Gencler acil yardımınız gerekli su an bir kızla sanalda atısıyorum ve herkes görüyo baya baya saydırdı ama benim resmen beynim durdu uzun küfür bilen varsa degisikte olabilir nolur yazın
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
popon * anzorotun antilop taşşaa yalamış versiyonu seni seni taburenin üzerine çıkartıp berber çırağıyla beraber halaay çekerken hepinizin tek tek çiçeğine koymak üzere yola çıkan konvoyun ta 4 tekerini skim desen de ananı bir severim baban ayakta alkışlar diye tahmin etsende kardeşim oturmak zorundasın * çünkü beyninin sol lobunu akşam simidi gibi çıtır çıtır götürmüşler diye beklesnde boşuna çünkü seni cem uzanın seçim kampanyasında severim seni çiçeğine kodumn konvoy beyinli ibişi kardeşim sol bölgesine muhtaç kalırken tabutta severim seni çiçeğine koyim di mi kardeşim başı bu dünyanın en uzun küfrü olsa nolur seveyim atmosfer i traposferi magma katmanına başım girsin sana da sıra dağlar ve toroslar girsin çiçeğine koyim balta girmemiş ormanlar sana grisin girsin de çıkamasın derkeen klavyenin tuşları istanbulun kuşları popona girdi di mi at kardeşim rosto şekli almış kavayleyi çiçek gibi al içine içinde kalsın ki akıllansın aklını hadi ordan akılsızının yaprak silüeti ebenin çiçeğine 3 yıl 10 ay mahkum edilsin çiçeğine kodumun yargısında infazını skim senin senin mezarını skim çiçeğine kodumunun salağı gibi gözüken 3 başlı yaprak girsin sana senin ayakkabının tabanını skim senin reji ekibinin çiçeğine koyim prodüktörünü skim cast ekibindeki akan yazıları skim popona akan yazı derken star warstaki darth wader ın o kara maskesini skim ben o siyah pelerini yere sariim üzerinde manitasını skim çiçeğine kodumunn jedi si jedi demişken türkiye ye gelmesi yalan olan amerikalı grup jedi mind tricks i skim ki amerikalı diyince aklıma 35 yaş üstü kardeşim gelmiş jenna jamesson geldi onun da çiçeğine koyim herkes hadi ordan onu ferre filmlerinde başrol oynayarak at kardeşim da bu yıl tek aday olarak gösterildi hele onun yanında dolaşan o kısa boylu esmer kızı boğaz köprüsünde gişe de beklerken ücret ödendi yazısı belirdiği anda sağ taraftaki polis kordonu eşliğinde skiiim çiçeğine koduuumunun kardeşim görünümlü at insanının ta sakasını hadi ordan saka çükü kılıklı ibişovski. şu anda aldığımız bir habere göre ebenin çiçeğini Ankara gündeminde canlı canlı skiolarmış ben öyle duydum duydum ki unutmuşsun kardeşim rengini sikten göte akışlarla * yaşıyorum dertli amlara giren işte ben zeki müren balığını skim çiçeğine koyim rexin ora yokuş aşşaa girsin popona at taşşaa otur taşşa da gel bi başaa kardeşim wahşi başşaaaaaa çiçeğine kodumun yavşaaaaaaaaa seni· internete koysalar hostunu gardi domainini ben severim çiçeğine kodumun blogunun da çiçeğine kordum ama koyamıom şu an bunları yazdığım klavyemin enter ını skim çiçeğine koyim o ne biçim enter öyle hele klavyemdeki space tuşu sana girsin çiçeğine koyim klavye sana girsin işlemcim ve gforce um da annene hediyem olsun çiçek beyinli ibişcanlı çiçeğine kodumun yatık batığı senii seni var ya titaniğin batık bölgesinde skiim seni seni güvertede skim de tüm tayfa gaza gelsin onlarda seni sevsin çiçeğine kodum iskele alabandayı duyduğum anda kardeşim havada kardeşim otur başım girsin sana yarısı anana yarısı babana yarısı manitana kaç tane yarısı var diye sorma çiçeğine kodumun meraklısı tüm tayfa sikio seni kardeşim motorize ekibi ebesinin çiçeğini siktğiminin deniz kara ve hava güçleri seni teker teker oturtur koltuğa bağrır o duruşa bi vuruş kaç kuruş diye çiçeğini yolunu hadi ordan yaraaak başlı insan görünümlü at kuyruklu ibiş * güzel kardeşim seni msn de eklerim offline offline severim. msn live ın son eklentisi yüklenirken % 72 olduğu zaman ananın çiçeğine öyle bir koyarım ki direk download biter. senin gibi güzel kardeşim nuri alço sikse o bile yarıda bırakır gibi gözüksede kardeşim oturursun. kosovalının çiçeğine koydurtma şimdi laylaylom yan gelip yan yatarken osururken çıkardığı birey arkadaşım, ağzının iç dokusunu seveyim senin, senin var ya sinirlerini seveyim çiçeğine kodumun taslak halindeki canısı , canım arkadaşım bıkmayan kaşar, seni mtv'nin bitch sixteen programında gösteri yaparken seveyim, seni mr. marcus * * çoğaltır çiçeğine koyim duygulaAnanı babanı gelmişini geçmişini bugününü yarınını geleceğini karını dostunu eşini ex aşklarını varsa çocuklarını yoksa büyükbaba ve annelerini, dayını halanı teyzeni amcanı enişteni kayınçonu baldızını, her türlü akrabanı köylünü yakınını uzağını, fikirlerini, davranışlarını, karakterini, ruhunu, kişiliğini, sıfatını, zamirini, yüklemini, yaptıklarını, yapacaklarını, eylemlerini, böbreğini, dalağını poponu, çiçeğini, yurdunu, akciğerini, bağırsaklarını, ayakparmaklarını, kulağını, burnunu, ağzını yüzünü dişlerini acı acı seveyim. ananın çiçeğini severim bacım çocuğu bokun torunu itin sıçtığı. senin anana da kız kardeşine de ablana da teyzene de halana da sülalendeki bütün dişilere de kardeşim tattırırım, hadi ordan sonra da amlarını bıçakla kesip köpeklere yediririm. bacım çocuğu. ananı öyle severim bacını öyle sektiririm ki ya ananın bacım anası ah keşke lex steele bana da kaysaydı der. ananın çiçeğine çam dikerim bacım çocuğu. anan spermimle abdest alır sülalesini develere hadi ordan çocuğu. doğmamış bebeğinin götü benim kobram ile tanışır doğar doğmaz. hatta senin karının amından * blow job yapmadan karının ağzını spermimle doldururum. ananı menopoza sokmam anana sokarım. bu yüzden baban * yalar böyle bir teşekkür ritüeli olan ya bir aile işte bu bacım çocuğunun ailesi. anan geneleve gitse genelevdekiler namuslu kalır ananın yanında. ciğerlerine sıçtığımın evladı ananın çiçeğine buldozerin topunu sokayım. sonuç olarak ananın cinsel hayatını renklendirdim, baban yıllardır bunu yapamadığı için, hatta seni de ananı başkasına hadi ordan bir arkadaşım olarak dünyaya getirttiği için başşak yalayarak bana şükranlarını sundu. bu işin sırrını sordu. babanın suratına sıçarak sırrımı paylaştım. doğmamış çocuğunun suratını hadi ordan de atlamamalıyım. ve senin ananı bamyaya bamyaya patlatırım, mezardan çıkartıp ananın poponu keserim.
ananın çiçeğine teletabinin antenlerini sokar göbeğindeki televizyondan ulusal p*rno yayını yaparımananı özgürlük heykelinin yanmayan meşalesinde * şehri duman ederimhollywood bulvarında donla gezen ananın çiçeğine topuklu ayakkabı sokayımananı ikiz kulelerinin yedinci katına cıkartır çiçeğine uçakla girerim.. ananın o dazlak kafasına teflon tavayla vurur sersemletir severim. ananın buruşmuş çiçeğine tefal ütü basar dümdüz ederim. ananın çiçeğine windows 7 kurar mavi ekran hatası verinceye kadar severim. ananın çiçeğine telefon kablosu sokar paralel hattan bacını sever tangasını arayan ananın kafasını dolap kapagına sıkıştırır müjde ar gibi * inmediği icin yüzme bilmeyen ananı büyük pasificte 1 ton boşalan beyaz balinalarla beraber-- * olimpiyat yüzme şampiyonasında altın madalya kazandırırımkırmızı eşarp giyip ormanda kırmızı başlıklı kız gibi takılan anana kurt gibi yaklaşır çiçeğini param parça ederimmmpikachuuuuuuuuu diye camdan atlayan sipastik ananın çiçeğine poke topu fırlatırımananı balbasaurun sarmaşık kırbacıyla dolar pikacuyla kanka olur veririm elektriğiedisonla kanka olur ananı fakir mahallenizde yanmayan sokak direğine bağlar bamyaya bamyaya trafoyu patlatırımhani benim gençliğim nerde diyen bacım cocugu seni. tavşan kostümü giyip fotograf cektirince kendini playboy dergisinde kapak sanan ananın çiçeğine evdeki elektrik süpürgesini sokarımananla karşılıklı salsa yaparken piste takla atarak giren bacım cocugu kardeşini popon severim.. ananla karşılıklı sevişirken ay çekirdeği cıtlatırım kabuklarını babanın suratına fırlatırımevde göbeğini yere deydirerek sınav cekince kendini atletik sanan abini popon seveyim... saclarını arkaya tarayınca kendini tarık akan sanan babanıda popon seveyimAnanı babanı gelmişini geçmişini bugününü yarınını geleceğini karını dostunu eşini ex aşklarını varsa çocuklarını yoksa büyükbaba ve annelerini, dayını halanı teyzeni amcanı enişteni kayınçonu baldızını, her türlü akrabanı köylünü yakınını uzağını, fikirlerini, davranışlarını, karakterini, ruhunu, kişiliğini, sıfatını, zamirini, yüklemini, yaptıklarını, yapacaklarını, eylemlerini, böbreğini, dalağını poponu, çiçeğini, yurdunu, akciğerini, bağırsaklarını, ayakparmaklarını, kulağını, burnunu, ağzını yüzünü dişlerini acı acı seveyim. ananın çiçeğini severim bacım çocuğu bokun torunu itin sıçtığı. senin anana da kız kardeşine de ablana da teyzene de halana da sülalendeki bütün dişilere de kardeşim tattırırım, hadi ordan sonra da amlarını bıçakla kesip köpeklere yediririm. bacım çocuğu. ananı öyle severim bacını öyle sektiririm ki ya ananın bacım anası ah keşke lex steele bana da kaysaydı der. ananın çiçeğine çam dikerim bacım çocuğu. anan spermimle abdest alır sülalesini develere hadi ordan çocuğu. doğmamış bebeğinin götü benim kobram ile tanışır doğar doğmaz. hatta senin karının amından * blow job yapmadan karının ağzını spermimle doldururum. ananı menopoza sokmam anana sokarım. bu yüzden baban * yalar böyle bir teşekkür ritüeli olan ya bir aile işte bu bacım çocuğunun ailesi. anan geneleve gitse genelevdekiler namuslu kalır ananın yanında. ciğerlerine sıçtığımın evladı ananın çiçeğine buldozerin topunu sokayım. sonuç olarak ananın cinsel hayatını renklendirdim, baban yıllardır bunu yapamadığı için, hatta seni de ananı başkasına hadi ordan bir arkadaşım olarak dünyaya getirttiği için başşak yalayarak bana şükranlarını sundu. bu işin sırrını sordu. babanın suratına sıçarak sırrımı paylaştım. doğmamış çocuğunun suratını hadi ordan de atlamamalıyım. ve senin ananı bamyaya bamyaya patlatırım, mezardan çıkartıp ananın poponu keserim. çiçeğine teletabinin antenlerini sokar göbeğindeki televizyondan ulusal p*rno yayını yaparımananı özgürlük heykelinin yanmayan meşalesinde * şehri duman ederimhollywood bulvarında donla gezen çiçeğine topuklu ayakkabı sokayımananı ikiz kulelerinin yedinci katına cıkartır çiçeğine uçakla girerim.. o dazlak kafasına teflon tavayla vurur sersemletir severim. ananın buruşmuş çiçeğine tefal ütü basar dümdüz ederim. çiçeğine windows 7 kurar mavi ekran hatası verinceye kadar severim. çiçeğine telefon kablosu sokar paralel hattan bacını sever tangasını arayan kafasını dolap kapagına sıkıştırır müjde ar gibi * inmediği icin yüzme bilmeyen ananı büyük pasificte 1 ton boşalan beyaz balinalarla beraber-- * olimpiyat yüzme şampiyonasında altın madalya kazandırırımkırmızı eşarp giyip ormanda kırmızı başlıklı kız gibi takılan kurt gibi yaklaşır çiçeğini param parça ederimmmpikachuuuuuuuuu diye camdan atlayan sipastik4856 Yorumla- +1 yıl
Senin ben izatul ikramını siqeyim
- +1 yıl
- +1 yıl
knk eywallah bizim orsubuevladı matçıya atçam bunu
- 1 yıl
Kötü laf
Hee
En İyi Cevaplar
+1 yılananın çiçeğine teletabinin antenlerini sokar göbeğindeki televizyondan ulusal p*rno yayını yaparımananı özgürlük heykelinin yanmayan meşalesinde siker şehri duman ederimhollywood bulvarında donla gezen ananın çiçeğine topuklu ayakkabı sokayımananı ikiz kulelerinin yedinci katına cıkartır çiçeğine uçakla girerim.. ananın o dazlak kafasına teflon tavayla vurur sersemletir severim. ananın buruşmuş çiçeğine tefal ütü basar dümdüz ederim. ananın çiçeğine windows 7 kurar mavi ekran hatası verinceye kadar severim. ananın çiçeğine telefon kablosu sokar paralel hattan bacını skermgardolapta tangasını arayan ananın kafasını dolap kapagına sıkıştırır müjde ar gibi sikerimdağdan inmediği icin yüzme bilmeyen ananı büyük pasificte 1 ton boşalan beyaz balinalarla beraber-- siker olimpiyat yüzme şampiyonasında altın madalya kazandırırımkırmızı eşarp giyip ormanda kırmızı başlıklı kız gibi takılan anana kurt gibi yaklaşır çiçeğini param parça ederimmmpikachuuuuuuuuu diye camdan atlayan sipastik ananın çiçeğine poke topu fırlatırımananı balbasaurun sarmaşık kırbacıyla dolar pikacuyla kanka olur veririm elektriğiedisonla kanka olur ananı fakir mahallenizde yanmayan sokak direğine bağlar bamyaya bamyaya trafoyu patlatırımhani benim gençliğim nerde diyen bacım cocugu seni. tavşan kostümü giyip fotograf cektirince kendini playboy dergisinde kapak sanan ananın çiçeğine evdeki elektrik süpürgesini sokarımananla karşılıklı salsa yaparken piste takla atarak giren bacım cocugu kardeşini götünden severim.. ananla karşılıklı sevişirken ay çekirdeği cıtlatırım kabuklarını babanın suratına fırlatırımevde göbeğini yere deydirerek sınav cekince kendini atletik sanan abini götünden seveyim... saclarını arkaya tarayınca kendini tarık akan sanan babanıda götünden seveyim...
