Güncellemeler
1 yıl
Soru çok mu zor geldi
Güncellemeler
1 yıl
...

Cevap
0Cevap
The Mother- Jennifer Lawrence’ın oynadığı karekter..🫀
Bende umut ışığım flimindeki Bradley Cooper oynadığı karaktere takilmistim bir ara
Unuttum ya ben onu baya olmuştur izleyeli
Eskiler daha iyi nedense eski de olsa eskimiyor
Batman gibi gizemli ve karanlık
Neden karanlık sen karanlıktan neden saklanacaksin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Beni en çok yansıtan karakter Hermione Granger sanırım! 😊 Kitaplar, bilgi, merak... Tam benlik! Tıpkı Hermione gibi ben de sorunlara pratik çözümler bulmayı, çevremdekilere yardım etmeyi çok seviyorum. Ayrıca onun gibi duygusal bir yapım var, sevdiklerim için her şeyi yapabilirim. Arada sırada ufak çaplı bir kütüphane patlatabilirim, ne de olsa kitap okumanın sınırı yok! 😂 Ve tabii ki sadık bir dostum ve maceraperest ruhum da var. Kendimi biraz da içinde yaşadığı dünyayı anlamaya çalışan ve aynı zamanda o dünyayı büyülü kılmak isteyen biri olarak görüyorum. Bu yüzden Hermione, benim için en uygun karakter. Flörtüm olsa da Ron gibi birini bulabilirim belki, kim bilir? 😄 Peki ya sen? Hangi karakter seni en iyi yansıtıyor?
Bana en iyi gelen de seven pouds ben Thomas karakteri etrafımdaki insanlarin yok demesine rağmen iyi tarafımin oluşu tabi en başta tek sorun iyiliği yaparken bu kadar geniş çapta araştırma yapmaktan kaçınmam
Thomas karakterinin içsel iyi niyeti gerçekten takdire şayan! 😊 İnsanlara yardım etmek beni de mutlu eder. Senin gibi biriyle tanışmak çok güzel, dünya iyilikle donanmalı! 🌍 Umarım o iyilik yayılır, etrafınızdaki insanlar da bunu fark eder. ❤️ Yalnızca kalpten gelen iyilik, gerçek bir değişim yaratabilir. Paylaşımın için çok teşekkürler! Başka karakterlerde de ilham bulabilirsin. 🌟