kemal sunal
Akasya durağı
titanic
Başlangıç izle