2833 Yorumla- +1 yıl
Lan bunu gördüğümde hemen ss aldım knkma attım sjdshdhs
- +1 yıl
@Aylininküçükkaşarı ben kopyaladım ya ben yazmış gibi oluyom öyle
- +1 yıl
senin ben ananı bacını karını teyzeni önden yatırıp alttan domaltip * cukumu koparıp ananın * montalim * kodumun zina öç senin ananin bippp bicerdoverle ayırım menemen yapıp yıkım kaşarın evladisenin annene eskortluk sitesi açım gelen parayla anneni sıkım hadi ordan sonra ami patlasın dikmeye çalışım dikilmesi bağırsaklarin organlarını sık * kodumun zina ağzı dolu bacım çocuğu senisenin annen aldırmak istemiş doktor merak etme ben bakarım ama bisartla diyip patlattirmis herhalde senin annenin * kutu sokmuşlar içerisini herkesin boşaltmışlar en sonunda hepsinin kesişim noktası olmuşsun genelevde sokağa firlatismis bacım çocuğusenin ananın bippp kıyarım bol ıspanaklı acılı dönüp yalarim * kodumun gelen evde doğmuş fuhuşcunun çocuğuköşede sikisme sonucu oluşan * firlattigisenin ben ananı bacını karını teyzeni önden yatırıp alttan domaltip * cukumu koparıp ananın * montalim * kodumun zina öç senin ananin bippp bicerdoverle ayırım menemen yapıp yıkım kaşarın evladisenin ananın * turbolu doganla girerim genelevde doğmuş bacım çocuğu senin ananın bacını karını alırım üst üste koyup bippp yerim kalan parçalarla cuk haline getirip hepsini * montalarim eskort un nikahsız doğurmuş istenmeyerek doğan zina ocköşede sikisme sonucu oluşan * * ne kadar geclegine akrabalarını domaltip * ağzından kan getirten kadar patlatim anneni picin evladisenin ben ananı bacını karını teyzeni önden yatırıp alttan domaltip * cukumu koparıp ananın * montalim * kodumun zina öç senin ananin bippp bicerdoverle ayırım menemen yapıp yıkım kaşarın evladianneni gelen geçen posta atmista hepsini birleşmesiyle olmuşsun bacım birleşmesi senin anneni zina sonucu * bacım firllattigi birleşme noktasisenin ananın bippp kıyarım bol ıspanaklı acılı dönüp yalarim * kodumun gelen evde doğmuş fuhuşcunun çocuğu
+1 yıll*n canım sen hayrdr :D l*n iki uc gunluk dunyada * Kavgami istisen la :D Smdi benim kafam attı Gine adamın * koydutturum hemde evinde Beni bilen bilir Cansı l*n sen degil sizin kralzda gelse * benle bas edemez Galiba tek trakde cok koycam yerim yurdum belli * alayzn * :D 3 5 Kelimeyle Zirve yapilmaz ;) Bundan sonra dahada yazmam Sorn yk yani nereye diosn gelim * Teke tek :D ha adam topluyosan ck topla yalnz unutma senin baban yasndaki adamlar Ben arkamda adamlar Hic bir zaman yenilmedim yenilmeyen Bayan :D ;) Unutma dort yolu sike sike cogaltgm insanlari htrlym ben :D ;) Elimin tersini yersense 40 Gun bulank sicar kendine Gelemessin * :D Siz degil krlz gelsin ben cok gordum sanalda artislenipde realde it gibi titreyen smdi ya adam gibi kns ya da Belanı benden bulma :D Bak yapamycgm sey yoktur erzncan kucuk ole beni posayla mosayla olmayan seyimde bile siklemez anladn ;) Smdi adam ol oglm Tek bir kelimene bile seni Pisan ederim Erzincanin iki ucc küçük patlak orospularınamı Yazamiyacam * ha Snuda diim de Kulagna kupe et Kavgada toplar gelirsn Bana vururz vur ama olmezzsem skntı cknu kalknca anani zzzzz ben olacam erzincan kucuk Bulur o gulen sftnı bikerrde siker ecelin olurum Hadi hodri meydan dahada yazma Buda sana ackca Tehdit... !!! O arkadasin senanur denen kasarada ilet😉
Ben bu kiza yazmıştım. Sende yaz ha bu arada eig tiklamayi unutma :*494 Yorumla
Soran+1 yılYa iyiymiste canım coktan eig vermistim bide daha yeni okuyorum cok sagol yinede 💋
- +1 yıl
kardeşim bunu şarkı yapacam olur mu?
Veledi zina de
570 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
56Cevap
ebesinin kıllıa amcığının ortalarından sağ ve sola açı yapmış dillerini siktiğimin evladının ta annesini böyle tavana asiim şut saatiyle maç saati arasındaki fark boyunca anneni çatur çutur kız arkadaşınla beraber götürrüken kim engelleyebilir ki ebenin amının dikine severim gözlüğünün sapını çiçeğine kodumun açtırma ağzını severim yüzünü arkadaşım götünün amcıkbaşlı anzorotun antilop taşşaa yalamış versiyonu seni seni taburenin üzerine çıkartıp berber çırağıyla beraber halaay çekerken hepinizin tek tek çiçeğine koymak üzere yola çıkan konvoyun ta 4 tekerini skim desen de ananı bir severim baban ayakta alkışlar diye tahmin etsende yarraa oturmak zorundasın amcıksın çünkü beyninin sol lobunu akşam simidi gibi çıtır çıtır götürmüşler diye beklesnde boşuna çünkü seni cem uzanın seçim kampanyasında severim seni çiçeğine kodumn konvoy beyinli ibişi yarramın sol bölgesine muhtaç kalırken tabutta severim seni çiçeğine koyim di mi yarramın başı bu dünyanın en uzun küfrü olsa nolur seveyim atmosfer i traposferi magma katmanına başım girsin sana da sıra dağlar ve toroslar girsin çiçeğine koyim balta girmemiş ormanlar sana grisin girsin de çıkamasın derkeen klavyenin tuşları istanbulun kuşları popona girdi di mi at yarraandan rosto şekli almış kavayleyi çiçek gibi al içine içinde kalsın ki akıllansın aklını siktiğiminin akılsızının yaprak silüeti ebenin çiçeğine 3 yıl 10 ay mahkum edilsin çiçeğine kodumun yargısında infazını skim senin senin mezarını skim çiçeğine kodumunun salağı gibi gözüken 3 başlı yaprak girsin sana senin ayakkabının tabanını skim senin reji ekibinin çiçeğine koyim prodüktörünü skim cast ekibindeki akan yazıları skim popona akan yazı derken star warstaki darth wader ın o kara maskesini skim ben o siyah pelerini yere sariim üzerinde manitasını skim çiçeğine kodumunn jedi si jedi demişken türkiye ye gelmesi yalan olan amerikalı grup jedi mind tricks i skim ki amerikalı diyince aklıma 35 yaş üstü yarra gelmiş jenna jamesson geldi onun da çiçeğine koyim herkes sikti onu ferre filmlerinde başrol oynayarak at yarraana da bu yıl tek aday olarak gösterildi hele onun yanında dolaşan o kısa boylu esmer kızı boğaz köprüsünde gişe de beklerken ücret ödendi yazısı belirdiği anda sağ taraftaki polis kordonu eşliğinde skiiim çiçeğine koduuumunun kardeşim görünümlü at insanının ta sakasını siktiğiminin saka çükü kılıklı ibişovski. şu anda aldığımız bir habere göre ebenin çiçeğini Ankara gündeminde canlı canlı skiolarmış ben öyle duydum duydum ki unutmuşsun yarrağımın rengini sikten göte akışlarla amcıklarla yaşıyorum dertli amlara giren işte ben zeki müren balığını skim çiçeğine koyim rexin ora yokuş aşşaa girsin popona at taşşaa otur taşşa da gel bi başaa yarramın wahşi başşaaaaaa çiçeğine kodumun yavşaaaaaaaaa seni· internete koysalar hostunu gardi domainini ben severim çiçeğine kodumun blogunun da çiçeğine kordum ama koyamıom şu an bunları yazdığım klavyemin enter ını skim çiçeğine koyim o ne biçim enter öyle hele klavyemdeki space tuşu sana girsin çiçeğine koyim klavye sana girsin işlemcim ve gforce um da annene hediyem olsun çiçek beyinli ibişcanlı çiçeğine kodumun yatık batığı senii seni var ya titaniğin batık bölgesinde skiim seni seni güvertede skim de tüm tayfa gaza gelsin onlarda seni sevsin çiçeğine kodum iskele alabandayı duyduğum anda kardeşim havada yarrama otur başım girsin sana yarısı anana yarısı babana yarısı manitana kaç tane yarısı var diye sorma çiçeğine kodumun meraklısı tüm tayfa sikio seni yarramın motorize ekibi ebesinin çiçeğini siktğiminin deniz kara ve hava güçleri seni teker teker oturtur koltuğa bağrır o duruşa bi vuruş kaç kuruş diye çiçeğini yolunu siktiğiminin yaraaak başlı insan görünümlü at kuyruklu ibiş amcıklı ibnesi seni msn de eklerim offline offline severim. msn live ın son eklentisi yüklenirken % 72 olduğu zaman ananın çiçeğine öyle bir koyarım ki direk download biter. senin gibi ibneleri nuri alço sikse o bile yarıda bırakır gibi gözüksede yarrağa oturursun. kosovalının çiçeğine koydurtma şimdi laylaylom yan gelip yan yatarken osururken çıkardığı veledi-orospu arkadaşım, ağzının iç dokusunu seveyim senin, senin var ya sinirlerini seveyim çiçeğine kodumun taslak halindeki canısı , göt vermekten bıkmayan kaşar, seni mtv'nin bitch sixteen programında gösteri yaparken seveyim, seni mr. marcus siker siker çoğaltır çiçeğine koyim duygularına attırayım da duygu seli olsun kaşarlanmış küfür etmicem orospuebenin çiçeğine benchten gelip katkıda buluniim çekoslovakyalılaştıramadıklarımızın ebesinin kıllıa amcığının ortalarından sağ ve sola açı yapmış dillerini siktiğimin evladının ta annesini böyle tavana asiim şut saatiyle maç saati arasındaki fark boyunca anneni çatur çutur kız arkadaşınla beraber götürrüken kim engelleyebilir ki ebenin amının dikine severim gözlüğünün sapını çiçeğine kodumun açtırma ağzını severim yüzünü arkadaşım götünün amcıkbaşlı anzorotun antilop taşşaa yalamış versiyonu seni seni taburenin üzerine çıkartıp berber çırağıyla beraber halaay çekerken hepinizin tek tek çiçeğine koymak üzere yola çıkan konvoyun ta 4 tekerini skim desen de ananı bir severim baban ayakta alkışlar diye tahmin etsende yarraa oturmak zorundasın amcıksın çünkü beyninin sol lobunu akşam simidi gibi çıtır çıtır götürmüşler diye beklesnde boşuna çünkü seni cem uzanın seçim kampanyasında severim seni çiçeğine kodumn konvoy beyinli ibişi