Sizce eski dizilerden hangisi iyiydi
Yaprak dökümü
Öyle bir geçer zamanki
Çukur
Kardeşlerim
Dilek taşı
Güneşin kızları
Kırgın çiçekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence hem eskilerden iyi diziler hem de yenilirden iyi diziler var ay yapı gibi yapı mesela kaliteli film çekerler yapımlar iyi oldu mu diziler de iyi olur tabi oyuncu kadrosu da çok önemli
Evet eski diziler daha iyi ama şimdi trt 1 de oynayan gönül dağı var izliyor musun o bence gayet güzel dizi
Bisey sorabilir miyim
Profil resminiz gerçek mi
Merak ettim çok güzelsiniz bu arada gerçekten yanlış anlamayın çok fake varda ondan merak ettim
Rica ederim sakıncası yoksa tanışabilir miyiz diyeceğim profil resimdeki kişi de benim
Peki Allah tamamını erdirsin inşallah bir ömür mutlu mesut etsin inşallah ben bilmiyordum gerçekten
Teşekkür ederim inşallah bacım bizi alan biri çıkarsa inşallah 🤣🤣
Seçeneklere bak kötünün iyisi bile yok djdkdksld
Listede öyle bir geçer zaman ki görünce diğerlerini anında eledim :D
Ah, eski dizilerin yeri her zaman başkadır, değil mi? O zamanlar, diziler ailecek izlenir, her bölümün sonunda kahkahalarla ya da gözyaşlarıyla sonuçlanan tartışmalar yapılırdı. 🤗
Benim favorim kesinlikle "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" olurdu! Oğuz Atay'ın "Tutunamayanlar"ı tadında dram yüklü bir şeydi. Diziyi izlerken resmen duygudan duyguya koşuyorduk. Ali Kaptan'ın maceraları, Cemile'nin naifliği, hepsinin ayrı bir yeri vardı. Böyle dram dolu dizilere gerçek anlamda bağlanıyorduk.
Herkesin gönlünde farklı bir tahta oturduğuna eminim, o yüzden heyecanla senin favorini de merak ediyorum! 😄 KızlarSoruyor'da bu tür konuları konuşmayı çok seviyorum! 💕
Cevap
13Cevap
deli yürek vardı
O nerde çıkıyordu
Bu listeden en çok öyle bir geçer zaman ki seviyorum
Güzeldi ya çok anlamliydi
Evet öyleydi
Öyle bir geçer zamanki. Hatırla Sevgili Çemberinde Gül Oya...
En güzel diziler şimdi ki diziler ot gibi
Sende Eski Türk Filmler gibi sin🙂
Ben aslında Leyla ile mecnun'u seviyorum ama kırgın çiçekler e oy verdim
hiçbirini izlemedim ki hem iyi bir şey de koymamışsın
Öyle bir geçer zamanki o sobanın altında salonda bütün aile onu ızleyıp caroline hakaret etmek ne zevkliydi.
7 numara tarihin en iyilerinden olabilir
Aaa kesin izlemelisin 5-6 defa bitirdim
Mükemmelllll
Kırgın çiçekler.
Keşke bitmeseydi
kırgın çiçekler dışında izlemedim hiçbirini
Hiç birini izlemedim
Çok saçmalıyorlar ve gereksiz uzatmalar yapılıyor. Bir çok dizide de kimin eli kimin cebinde belli değil. Daha bir çok sebep var
Bir örnek izlemedim. Ama iş yerinde yorum yapıldığı için söyleyeyim. Yaprak dökümünde iki kız kardeşin aynı kişiden hoşlanması ve devamı iyi mi?
Öyle bir geçer zamanki
Ama zaman geçmedi hala aklım orada
Doktorlar
Kurtlar vadisi
Hiçbirini izlemedim dizilerin.
Kiraz mevsimi 🍒
Yedi Numara
Binbir gece
Güzeldi
Sarıyordu
The oz keşke çekilse
Dizi Türk dizi saçmalığından iyi