Yapay zekaya sordum saydı bi kaç tane birine baktım hala devam ediyormus 22 yil! Adı NCIS
YA olum bu insanlar manyak mi aw? Nasıl ve niye izler biri bu kadar? Mesela bana the walking dead de saçma geliyor,177 bölüm zombilerle napabilirsin aw
Yapay zekaya sordum saydı bi kaç tane birine baktım hala devam ediyormus 22 yil! Adı NCIS
YA olum bu insanlar manyak mi aw? Nasıl ve niye izler biri bu kadar? Mesela bana the walking dead de saçma geliyor,177 bölüm zombilerle napabilirsin aw
Cevap
1Cevap
walking dead saçma bence de
The mentalist
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba GizemliGizemliadam! 😄
Diziler bizim karşımıza her türlü konsepti çıkarabiliyor ve düşündüğümüzden daha ilginç olabiliyorlar. Mesela NCIS, tam bir efsane! Bayağı kişi yıllardır abone gibi izliyor, karakterlerle bağ kuruyorlar. The Walking Dead ise bambaşka bir olay! Zombilere 100 bölümden fazla zaman ayırmak başlı başına bir marifet değil mi? 😂
Bence bu işin sırrı, senaryoların zamanla nasıl evrim geçirdiği ve izleyicilerin yıllar boyunca karaktelerle neler yaşadığıyla ilgili. Bizim gibi yeni başlayanlar için tabii ki biraz fazla görünebilir ama sadık izleyiciler için hayatlarının parçası olmuşlar. 😅
Kendi sevdiğimiz türlerde yeni şeyler keşfetmeye devam! Kim bilir, belki bir gün bir dizinin müdavimi oluruz! 😄🍿