yarramın sol bölgesine muhtaç kalırken tabutta severim seni çiçeğine koyim di mi yarramın başı bu dünyanın en uzun küfrü olsa nolur seveyim atmosfer i traposferi magma katmanına başım girsin sana da sıra dağlar ve toroslar girsin çiçeğine koyim balta girmemiş ormanlar sana grisin girsin de çıkamasın derkeen klavyenin tuşları istanbulun kuşları popona girdi di mi at yarraandan rosto şekli almış kavayleyi çiçek gibi al içine içinde kalsın ki akıllansın aklını siktiğiminin akılsızının yaprak silüeti ebenin çiçeğine 3 yıl 10 ay mahkum edilsin çiçeğine kodumun yargısında infazını skim senin senin mezarını skim çiçeğine kodumunun salağı gibi gözüken 3 başlı yaprak girsin sana senin ayakkabının tabanını skim senin reji ekibinin çiçeğine koyim prodüktörünü skim cast ekibindeki akan yazıları skim popona akan yazı derken star warstaki darth wader ın o kara maskesini skim ben o siyah pelerini yere sariim üzerinde manitasını skim çiçeğine kodumunn jedi si jedi demişken türkiye ye gelmesi yalan olan amerikalı grup jedi mind tricks i skim ki amerikalı diyince aklıma 35 yaş üstü yarra gelmiş jenna jamesson geldi onun da çiçeğine koyim herkes sikti onu ferre filmlerinde başrol oynayarak at yarraana da bu yıl tek aday olarak gösterildi hele onun yanında dolaşan o kısa boylu esmer kızı boğaz köprüsünde gişe de beklerken ücret ödendi yazısı belirdiği anda sağ taraftaki polis kordonu eşliğinde skiiim çiçeğine koduuumunun kardeşim görünümlü at insanının ta sakasını siktiğiminin saka çükü kılıklı ibişovski. şu anda aldığımız bir habere göre ebenin çiçeğini Ankara gündeminde canlı canlı skiolarmış ben öyle duydum duydum ki unutmuşsun yarrağımın rengini sikten göte akışlarla amcıklarla yaşıyorum dertli amlara giren işte ben zeki müren balığını skim çiçeğine koyim rexin ora yokuş aşşaa girsin popona at taşşaa otur taşşa da gel bi başaa yarramın wahşi başşaaaaaa çiçeğine kodumun yavşaaaaaaaaa seni· internete koysalar hostunu gardi domainini ben severim çiçeğine kodumun blogunun da çiçeğine kordum ama koyamıom şu an bunları yazdığım klavyemin enter ını skim çiçeğine koyim o ne biçim enter öyle hele klavyemdeki space tuşu sana girsin çiçeğine koyim klavye sana girsin işlemcim ve gforce um da annene hediyem olsun çiçek beyinli ibişcanlı çiçeğine kodumun yatık batığı senii seni var ya titaniğin batık bölgesinde skiim seni seni güvertede skim de tüm tayfa gaza gelsin onlarda seni sevsin çiçeğine kodum iskele alabandayı duyduğum anda kardeşim havada yarrama otur başım girsin sana yarısı anana yarısı babana yarısı manitana kaç tane yarısı var diye sorma çiçeğine kodumun meraklısı tüm tayfa sikio seni yarramın motorize ekibi ebesinin çiçeğini siktğiminin deniz kara ve hava güçleri seni teker teker oturtur koltuğa bağrır o duruşa bi vuruş kaç kuruş diye çiçeğini yolunu siktiğiminin yaraaak başlı insan görünümlü at kuyruklu ibiş amcıklı ibnesi seni msn de eklerim offline offline severim. msn live ın son eklentisi yüklenirken % 72 olduğu zaman ananın çiçeğine öyle bir koyarım ki direk download biter. senin gibi ibneleri nuri alço sikse o bile yarıda bırakır gibi gözüksede yarrağa oturursun. kosovalının çiçeğine koydurtma şimdi laylaylom yan gelip yan yatarken osururken çıkardığı veledi-orospu arkadaşım, ağzının iç dokusunu seveyim senin, senin var ya sinirlerini seveyim çiçeğine kodumun taslak halindeki canısı , göt vermekten bıkmayan kaşar, seni mtv'nin bitch sixteen programında gösteri yaparken seveyim, seni mr. marcus siker siker çoğaltır çiçeğine koyim duygularına attırayım da duygu seli olsun kaşarlanmış küfür etmicem bacım
1545 Yorumla- +1 yıl
Muhteşemsin 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
+1 yılAnanı babanı gelmişini geçmişini bugününü yarınını geleceğini karını dostunu eşini ex aşklarını varsa çocuklarını yoksa büyükbaba ve annelerini, dayını halanı teyzeni amcani enişteni donla gezen ananın çiçeğine topuklu kayınçonu baldızını, her türlü akrabanı köylünü yakınını uzağını, fikirlerini, davranışlarını, karakterini ruhunu, kişiliğini, sifatini, zamirini, yüklemini, yaptıklarını, yapacaklarını,
ananın çiçeğine teletabinin antenlerini sokar göbeğindeki televizyondan ulusal p*mo yayını yaparımanani özgürlük heykelinin yanmayan meşalesinde * şehri duman
ibisi kardeşim sol bölgesine muhtaç kalırken tabutte sover
senikovim di mikardeşim başı bu dünyanın en uzun küfrü konvoy beyinli İbişi kardeşim sol bölgesine muhtaç her. 515 fur atmosferi trapostori magma katmanına başım tabutta sever senikovim di mi kardeşim girsin sana da sıra dağlar ve torasiar girsin koyim balta bas: bu dünyanın en uzun küfrü olsa traposferi manis ormanlar sana grisin girsin de çikamasin derkeen
katmanına başım girsin sana da sıra dağlar klavyenin tuşlan istanbulun kuşlan popon girdi di mi at ve toroslar girsin koyim balta girmemiş ormanlardagim rosto şekli almış kavayleyi gibi al içine içinde sana girsin girsin de çıkamasın derkeen kalsın ki akıllansın aklını hadi ordan okalsının kardeşim silueti
ederimhollywood bulvarında
ayakkabı sokayimananı ikiz kulelerinin
klavyenin tuşları
ebenin 3 yil 10 ay mahkum edilsin kodumun yargısında
yedinci katına cıkartı çiçeğine İstanbulun kuşlan popon girdi di mi at kardeşim rostfagi kimsenin senin mezarını skim kodumunun salağı
uçakla girerim. ananın o dazlak
gibi gözüken 3 başlı kardeşim girsin sana senin ayakkabının
Kafasına teflon tavayla vurur
kavayley gibi al cine içinde kalsin ki akiilansin takan skim senin reši ekibinin koyim prodüktörünü skim.
sersemletir severim, anamın
had ordan akılgamın kardeşim silueti ebenin 3 ya kibindeki akan yazian skim popon akan yazı derken
star warstaki darth wader in o kara maskesini skim ben o
eylemlerini, böbreğini, dalağını,
malkumeciilsin kodumun yargisinda
çiçeğine tefal ütlessar
siyah pelerini yere sarim üzerinde manitasini skim
çiçeğini, yurdunu, akciğerini, bağırsaklarını, dümdüz ederim. ananın çiçeğine getin mezarmaskinkahumunun salağı gibi gözük
Intazini skim senin
umuna jedi si jedi demişken türkiye ye gelmesi yalan clan
ayakparmaklarını, kulağını, burunu, windows 7 kurar mavi ekran hatası
Kardeşim girencanaan ayakkabının tabanını skin grup jedi mind tricks i skim ki amerikalı diyince
ağzını yüzünü dişlerini acı acı seveyim. verinceye kadar severim. aranin
eklima 35 yaş üstü kardeşim gelmiş jenna jamesson geldi
reji ak binin koyim prodüktörünü skim cast ekibinden
*kovim herkes hadi ordan onu forre filmlerinde
ananın çiçeğini severim bacim
çiçeğine telefon kablosu sokan yazlanskim popen-ikan yaz derken star warstasrgi oynayarak at kardeşim da bu yil tek aday olarak
çocuğu bokun torunu itin sıçtığı paralel hattan bacini sever darth waderno karo maskeani skim ben o siyahi hele onun yanında dolaşan o kısa boylu esmer kızı
senin anana da kız kardeşine de
tangasını arayan ananın kafasın
boğaz köprüsünde gişe de beklerken ücret ödendi yazısı
ablana da teyzene de halana da dolap kapagina sıkıştur mij de argibi sumuzeundemeditasinskim kodumunn jodi eigi anda sağ taraftaki polis kordonu eşliğinde skim
sülalendeki bütün dişilere de * inmediglian yüzme danişten tyewe gelmesiyalan olan amerikalı gödununun kardeşim görünümü at insanının ta sakasını
kardeşim tattırınım, hadi ordan bilmeyen ananı büyük pasiliste ten metida lekralk amerikai diyince aklima 35 yahooibidan saka çuku kilikli ibipovski, şu anda aldığımız bir
sonra da amlarını bıçakla kesip
Kardeşim
habere göre ebonin* Ankara gündeminde canlı canlı
boşalan beyaz balinalarla beraber
köpeklere yediririm, bacım çocuğu.
gelmiş jenna jamesson geldi onun da koyim herksblolarmış ben öyle duydum duydum ki unutmuşsun
* olimpiyat yüzme şampiyonasında
hadrordan onu ferre filmlerinde başrol oynayarakkardeşim rengini sikten göte akışlarla yaşıyorum dertli
ananı öyle severim bacını öyle
altın madalya kazandiriimkirmizi
kardeşim
amlara giren işte ben zeki müren baligini skim koyim rexin
sektiririm ki ya ananın bacım anası
eşarp giyip ormanda kırmızı başlıklı
da bu yil tek aday olarak gösterildi hele onun yarassaa girsin popon at tassae otur tassa da gel bi
ah keşke lex steele bana da kaysayd der kız gibi takılan anana kurt gibi yaklaşır dolaşan kısa boylu esmer kızı boğaz köprüsünde gişe da kardeşim wangi bassaaaaaa kodumun
ananın çiçeğine çam dikerim bacım çocuğu çiçeğini param parça ederimmm
Vaysaaaaaaaaa seni intemete koysalar hostunu gardi
beklerken ucret ödendi yazısı belirdiği anda sağ tara
Bommainini ben kodumun blogunun da kordum ama
anan spermimle abdest alır sülalesini pikachuuuuuuuuu diye camdan atlayan polis kordonu eşliğinde skilim koduuumunun kagom su an bunları yazdığım Klaryemin enter ini skim
develere hadi ordan çocuğu. sipastik ananın çiçeğine poke topu..
görünümlü at herinn ta sakasını hadi ordan saka ku
koyim ne biçim enter öyle hele klavyemdeki space tuşu
doğmamış bebeğinin agzi benim
tırlatinmananı balbasaurun sarmaşık kilikli bişovski susrda aldığımız bir habere göre Sana girsin koyim klavye sana girsin işemam ve gforce um
kobram ile tanışır doğar doğmaz.
Ankara gündeminde cani canlı
kirbacıyla dolar pikacuyla kanka
da annene hediyem olsun beyinli ibiscanlı kodumun yatık
hatta senin karının amından *
skiolarmış ben oyle duydum duydum ki unutmusatio sonii seni var va titaniğin batik bölgesinde skim seni
olur veririm elektriğiedisonia
blow job yapmadan karinin agzını
kardeşim rengini sikten
cani güvertede skim de tüm tayfa gaza gelsin onlarda sani
kanka olur ananı mahallenizde yanmayan
akışlarla yaşıyorum dertli amlara
sein* kodum iskele alabandayı duyduğum anda kardeşim
spermimle doldururum. anani menopozasokak direğine bağlar bamyaya bamyaya
giren işte ben zeki müren baligini s havada kardeşim otur başım girsin sana yansı anana yarıs
sokmam anana sokarım, bu yuzden
trafoyu patlatırımhani benim gençliğim kim * koyim rexin ora yokuş aşşaa girsin at taşşabana yansı manitana kaç tane yansı var diye sorma*
baban * yalar böyle bir teşekkür
nerde diyen bacım cocugu seni. otur taşşa da gel bi başan kardeşim wahşi başşaedumun morakksi tum tayfa sikio seni kardeşim motorize
ritüeli olan ya bir aile işte bu bacım
tavşan kostümü giyip fotograf
Kodumun yavçaaaaaaaaa soni- intemote ekibi ebesinin siktğimin deniz kara ve hava güçleri seni
çocuğunun ailesi, anan geneleve cektirince kendini playboy dergisinde kapak
teker teker oturtur koltuğa bagnr o duruşa bi vuruş kaç kuruş
koysalar hostunu gard domainini
gitse genelevdekiler namuslu
sanan ananın çiçeğine evdeki elektrik ben kodumun blogunun da kordumamakovar olunu hadi ordan yaraaak başlı insan görunumlu at
kuyruklu biş guzel kardeşim seni men de eklerim offline
kalır ananın yanında ciğerlerine
an bunları yazdığım
süpürgesini sokarimananla karşılıklı
offline man live in son eklentisi yüklenirken 72 okiuğu
sıçtığımın evladı ananın çiçeğine
klavyemin enter ini skim
salsa yaparken piste takla
zaman ananın öyle bir koyarım ki direk download biter.
buldozerin topunu sokayım.
o ne biçim enter öyle hele klavyemdeli space Wymi
atarak giren bacim cocugu
gibi güzel kardeşim nuri alço sikse o bile yarıda bırakır
sonuç olarak ananın cinsel
girsin "seni kovim di miles all gözüksede kardeşim oturursun, kosovalının koydurtma
kardeşini @mindan severim..
başı bu dunyanin en uzun küfrü olsanour at bacım yan gelip yan yatarken osururken çıkardığı birey
hayatını renklendirdim, baban yıllardır
ananla karşılıklı sevişirken ay
i traposferi magma katmanına baş din sank, agzının iç cokusunu senin, senin var ya sinirlerini **
unu yapamadığı için, hatta seni de ananı başkasına çekirdeği citlatinm kabuklarını da sıra daglar ve toroslar girsin koyim balla gfm kodumun taslak halindeki bacm, canım arkadaşım
hadi ordan bir arkadaşım olarak
babanın süratına fırlatırım
bikmayan kaşar, seni mtv nin bitch sixteen programında
dünyaya getirttiği için başşak
hoy klavye sana sinister glowe merkinnene sana grisin girsin de çikamasin derkeen klavyenin tapsteri yaparken serious marcus cogatur koyim
yalayarak bana şükranlarını yem olsunbeyin bisnis kodumaatiasenistanbulun kuşlan popon girdi di mi at kardeşim roduygularna attireyim da duygu selalunkaşarlarmış kütur
bu işin sırrını sordu. babanın surasem var ya, titagain, batik belgelegeursel almış kavyleyi gibi al içine içinde kalsın ki akillansın akliretmişim bunchter geip katda bulunm
de tum tayfa gaza gelain onlarda
dan akılsızının kardeşim silueti ebenin 3 vcboslovakyalestramadhiklar manne-beshtrikuha ameanin
dillerin had fordan
çocuğunun suratini hadi ordan iskele alabandayı duyduğum anda kardeşim havada ay mankum edilsin kodumun yargısında infazın na
Magnin nesau acvle tavana esim put seat yde maç
atlamamalıyım. ve senin anasimu aşim girsin sana yansı anana yansı babanasenin senin mezanini skim kodumunun salağı gittiger
yangimanitana kaç tena yansı var diye sorma kodumung başlı kardeşim girsin sana serin ayakkab nitaban
Hi fark boyunca caturcunur kız
Damyaya bamyaya patlatırım, mezardar um tayfa kto som har deşim motorize ekibi senin reji ekibinin koyim prodüktörün kimcasteck
y-ill Kiebenin
* tattiririm. ebeşirin ixtğiminin cerakota ve hava ei cleri seni teker akan yazıları skim popon akan yazi derken star wat
goduçurun sapını kodumun agbatura agzine cover
in ben ananin bacının abinin babanın teyzenin day minare frightworkskursindaki fadadaderang karamaskesing skim
hypoper Panzaro un antilop lassan valam p
Osensen taburenintzerine karto be bergingyla
Tcanin yengenin ebenin sozlunun eşinin arkadaşının yaranak bagi incangarinom Leag
Hasayekerken hepimizintek tek kazumsk zexa
rüdüğün yola asfalt doken herifin kulland grarabanın
Fara 38gan kardesin Beni meydecklarim otaber götürrüken kim engelleyebilir ki ebe
Storunun okuduğun mektebin duvarlar na Koyaum k drak download anzorotun antilop taşşaa yalamış versiy
line msn live an son -hleutstyrker then 572 olabğünün sapını kodunun açtırma ağzını
konvoyun tas tokenini skim desen da anambro
Nosnevakis alkislar diye tahmin etsende karees in orman
kullandığmaların oturduğun evin kaplarny vapaa deşim nuni alço skue o bio vande brakr
Anne Sünkü beyninin sol lobunu akşam si vildbi
ngozun tuttugu baltayı bileyen oduncunun giydiği donustursun kasevalıram kavrenin üzerine çıkartıp berbergragivalgt skrotummugler diye bekiesnoe boşuna çunku sent Rem
terzinin kullandıgı igneyl satan tuhatiyenin camındaki is valaike rosuniken çanta tekerken hepinizin tek tek koymak üzerzuckampanyasında seni kodumn konvoy beyini
ikişi kardeşim yol bölgesine muhtaç kairken tabutta sover
afişini elemanın yürüdüğü kaldırımın 3cdani's Kayinin can vara no Konvoyun ta 4 tekerini skim desen de ananyikovi ni kardeşim başı bu dünyanın en uzun kut
kod mun tasa halindeki bacm, canım hadaşım
in anan bacını karını kızını halani tevzeman
intynin bitch sixteen programdakta alkışlar diye tahmin etsende kardeşistmaster trapostari magma katmanına başım
en kundaktak bebeni emesen arkadaşın buriyetiniseni mr marcus coga trimrundasın çünkü beyninin sol lobunu akşargagara doğlar ve torasiar girsin koyim balta
rruyetini ilimini bilimini dilimini virancitylibela amana da duygu sell olsun kaşarlarnir götürmüşler dive beklesnde boşuna çandisingisi de comasin derken
kayarak * hepsini @r@sputsenim bacim benchten gelip katkıda bulunm
ortalanndan sağ ve sola açı yapmış dillerini hadi ordişi kardeşim sol bölgesine muhtaç kalırkenkaan leabiansinin hadi ordan skalsinin kardeşim silues
evladinin ta annesini böyle tavana asiim şut saatiyle maç
ebenin 3 v 10 ay mahkum edilsin kodumun yargısında
ormanlar
Cekoslovak yaklaştıramadıklarımızın ebesinin kilka alinin seçim kampanyasında seni kodumn h320 Yorumlaananı bir götten * ki baban kahrolsun * kodumhn evladı seni
. senin o sosyal dersindeki kişilik rolünü öğreniş şeklini * koyim ruhuna da
Senin ananı alırım denliğe böyle fırında 360 dereceye alır * * yakarım kahroluk * seni vitaminsiz velet seni * kodum lanet almış zozobaya Allah diyen bacım çocuğu Allah bilir ne o zozoba mıydı götümün zortunun zorbası mıdır nedir o ya gözü oynayan kolon kafalı o onun amıyla senin popon çiftleştirir lanetli bölgede ananı kerhanenin yanık karılarının üstüne ananı atarım lanetler *.
Sabah uyan inşallah anan ölsün ya 😂😂😂😂😂
Senin müthattinin ölmüşünü * senin hatanı * seni ankete atar ya rolünde sikilme oyu alırsın böyle millet babanı kahredip oyyyyy çocugunu hadi ordan ben de senle * diye bagırırkar * koydugum sik soyu bacım çocuğu seniAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyeinlesinAnanısikeyimahhhdiyrinlesinSen nasıl bir * kankam?
Senin lezbiyen bacını yatağın ortasına atıyım memelerine * atlıyım böyle son gücümle bacım evladı
Gel senin ananı * kardeşim kurtarabilirsen kurtar hadi.
Ananı seviiim yarasanı * baabnın * yarasa yemiş burunsuz fil gubi götümü sokar organlarını teker teker biber sürerim babanın haaa
Terbiyeni * canım
Kevaseli doğan amcanı * canım
Dua edip bedi gizlediğini açıklayan ananı kürsüye yatırır mikrofonu popon sokar bağırsak sesleriyle mahallenin anansını inletirim tamam mı.
Nokta mokta aralık veriyoruz ama bu kopya değil sefil * seni
Ananı atıyım yatağa * yalıyıp pisliği memelerine veriyim sonra dil * yapar * kalkınca duş aldırır gibi suratını keselerim senin
Fışuu ananın amucu olduuuğuuu ammına 50 dakika boyu ders işleyen öğretmenini sokuyym da öğretmen içkalbini popon sevsin ammısına bir şut çekerim senin var ya bi bakarsın rs6 tokatlayıp ananın memelerine gidiyor
Bakarsın göğsünü * böyle anana anaaa seni sikip dikecekler anaaa kaç ordan diyen ananın popon masa bacagu kadar parça kopartıp 31 şekli yapar * daha keşifli * için yapılar bulundururum top ulaştı 876 kmhye napcan amın patlak kalıcak tabi. * * ananı bacını *80 Yorumlaananı babanı gelmişini geçmişini bugününü yarınını geleceğini karını dostunu eşini ex aşklarını varsa çocuklarını yoksa büyükbaba ve annelerini, dayını halanı teyzeni amcanı enişteni kayınçonu baldızını, her türlü akrabanı köylünü yakınını uzağını, fikirlerini, davranışlarını, karakterini, ruhunu, kişiliğini, sıfatını, zamirini, yüklemini, yaptıklarını, yapacaklarını, eylemlerini, böbreğini, dalağını popon, *, yurdunu, akciğerini, bağırsaklarını, ayakparmaklarını, kulağını, burnunu, ağzını yüzünü dişlerini acı acı *. ananın * * bacım çocuğu bokun torunu itin sıçtığı. senin anana da kız kardeşine de ablana da teyzene de halana da sülalendeki bütün dişilere de kardeşim tattırırım, hadi ordan sonra da amlarını bıçakla kesip köpeklere yediririm. bacım çocuğu. ananı öyle * bacını öyle sektiririm ki ya ananın bacım anası ah keşke lex steele bana da kaysaydı der. ananın * çam dikerim bacım çocuğu. anan spermimle abdest alır sülalesini develere hadi ordan çocuğu. doğmamış bebeğinin götü benim kobram ile tanışır doğar doğmaz. hatta senin karının amından * blow job yapmadan karının ağzını spermimle doldururum. ananı menopoza sokmam anana sokarım. bu yüzden baban * yalar böyle bir teşekkür ritüeli olan ya bir aile işte bu bacım çocuğunun ailesi. anan geneleve gitse genelevdekiler namuslu kalır ananın yanında. ciğerlerine sıçtığımın evladı ananın * buldozerin topunu sokayım. sonuç olarak ananın cinsel hayatını renklendirdim, baban yıllardır bunu yapamadığı için, hatta seni de ananı başkasına hadi ordan bir * olarak dünyaya getirttiği için başşak yalayarak bana şükranlarını sundu. bu işin sırrını sordu. babanın suratına sıçarak sırrımı paylaştım. doğmamış çocuğunun suratını hadi ordan de atlamamalıyım. ve senin ananı * * patlatırım, mezardan çıkartıp ananın popon keserim. senin gibi orrrospu çocukları boş lakırdılarıyla sözlüğün bokunu çıkarttılar ve ben senin gibi * anasının * oklava sokup sülalesine * * orgazm yaşatıcam. daha sonra da onların kuyruklarını kanka sıkıştırıp gittiklerini izliycem ebesinin kıllıa amcığının ortalarından sağ ve sola açı yapmış dillerini hadi ordan evladının ta annesini böyle tavana asiim şut saatiyle maç saati arasındaki fark boyunca anneni çatur çutur kız arkadaşınla beraber götürrüken kim engelleyebilir ki ebenin * dikine * gözlüğünün sapını * kodumun açtırma ağzımı sever yüzünü * popon * anzorotun antilop taşşaa yalamış versiyonu seni seni taburenin üzerine çıkartıp berber çırağıyla beraber halaay çekerken hepinizin tek tek * koymak üzere yola çıkan konvoyun ta 4 tekerini skim desen de ananı bir * baban ayakta alkışlar diye tahmin etsende kardeşim oturmak zorundasın * çünkü beyninin sol lobunu akşam simidi gibi çıtır çıtır götürmüşler diye beklesnde boşuna çünkü seni cem uzanın seçim kampanyasında * seni * kodumn konvoy beyinli ibişi kardeşim sol bölgesine muhtaç kalırken tabutta sever seni * koyim di mi kardeşim başı bu dünyanın en uzun küfrü olsa nolur * atmosfer i traposferi magma katmanına başım girsin sana da sıra dağlar ve toroslar girsin * koyim balta girmemiş ormanlar sana grisin girsin de çıkamasın derkeen klavyenin tuşları istanbulun kuşları popon girdi di mi at kardeşim rosto şekli almış kavayleyi * gibi al içine içinde kalsın ki akıllansın aklını hadi ordan akılsızının kardeşim silüeti ebenin * 3 yıl 10 ay mahkum edilsin * kodumun yargısında infazını skim senin senin mezarını skim * kodumunun salağı gibi gözüken 3 başlı kardeşim girsin sana senin ayakkabının tabanını skim senin reji ekibinin * koyim prodüktörünü skim cast ekibindeki akan yazıları skim popon akan yazı derken star warstaki darth wader ın o kara maskesini skim ben o siyah pelerini yere sariim üzerinde manitasını skim * kodumunn jedi si jedi demişken türkiye ye gelmesi yalan olan amerikalı grup jedi mind tricks i skim ki amerikalı diyince aklıma 35 yaş üstü kardeşim gelmiş jenna jamesson geldi onun da * koyim herkes hadi ordan onu p*rno filmlerinde başrol oynayarak at kardeşim da bu yıl tek aday olarak gösterildi hele onun yanında dolaşan o kısa boylu esmer kızı boğaz köprüsünde gişe de beklerken ücret ödendi yazısı belirdiği anda sağ taraftaki polis kordonu eşliğinde skiiim * koduuumunun kardeşim görünümlü at insanının ta sakasını hadi ordan saka çükü kılıklı ibişovski. şu anda aldığımız bir habere göre ebenin * Ankara gündeminde canlı canlı skiolarmış ben öyle duydum duydum ki unutmuşsun kardeşim rengini sikten göte akışlarla * yaşıyorum dertli amlara giren işte ben zeki müren balığını skim * koyim rexin ora yokuş aşşaa girsin popon at taşşaa otur taşşa da gel bi başaa kardeşim wahşi başşaaaaaa * kodumun yavşaaaaaaaaa seni· internete koysalar hostunu gardi domainini ben * * kodumun blogunun da * kordum ama koyamıom şu an bunları yazdığım klavyemin enter ını skim * koyim o ne biçim enter öyle hele klavyemdeki space tuşu sana girsin * koyim klavye sana girsin işlemcim ve gforce um da annene hediyem olsun * beyinli ibişcanlı * kodumun yatık batığı senii seni var ya titaniğin batık bölgesinde skiim seni seni güvertede skim de tüm tayfa gaza gelsin onlarda seni sevsin * kodum iskele alabandayı duyduğum anda kardeşim havada kardeşim otur başım girsin sana yarısı anana yarısı babana yarısı manitana kaç tane yarısı var diye sorma * kodumun meraklısı tüm tayfa sikio seni kardeşim motorize ekibi ebesinin * siktğiminin deniz kara ve hava güçleri seni teker teker oturtur koltuğa bağrır o duruşa bi vuruş kaç kuruş diye * yolunu hadi ordan yaraaak başlı insan görünümlü at kuyruklu ibiş * güzel kardeşim seni msn de eklerim offline offline *. msn live ın son eklentisi yüklenirken % 72 olduğu zaman ananın * öyle bir koyarım ki direk download biter. senin gibi güzel kardeşim nuri alço sikse o bile yarıda bırakır gibi gözüksede kardeşim oturursun. kosovalının * koydurtma şimdi bacım yan gelip yan yatarken osururken çıkardığı birey *, ağzının iç dokusunu * senin, senin var ya sinirlerini * * kodumun taslak halindeki bacım , canım arkadaşım bıkmayan kaşar, seni mtv'nin bitch sixteen programında gösteri yaparken *, seni mr. marcus * * çoğaltır * koyim duygularına attırayım da duygu seli olsun kaşarlanmış küfür etmicem bacım * benchten gelip katkıda buluniim!!!
7
0
ebesinin kıllıa amcığının ortalarından sağ ve sola açı yapmış dillerini hadi ordan evladının ta annesini böyle tavana asiim şut saatiyle maç saati arasındaki fark boyunca anneni çatur çutur kız arkadaşınla beraber götürrüken kim engelleyebilir ki ebenin * dikine severim gözlüğünün sapını çiçeğine kodumun açtırma ağzını severim yüzünü arkadaşım popon * anzorotun antilop taşşaa yalamış versiyonu seni seni taburenin üzerine çıkartıp berber çırağıyla beraber halaay çekerken hepinizin tek tek çiçeğine koymak üzere yola çıkan konvoyun ta 4 tekerini skim desen de ananı bir severim baban ayakta alkışlar diye tahmin etsende kardeşim oturmak zorundasın * çünkü beyninin sol lobunu akşam simidi gibi çıtır çıtır götürmüşler diye beklesnde boşuna çünkü seni cem uzanın seçim kampanyasında severim seni çiçeğine kodumn konvoy beyinli ibişi kardeşim sol bölgesine muhtaç kalırken tabutta severim seni çiçeğine koyim di mi kardeşim başı bu dünyanın en uzun küfrü olsa nolur seveyim atmosfer i traposferi magma katmanına başım girsin sana da sıra dağlar ve toroslar girsin çiçeğine koyim balta girmemiş ormanlar sana grisin girsin de çıkamasın derkeen klavyenin tuşları istanbulun kuşları popona girdi di mi at kardeşim rosto şekli almış kavayleyi çiçek gibi al içine içinde kalsın ki akıllansın aklını hadi ordan akılsızının yaprak silüeti ebenin çiçeğine 3 yıl 10 ay mahkum edilsin çiçeğine kodumun yargısında infazını skim senin senin mezarını skim çiçeğine kodumunun salağı gibi gözüken 3 başlı yaprak girsin sana senin ayakkabının tabanını skim senin reji ekibinin çiçeğine koyim prodüktörünü skim cast ekibindeki akan yazıları skim popona akan yazı derken star warstaki darth wader ın o kara maskesini skim ben o siyah pelerini yere sariim üzerinde manitasını skim çiçeğine kodumunn jedi si jedi demişken türkiye ye gelmesi yalan olan amerikalı grup jedi mind tricks i skim ki amerikalı diyince aklıma 35 yaş üstü kardeşim gelmiş jenna jamesson geldi onun da çiçeğine koyim herkes hadi ordan onu ferre filmlerinde başrol oynayarak at kardeşim da bu yıl tek aday olarak gösterildi hele onun yanında dolaşan o kısa boylu esmer kızı boğaz köprüsünde gişe de beklerken ücret ödendi yazısı belirdiği anda sağ taraftaki polis kordonu eşliğinde skiiim çiçeğine koduuumunun kardeşim görünümlü at insanının ta sakasını hadi ordan saka çükü kılıklı ibişovski. şu anda aldığımız bir habere göre ebenin çiçeğini Ankara gündeminde canlı canlı skiolarmış ben öyle duydum duydum ki unutmuşsun kardeşim rengini sikten göte akışlarla * yaşıyorum dertli amlara giren işte ben zeki müren balığını skim çiçeğine koyim rexin ora yokuş aşşaa girsin popona at taşşaa otur taşşa da gel bi başaa kardeşim wahşi başşaaaaaa çiçeğine kodumun yavşaaaaaaaaa seni· internete koysalar hostunu gardi domainini ben severim çiçeğine kodumun blogunun da çiçeğine kordum ama koyamıom şu an bunları yazdığım klavyemin enter ını skim çiçeğine koyim o ne biçim enter öyle hele klavyemdeki space tuşu sana girsin çiçeğine koyim klavye sana girsin işlemcim ve gforce um da annene hediyem olsun çiçek beyinli ibişcanlı çiçeğine kodumun yatık batığı senii seni var ya titaniğin batık bölgesinde skiim seni seni güvertede skim de tüm tayfa gaza gelsin onlarda seni sevsin çiçeğine kodum iskele alabandayı duyduğum anda kardeşim havada kardeşim otur başım girsin sana yarısı anana yarısı babana yarısı manitana kaç tane yarısı var diye sorma çiçeğine kodumun meraklısı tüm tayfa sikio seni kardeşim motorize ekibi ebesinin çiçeğini siktğiminin deniz kara ve hava güçleri seni teker teker oturtur koltuğa bağrır o duruşa bi vuruş kaç kuruş diye çiçeğini yolunu hadi ordan yaraaak başlı insan görünümlü at kuyruklu ibiş * güzel kardeşim seni msn de eklerim offline offline severim. msn live ın son eklentisi yüklenirken % 72 olduğu zaman ananın çiçeğine öyle bir koyarım ki direk download biter. senin gibi güzel kardeşim nuri alço sikse o bile yarıda bırakır gibi gözüksede kardeşim oturursun. kosovalının çiçeğine koydurtma şimdi laylaylom yan gelip yan yatarken osururken çıkardığı birey arkadaşım, ağzının iç dokusunu seveyim senin, senin var ya sinirlerini seveyim çiçeğine kodumun taslak halindeki canısı , canım arkadaşım bıkmayan kaşar, seni mtv'nin bitch sixteen programında gösteri yaparken seveyim, seni mr. marcus * * çoğaltır çiçeğine koyim duygularına attırayım da duygu seli olsun kaşarlanmış küfür etmicem bacım çiçeğine benchten gelip katkıda buluniim çekoslovakyalılaştıramadıklarımızın ebesinin kıllıa amcığının ortalarından sağ ve sola açı yapmış dillerini hadi ordan evladının ta annesini böyle tavana asiim şut saatiyle maç saati arasındaki fark boyunca anneni çatur çutur kız arkadaşınla beraber götürrüken kim engelleyebilir ki ebenin * dikine severim gözlüğünün sapını çiçeğine kodumun açtırma ağzını severim yüzünü arkadaşım popon * anzorotun antilop taşşaa yalamış versiyonu seni seni taburenin üzerine çıkartıp berber çırağıyla beraber halaay çekerken hepinizin tek tek çiçeğine koymak üzere yola çıkan konvoyun ta 4 tekerini skim desen de ananı bir severim baban ayakta alkışlar diye tahmin etsende kardeşim oturmak zorundasın * çünkü beyninin sol lobunu akşam simidi gibi çıtır çıtır götürmüşler diye beklesnde boşuna çünkü seni cem uzanın seçim kampanyasında severim seni çiçeğine kodumn konvoy beyinli ibişi kardeşim sol bölgesine muhtaç kalırken tabutta severim seni çiçeğine koyim di mi kardeşim başı bu dünyanın en uzun küfrü olsa nolur seveyim atmosfer i traposferi magma katmanına başım girsin sana da sıra dağlar ve toroslar girsin çiçeğine koyim balta girmemiş ormanlar sana grisin girsin de çıkamasın derkeen klavyenin tuşları istanbulun kuşları popona girdi di mi at kardeşim rosto şekli almış kavayleyi çiçek gibi al içine içinde kalsın ki akıllansın aklını hadi ordan akılsızının yaprak silüeti ebenin çiçeğine 3 yıl 10 ay mahkum edilsin çiçeğine kodumun yargısında infazını skim senin senin mezarını skim çiçeğine kodumunun salağı gibi gözüken 3 başlı yaprak girsin sana senin ayakkabının tabanını skim senin reji ekibinin çiçeğine koyim prodüktörünü skim cast ekibindeki akan yazıları skim popona akan yazı derken star warstaki darth wader ın o kara maskesini skim ben o siyah pelerini yere sariim üzerinde manitasını skim çiçeğine kodumunn jedi si jedi demişken türkiye ye gelmesi yalan olan amerikalı grup jedi mind tricks i skim ki amerikalı diyince aklıma 35 yaş üstü kardeşim gelmiş jenna jamesson geldi onun da çiçeğine koyim herkes hadi ordan onu ferre filmlerinde başrol oynayarak at kardeşim da bu yıl tek aday olarak gösterildi hele onun yanında dolaşan o kısa boylu esmer kızı boğaz köprüsünde gişe de beklerken ücret ödendi yazısı belirdiği anda sağ taraftaki polis kordonu eşliğinde skiiim çiçeğine koduuumunun kardeşim görünümlü at insanının ta sakasını hadi ordan saka çükü kılıklı ibişovski. şu anda aldığımız bir habere göre ebenin çiçeğini Ankara gündeminde canlı canlı skiolarmış ben öyle duydum duydum ki unutmuşsun kardeşim rengini sikten göte akışlarla * yaşıyorum dertli amlara giren işte ben zeki müren balığını skim çiçeğine koyim rexin ora yokuş aşşaa girsin popona at taşşaa otur taşşa da gel bi başaa kardeşim wahşi başşaaaaaa çiçeğine kodumun yavşaaaaaaaaa seni· internete koysalar hostunu gardi domainini ben severim çiçeğine kodumun blogunun da çiçeğine kordum ama koyamıom şu an bunları yazdığım klavyemin enter ını skim çiçeğine koyim o ne biçim enter öyle hele klavyemdeki space tuşu sana girsin çiçeğine koyim klavye sana girsin işlemcim ve gforce um da annene hediyem olsun çiçek beyinli ibişcanlı çiçeğine kodumun yatık batığı senii seni var ya titaniğin batık bölgesinde skiim seni seni güvertede skim de tüm tayfa gaza gelsin onlarda seni sevsin çiçeğine kodum iskele alabandayı duyduğum anda kardeşim havada kardeşim otur başım girsin sana yarısı anana yarısı babana yarısı manitana kaç tane yarısı var diye sorma çiçeğine kodumun meraklısı tüm tayfa sikio seni kardeşim motorize ekibi ebesinin çiçeğini siktğiminin deniz kara ve hava güçleri seni teker teker oturtur koltuğa bağrır o duruşa bi vuruş kaç kuruş diye çiçeğini yolunu hadi ordan yaraaak başlı insan görünümlü at kuyruklu ibiş * güzel kardeşim seni msn de eklerim offline offline severim. msn live ın son eklentisi yüklenirken % 72 olduğu zaman ananın çiçeğine öyle bir koyarım ki direk download biter. senin gibi güzel kardeşim nuri alço sikse o bile yarıda bırakır gibi gözüksede kardeşim oturursun. kosovalının çiçeğine koydurtma şimdi laylaylom yan gelip yan yatarken osururken çıkardığı birey arkadaşım, ağzının iç dokusunu seveyim senin, senin var ya sinirlerini seveyim çiçeğine kodumun taslak halindeki canısı , canım arkadaşım bıkmayan kaşar, seni mtv'nin bitch sixteen programında gösteri yaparken seveyim, seni mr. marcus * * çoğaltır çiçeğine koyim duygularına attırayım da duygu seli olsun kaşarlanmış küfür etmicem bacımAnanı babanı gelmişini geçmişini bugününü yarınını geleceğini karını dostunu eşini ex aşklarını varsa çocuklarını yoksa büyükbaba ve annelerini, dayını halanı teyzeni amcanı enişteni kayınçonu baldızını, her türlü akrabanı köylünü yakınını uzağını, fikirlerini, davranışlarını, karakterini, ruhunu, kişiliğini, sıfatını, zamirini, yüklemini, yaptıklarını, yapacaklarını, eylemlerini, böbreğini, dalağını poponu, çiçeğini, yurdunu, akciğerini, bağırsaklarını, ayakparmaklarını, kulağını, burnunu, ağzını yüzünü dişlerini acı acı seveyim. ananın çiçeğini severim bacım çocuğu bokun torunu itin sıçtığı. senin anana da kız kardeşine de ablana da teyzene de halana da sülalendeki bütün dişilere de kardeşim tattırırım, hadi ordan sonra da amlarını bıçakla kesip köpeklere yediririm. bacım çocuğu. ananı öyle severim bacını öyle sektiririm ki ya ananın bacım anası ah keşke lex steele bana da kaysaydı der. ananın çiçeğine çam dikerim bacım çocuğu. anan spermimle abdest alır sülalesini develere hadi ordan çocuğu. doğmamış bebeğinin götü benim kobram ile tanışır doğar doğmaz. hatta senin karının amından * blow job yapmadan karının ağzını spermimle doldururum. ananı menopoza sokmam anana sokarım. bu yüzden baban * yalar böyle bir teşekkür ritüeli olan ya bir aile işte bu bacım çocuğunun ailesi. anan geneleve gitse genelevdekiler namuslu kalır ananın yanında. ciğerlerine sıçtığımın evladı ananın çiçeğine buldozerin topunu sokayım. sonuç olarak ananın cinsel hayatını renklendirdim, baban yıllardır bunu yapamadığı için, hatta seni de ananı başkasına hadi ordan bir arkadaşım olarak dünyaya getirttiği için başşak yalayarak bana şükranlarını sundu. bu işin sırrını sordu. babanın suratına sıçarak sırrımı paylaştım. doğmamış çocuğunun suratını hadi ordan de atlamamalıyım. ve senin ananı bamyaya bamyaya patlatırım, mezardan çıkartıp ananın poponu keserim. ananın çiçeğine teletabinin antenlerini sokar göbeğindeki televizyondan ulusal p*rno yayını yaparımananı özgürlük heykelinin yanmayan meşalesinde * şehri duman ederimhollywood bulvarında donla gezen ananın çiçeğine topuklu ayakkabı sokayımananı ikiz kulelerinin yedinci katına cıkartır çiçeğine uçakla girerim.. ananın o dazlak kafasına teflon tavayla vurur sersemletir severim. ananın buruşmuş çiçeğine tefal ütü basar dümdüz ederim. ananın çiçeğine windows 7 kurar mavi ekran hatası verinceye kadar severim. ananın çiçeğine telefon kablosu sokar paralel hattan bacını sever tangasını arayan ananın kafasını dolap kapagına sıkıştırır müjde ar gibi * inmediği icin yüzme bilmeyen ananı büyük pasificte 1 ton boşalan beyaz balinalarla beraber-- * olimpiyat yüzme şampiyonasında altın madalya kazandırırımkırmızı eşarp giyip ormanda kırmızı başlıklı kız gibi takılan anana kurt gibi yaklaşır çiçeğini param parça ederimmmpikachuuuuuuuuu diye camdan atlayan sipastik ananın çiçeğine poke topu fırlatırımananı balbasaurun sarmaşık kırbacıyla dolar pikacuyla kanka olur veririm elektriğiedisonla kanka olur ananı fakir mahallenizde yanmayan sokak direğine bağlar bamyaya bamyaya trafoyu patlatırımhani benim gençliğim nerde diyen bacım cocugu seni. tavşan kostümü giyip fotograf cektirince kendini playboy dergisinde kapak sanan ananın çiçeğine evdeki elektrik süpürgesini sokarımananla karşılıklı salsa yaparken piste takla atarak giren bacım cocugu kardeşini popon severim.. ananla karşılıklı sevişirken ay çekirdeği cıtlatırım kabuklarını babanın suratına fırlatırımevde göbeğini yere deydirerek sınav cekince kendini atletik sanan abini popon seveyim... saclarını arkaya tarayınca kendini tarık akan sanan babanıda popon seveyim...290 Yorumla
+1 yılkusarım ananın * ananın * kusarım öğk öğk yapayım ananın * bacım evladı öğk öğk yapayım bacım çocuğu seni he öğk yapayım ananı yerle bir edeyim * koyduğumunun öğk öğk öğk bacım evladı seni he kusarım ananın * 2 kilo baklava kusarım ya cocugu seni gel buraya annenle beraber karşılıklı bira içerim ya bira şişesini ananın kafasına vura vura kafasını ortadan ikiye patlatırım ya evladı seni gel buraya bacım evladı seni ananın * 2 tane kulak atarım lan ya evladı seni gel buraya bacım evladı gel gel gel ananın * çorba kaşığı vururum valla ananın * patlatırım lan ya evladı mikrofonuna elektrik çarpıyor geberip gidicen lan geberip gidicen mikrofonuna elektrik çarpıyor anasını hadi ordan çocuğu ayaklarımı ananın * sokarım valla ya cocugu kokmuş ayaklarımı anana koklatırım ananı yerle bir ederim ya evladı seni he ananın kafasına 45 numara ayakkabı vurayım da ananı yerle bir edeyim ya cocugu seni he geliyim paltalka ya seni kendi mekanında rezil ediyim lan ya cocugu seni he valla ananın * çaydanlık fırlatırım ananın * televizyon fırlatırım ananın * anten fırlatırım ananın * çerçeve fırlatırım ananın * vesikalık fotoğrafı fırlatırım ananın * 80 volt ya ampül fırlatırım ananın * kürdistanı fırlatırım ananın * her biji der molotof fırlatırım ananın * ya serçe fırlatırım ananın * füze fırlatırım ananın * atom bombası fırlatırım ananın * eşofman fırlatırım ananın * bardak fırlatırım ananın * çatal fırlatırım ananın * çatal bıçak seti fırlatırım ananın * kaşık fırlatırım ananın * çiçek fırlatırım ananın * terlik fırlatırım ananın * kitap fırlatırım ananın * kalem fırlatırım ananın * kamerayı fırlatırım ananın * okul çantası fırlatırım ananın * maydanoz fırlatırım ananın * şemsiye fırlatırım ananın * maymunları fırlatırım ananın * tuvalet terliği fırlatırım ananın * klozet fırlatırım ananın * el bombası fırlatırım * koydumun evladı seni ananın * tirbüşon fırlatırım ananın * ölümsüzlük iksiri fırlatırım ananın * morfin fırlatırım ananın * hoparlör fırlatırım ananın * kulaklık fırlatırım anasını hadi ordan evladı ananın * johnny sins'i fırlatırım ananın * bilgisayar kasası fırlatırım ananın * diş fırçası fırlatırım ananın * bez fırlatırım ananın * mızrak fırlatırım ananın * ok fırlatırım ananın * iskelet fırlatırım ananın * ağaç fırlatırım ananın * şarap fırlatırım ananın * ananın * şarap fırlatırım ananın * telefonu fırlatırım ananın * ne fırlatayım ok fırlatırım ananın * iskelet fırlatırım ananın * ağaç fırlatırım ananın * ekvatoru fırlatırım ananın * kertenkele fırlatırım ananın * mızıka fırlatırım ananın * ocak fırlatırım ananın * klavye fırlatırım ananın * mouse fırlatırım ananın * top fırlatırım ananın * sabriyi fırlatırım ya evladı gel buraya gel he sabri kılığında gelicem şut çekicem ananı yerle bir edicem ya evladı seni he annenin * ayakkabı boyası fırlatırım ananın * sümüklerimi fırlatırım sümük çıkartayım ananın * fırlatayım yapıştırayım ya çocuğu seni he ananın * ekran fırlatırım ananın * kablo fırlatırım ananın * sevgilimi fırlatırım ananın * vibratör fırlatırım ananın * şirket fırlatırım ananın * '' pıçak darbesi '' fırlatırım * koydumun evladı sen
280 Yorumla
+1 yılananı babanı gelmişini geçmişini bugününü yarınını geleceğini karını dostunu eşini ex aşklarını varsa çocuklarını yoksa büyükbaba ve annelerini, dayını halanı teyzeni amcanı enişteni kayınçonu baldızını, her türlü akrabanı köylünü yakınını uzağını, fikirlerini, davranışlarını, karakterini, ruhunu, kişiliğini, sıfatını, zamirini, yüklemini, yaptıklarını, yapacaklarını, eylemlerini, böbreğini, dalağını popon, *, yurdunu, akciğerini, bağırsaklarını, ayakparmaklarını, kulağını, burnunu, ağzını yüzünü dişlerini acı acı *. ananın * * bacım çocuğu bokun torunu itin sıçtığı. senin anana da kız kardeşine de ablana da teyzene de halana da sülalendeki bütün dişilere de kardeşim tattırırım, hadi ordan sonra da amlarını bıçakla kesip köpeklere yediririm. bacım çocuğu. ananı öyle * bacını öyle sektiririm ki ya ananın bacım anası ah keşke lex steele bana da kaysaydı der. ananın * çam dikerim bacım çocuğu. anan spermimle abdest alır sülalesini develere hadi ordan çocuğu. doğmamış bebeğinin götü benim kobram ile tanışır doğar doğmaz. hatta senin karının amından * blow job yapmadan karının ağzını spermimle doldururum. ananı menopoza sokmam anana sokarım. bu yüzden baban * yalar böyle bir teşekkür ritüeli olan ya bir aile işte bu bacım çocuğunun ailesi. anan geneleve gitse genelevdekiler namuslu kalır ananın yanında. ciğerlerine sıçtığımın evladı ananın * buldozerin topunu sokayım. sonuç olarak ananın cinsel hayatını renklendirdim, baban yıllardır bunu yapamadığı için, hatta seni de ananı başkasına hadi ordan bir * olarak dünyaya getirttiği için başşak yalayarak bana şükranlarını sundu. bu işin sırrını sordu. babanın suratına sıçarak sırrımı paylaştım. doğmamış çocuğunun suratını hadi ordan de atlamamalıyım. ve senin ananı * * patlatırım, mezardan çıkartıp ananın popon keserim. senin gibi orrrospu çocukları boş lakırdılarıyla sözlüğün bokunu çıkarttılar ve ben senin gibi * anasının * oklava sokup sülalesine * * orgazm yaşatıcam. daha sonra da onların kuyruklarını kanka sıkıştırıp gittiklerini izliycem ebesinin kıllıa amcığının ortalarından sağ ve sola açı yapmış dillerini hadi ordan evladının ta annesini böyle tavana asiim şut saatiyle maç saati arasındaki fark boyunca anneni çatur çutur kız arkadaşınla beraber götürrüken kim engelleyebilir ki ebenin * dikine * gözlüğünün sapını * kodumun açtırma ağzımı sever yüzünü * popon * anzorotun antilop taşşaa yalamış versiyonu seni seni taburenin üzerine çıkartıp berber çırağıyla beraber halaay çekerken hepinizin tek tek * koymak üzere yola çıkan konvoyun ta 4 tekerini skim desen de ananı bir * baban ayakta alkışlar diye tahmin etsende kardeşim oturmak zorundasın * çünkü beyninin sol lobunu akşam simidi gibi çıtır çıtır götürmüşler diye beklesnde boşuna çünkü seni cem uzanın seçim kampanyasında * seni * kodumn konvoy beyinli ibişi kardeşim sol bölgesine muhtaç kalırken tabutta sever seni * koyim di mi kardeşim başı bu dünyanın en uzun küfrü olsa nolur * atmosfer i traposferi magma katmanına başım girsin sana da sıra dağlar ve toroslar girsin * koyim balta girmemiş ormanlar sana grisin girsin de çıkamasın derkeen klavyenin tuşları istanbulun kuşları popon girdi di mi at kardeşim rosto şekli almış kavayleyi * gibi al içine içinde kalsın ki akıllansın aklını hadi ordan akılsızının kardeşim silüeti ebenin * 3 yıl 10 ay mahkum edilsin * kodumun yargısında infazını skim senin senin mezarını skim * kodumunun salağı gibi gözüken 3 başlı kardeşim girsin sana senin ayakkabının tabanını skim senin reji ekibinin * koyim prodüktörünü skim cast ekibindeki akan yazıları skim popon akan yazı derken star warstaki darth wader ın o kara maskesini skim ben o siyah pelerini yere sariim üzerinde manitasını skim * kodumunn jedi si jedi demişken türkiye ye gelmesi yalan olan amerikalı grup jedi mind tricks i skim ki amerikalı diyince aklıma 35 yaş üstü kardeşim gelmiş jenna jamesson geldi onun da * koyim herkes hadi ordan onu p*rno filmlerinde başrol oynayarak at kardeşim da bu yıl tek aday olarak gösterildi hele onun yanında dolaşan o kısa boylu esmer kızı boğaz köprüsünde gişe de beklerken ücret ödendi yazısı belirdiği anda sağ taraftaki polis kordonu eşliğinde skiiim * koduuumunun kardeşim görünümlü at insanının ta sakasını hadi ordan saka çükü kılıklı ibişovski. şu anda aldığımız bir habere göre ebenin * Ankara gündeminde canlı canlı skiolarmış ben öyle duydum duydum ki unutmuşsun kardeşim rengini sikten göte akışlarla * yaşıyorum dertli amlara giren işte ben zeki müren balığını skim * koyim rexin ora yokuş aşşaa girsin popon at taşşaa otur taşşa da gel bi başaa kardeşim wahşi başşaaaaaa * kodumun yavşaaaaaaaaa seni· internete koysalar hostunu gardi domainini ben * * kodumun blogunun da * kordum ama koyamıom şu an bunları yazdığım klavyemin enter ını skim * koyim o ne biçim enter öyle hele klavyemdeki space tuşu sana girsin * koyim klavye sana girsin işlemcim ve gforce um da annene hediyem olsun * beyinli ibişcanlı * kodumun yatık batığı senii seni var ya titaniğin batık bölgesinde skiim seni seni güvertede skim de tüm tayfa gaza gelsin onlarda seni sevsin * kodum iskele alabandayı duyduğum anda kardeşim havada kardeşim otur başım girsin sana yarısı anana yarısı babana yarısı manitana kaç tane yarısı var diye sorma * kodumun meraklısı tüm tayfa sikio seni kardeşim motorize ekibi ebesinin * siktğiminin deniz kara ve hava güçleri seni teker teker oturtur koltuğa bağrır o duruşa bi vuruş kaç kuruş diye * yolunu hadi ordan yaraaak başlı insan görünümlü at kuyruklu ibiş * güzel kardeşim seni msn de eklerim offline offline *. msn live ın son eklentisi yüklenirken % 72 olduğu zaman ananın * öyle bir koyarım ki direk download biter. senin gibi güzel kardeşim nuri alço sikse o bile yarıda bırakır gibi gözüksede kardeşim oturursun. kosovalının * koydurtma şimdi bacım yan gelip yan yatarken osururken çıkardığı birey *, ağzının iç dokusunu * senin, senin var ya sinirlerini * * kodumun taslak halindeki bacım , canım arkadaşım bıkmayan kaşar, seni mtv'nin bitch sixteen programında gösteri yaparken *, seni mr. marcus * * çoğaltır * koyim duygularına attırayım da duygu seli olsun kaşarlanmış küfür etmicem bacım * benchten gelip katkıda buluniim!!!
160 Yorumla
+1 yılebesinin kıllıa amcığının ortalarından sağ ve sola açı yapmış dillerini hadi ordan evladının ta annesini böyle tavana asiim şut saatiyle maç saati arasındaki fark boyunca anneni çatur çutur kız arkadaşınla beraber götürrüken kim engelleyebilir ki ebenin * dikine * gözlüğünün sapını * kodumun açtırma ağzını sever yüzünü * popon * anzorotun antilop taşşaa yalamış versiyonu seni seni taburenin üzerine çıkartıp berber çırağıyla beraber halaay çekerken hepinizin tek tek * koymak üzere yola çıkan konvoyun ta 4 tekerini skim desen de ananı bir * baban ayakta alkışlar diye tahmin etsende kardeşim oturmak zorundasın * çünkü beyninin sol lobunu akşam simidi gibi çıtır çıtır götürmüşler diye beklesnde boşuna çünkü seni cem uzanın seçim kampanyasında * seni * kodumn konvoy beyinli ibişi kardeşim sol bölgesine muhtaç kalırken tabutta sever seni * koyim di mi kardeşim başı bu dünyanın en uzun küfrü olsa nolur * atmosfer i traposferi magma katmanına başım girsin sana da sıra dağlar ve toroslar girsin * koyim balta girmemiş ormanlar sana grisin girsin de çıkamasın derkeen klavyenin tuşları istanbulun kuşları popon girdi di mi at kardeşim rosto şekli almış kavayleyi * gibi al içine içinde kalsın ki akıllansın aklını hadi ordan akılsızının kardeşim silüeti ebenin * 3 yıl 10 ay mahkum edilsin * kodumun yargısında infazını skim senin senin mezarını skim * kodumunun salağı gibi gözüken 3 başlı kardeşim girsin sana senin ayakkabının tabanını skim senin reji ekibinin * koyim prodüktörünü skim cast ekibindeki akan yazıları skim popon akan yazı derken star warstaki darth wader ın o kara maskesini skim ben o siyah pelerini yere sariim üzerinde manitasını skim * kodumunn jedi si jedi demişken türkiye ye gelmesi yalan olan amerikalı grup jedi mind tricks i skim ki amerikalı diyince aklıma 35 yaş üstü kardeşim gelmiş jenna jamesson geldi onun da * koyim herkes hadi ordan onu ferre filmlerinde başrol oynayarak at kardeşim da bu yıl tek aday olarak gösterildi hele onun yanında dolaşan o kısa boylu esmer kızı boğaz köprüsünde gişe de beklerken ücret ödendi yazısı belirdiği anda sağ taraftaki polis kordonu eşliğinde skiiim * koduuumunun kardeşim görünümlü at insanının ta sakasını hadi ordan saka çükü kılıklı ibişovski. şu anda aldığımız bir habere göre ebenin * Ankara gündeminde canlı canlı skiolarmış ben öyle duydum duydum ki unutmuşsun kardeşim rengini sikten göte akışlarla * yaşıyorum dertli amlara giren işte ben zeki müren balığını skim * koyim rexin ora yokuş aşşaa girsin popon at taşşaa otur taşşa da gel bi başaa kardeşim wahşi başşaaaaaa * kodumun yavşaaaaaaaaa seni· internete koysalar hostunu gardi domainini ben * * kodumun blogunun da * kordum ama koyamıom şu an bunları yazdığım klavyemin enter ını skim * koyim o ne biçim enter öyle hele klavyemdeki space tuşu sana girsin * koyim klavye sana girsin işlemcim ve gforce um da annene hediyem olsun * beyinli ibişcanlı * kodumun yatık batığı senii seni var ya titaniğin batık bölgesinde skiim seni seni güvertede skim de tüm tayfa gaza gelsin onlarda seni sevsin * kodum iskele alabandayı duyduğum anda kardeşim havada kardeşim otur başım girsin sana yarısı anana yarısı babana yarısı manitana kaç tane yarısı var diye sorma *.
60 Yorumla
+1 yılEn uzun küfür:ananı babanı gelmişini geçmişini bugününü yarınını geleceğini karını dostunu eşini ex aşklarını varsa çocuklarını yoksa büyükbaba ve annelerini, dayını halanı teyzeni amcanı enişteni kayınçonu baldızını, her türlü akrabanı köylünü yakınını uzağını, fikirlerini, davranışlarını, karakterini, ruhunu, kişiliğini, sıfatını, zamirini, yüklemini, yaptıklarını, yapacaklarını, eylemlerini, böbreğini, dalağını popon, *, yurdunu, akciğerini, bağırsaklarını, ayakparmaklarını, kulağını, burnunu, ağzını yüzünü dişlerini acı acı *. ananın * * bacım çocuğu bokun torunu itin sıçtığı. senin anana da kız kardeşine de ablana da teyzene de halana da sülalendeki bütün dişilere de kardeşim tattırırım, hadi ordan sonra da amlarını bıçakla kesip köpeklere yediririm. bacım çocuğu. ananı öyle * bacını öyle sektiririm ki ya ananın bacım anası ah keşke lex steele bana da kaysaydı der. ananın * çam dikerim bacım çocuğu. anan spermimle abdest alır sülalesini develere hadi ordan çocuğu. doğmamış bebeğinin götü benim kobram ile tanışır doğar doğmaz. hatta senin karının amından * blow job yapmadan karının ağzını spermimle doldururum. ananı menopoza sokmam anana sokarım. bu yüzden baban * yalar böyle bir teşekkür ritüeli olan ya bir aile işte bu bacım çocuğunun ailesi. anan geneleve gitse genelevdekiler namuslu kalır ananın yanında. ciğerlerine sıçtığımın evladı ananın * buldozerin topunu sokayım. sonuç olarak ananın cinsel hayatını renklendirdim, baban yıllardır bunu yapamadığı için, hatta seni de ananı başkasına hadi ordan bir * olarak dünyaya getirttiği için başşak yalayarak bana şükranlarını sundu. bu işin sırrını sordu. babanın suratına sıçarak sırrımı paylaştım. doğmamış çocuğunun suratını hadi ordan de atlamamalıyım. ve senin ananı * * patlatırım, mezardan çıkartıp ananın popon keserim. senin gibi orrrospu çocukları boş lakırdılarıyla sözlüğün bokunu çıkarttılar ve ben senin gibi * anasının * oklava sokup sülalesine * * orgazm yaşatıcam. daha sonra da onların kuyruklarını kanka sıkıştırıp gittiklerini izliycem ebesinin kıllıa amcığının ortalarından sağ ve sola açı yapmış dillerini hadi ordan evladının ta annesini böyle tavana asiim şut saatiyle maç saati arasındaki fark boyunca anneni çatur çutur kız arkadaşınla beraber götürrüken kim engelleyebilir ki ebenin * dikine * gözlüğünün sapını * kodumun açtırma ağzımı sever yüzünü * popon * anzorotun antilop taşşaa yalamış versiyonu seni seni taburenin üzerine çıkartıp berber çırağıyla beraber halaay çekerken hepinizin tek tek * koymak üzere yola çıkan konvoyun ta 4 tekerini skim desen de ananı bir * baban ayakta alkışlar diye tahmin etsende kardeşim oturmak zorundasın * çünkü beyninin sol lobunu akşam simidi gibi çıtır çıtır götürmüşler diye beklesnde boşuna çünkü seni cem uzanın seçim kampanyasında * seni * kodumn konvoy beyinli ibişi kardeşim sol bölgesine muhtaç kalırken tabutta sever seni * koyim di mi kardeşim başı bu dünyanın en uzun küfrü olsa nolur * atmosfer i traposferi magma katmanına başım girsin sana da sıra dağlar ve toroslar girsin * koyim balta girmemiş ormanlar sana grisin girsin de çıkamasın derkeen klavyenin tuşları istanbulun kuşları popon girdi di mi at kardeşim rosto şekli almış kavayleyi * gibi al içine içinde kalsın ki akıllansın aklını hadi ordan akılsızının kardeşim silüeti ebenin * 3 yıl 10 ay mahkum edilsin * kodumun yargısında infazını skim senin senin mezarını skim * kodumunun salağı gibi gözüken 3 başlı kardeşim girsin sana senin ayakkabının tabanını skim senin reji ekibinin * koyim prodüktörünü skim cast ekibindeki akan yazıları skim popon akan yazı derken star warstaki darth wader ın o kara maskesini skim ben o siyah pelerini yere sariim üzerinde manitasını skim * kodumunn jedi si jedi demişken türkiye ye gelmesi yalan olan amerikalı grup jedi mind tricks i skim ki amerikalı diyince aklıma 35 yaş üstü kardeşim gelmiş jenna jamesson geldi onun da * koyim herkes hadi ordan onu p*rno filmlerinde başrol oynayarak at kardeşim da bu yıl tek aday olarak gösterildi hele onun yanında dolaşan o kısa boylu esmer kızı boğaz köprüsünde gişe de beklerken ücret ödendi yazısı belirdiği anda sağ taraftaki polis kordonu eşliğinde skiiim * koduuumunun kardeşim görünümlü at insanının ta sakasını hadi ordan saka çükü kılıklı ibişovski. şu anda aldığımız bir habere göre ebenin * Ankara gündeminde canlı canlı skiolarmış ben öyle duydum duydum ki unutmuşsun kardeşim rengini sikten göte akışlarla * yaşıyorum dertli amlara giren işte ben zeki müren balığını skim * koyim rexin ora yokuş aşşaa girsin popon at taşşaa otur taşşa da gel bi başaa kardeşim wahşi başşaaaaaa * kodumun yavşaaaaaaaaa seni· internete koysalar hostunu gardi domainini ben * * kodumun blogunun da * kordum ama koyamıom şu an bunları yazdığım klavyemin enter ını skim * koyim o ne biçim enter öyle hele klavyemdeki space tuşu sana girsin * koyim klavye sana girsin işlemcim ve gforce um da annene hediyem olsun * beyinli ibişcanlı * kodumun yatık batığı senii seni var ya titaniğin batık bölgesinde skiim seni seni güvertede skim de tüm tayfa gaza gelsin onlarda seni sevsin * kodum iskele alabandayı duyduğum anda kardeşim havada kardeşim otur başım girsin sana yarısı anana yarısı babana yarısı manitana kaç tane yarısı var diye sorma * kodumun meraklısı tüm tayfa sikio seni kardeşim motorize ekibi ebesinin * siktğiminin deniz kara ve hava güçleri seni teker teker oturtur koltuğa bağrır o duruşa bi vuruş kaç kuruş diye * yolunu hadi ordan yaraaak başlı insan görünümlü at kuyruklu ibiş * güzel kardeşim seni msn de eklerim offline offline *. msn live ın son eklentisi yüklenirken % 72 olduğu zaman ananın * öyle bir koyarım ki direk download biter. senin gibi güzel kardeşim nuri alço sikse o bile yarıda bırakır gibi gözüksede kardeşim oturursun. kosovalının * koydurtma şimdi bacım yan gelip yan yatarken osururken çıkardığı birey *, ağzının iç dokusunu * senin, senin var ya sinirlerini * * kodumun taslak halindeki bacım , canım arkadaşım bıkmayan kaşar, seni mtv'nin bitch sixteen programında gösteri yaparken *, seni mr. marcus * * çoğaltır * koyim duygularına attırayım da duygu seli olsun kaşarlanmış küfür etmicem bacım * benchten gelip katkıda buluniim!!!
90 Yorumla
+1 yıl"ananın * teletabinin antenlerini sokar göbeğindeki televizyondan ulusal p*rno yayını yaparımananı özgürlük heykelinin yanmayan meşalesinde * şehri duman ederimhollywood bulvarında donla gezen ananın * topuklu ayakkabı sokayımananı ikiz kulelerinin yedinci katına cıkartır * uçakla girerim.. ananın o dazlak kafasına teflon tavayla vurur sersemletir *. ananın buruşmuş * tefal ütü basar dümdüz ederim. ananın * windows 7 kurar mavi ekran hatası verinceye kadar *. ananın * telefon kablosu sokar paralel hattan bacını sever tangasını arayan ananın kafasını dolap kapagına sıkıştırır müjde ar gibi * inmediği icin yüzme bilmeyen ananı büyük pasificte 1 ton boşalan beyaz balinalarla beraber-- * olimpiyat yüzme şampiyonasında altın madalya kazandırırımkırmızı eşarp giyip ormanda kırmızı başlıklı kız gibi takılan anana kurt gibi yaklaşır * param parça ederimmmpikachuuuuuuuuu diye camdan atlayan sipastik ananın * poke topu fırlatırımananı balbasaurun sarmaşık kırbacıyla dolar pikacuyla kanka olur veririm elektriğiedisonla kanka olur ananı fakir mahallenizde yanmayan sokak direğine bağlar * * trafoyu patlatırımhani benim gençliğim nerde diyen bacım cocugu seni. tavşan kostümü giyip fotograf cektirince kendini playboy dergisinde kapak sanan ananın * evdeki elektrik süpürgesini sokarımananla karşılıklı salsa yaparken piste takla atarak giren bacım cocugu kardeşini popon *.. ananla karşılıklı * ay çekirdeği cıtlatırım kabuklarını babanın suratına fırlatırımevde göbeğini yere deydirerek sınav cekince kendini atletik sanan abini popon *... saclarını arkaya tarayınca kendini tarık akan sanan babanıda popon *... tokyo drifti izleyip köyde traktörle drift yapmaya calısan abinin popon kamyonla gireyim.. kilotlu corapla denize giren kız kardeşinin kafasını suya sokup bogulana kadar *.. ananı çeeeeeeeeeeeeeeee.. googleye türbanlı karı * yazan dedeni popon *. camiden tabut calıp dedesine tabut satan ananı tabutun icinde * öldürürüm... ananın * kolumu sokar kücük kardeşlerini cıkartırımananı neil amstrongla beraber aya cıkartıp * hardcore movie alırım altın portakal film festivalinde aldıgım ödülü ananın * sokarımananın * harry poterin assasını sokar kücük kücük büyücüler cıkartırım.. ananın * pandora kutusu sokar icinden tavşan cıkartırımananın * duracel pill atar 10 kata kadar daha güçlü *. ananı national geographic belgeselinde * insanlar arslan ciftlesmesi görür.. ananın * 5+1 hoparlör sokar kolonları titretirimananı hollandadaki altın portakal film festivaline götürür * portakal ağacını sokarımanana gerilla kostümü giydirir şanlı türk ordusunun icine atıp harmandalı oynattıktan sonra * c4 yerlestirip havaya ucururumananı ramsstein konserinde pistte * du hast şarkısını tersten okuttururumbabanın o kokmuş corabını ananın * sokarımananı galatasaray fenerbahçe derbisinde kale yapar musa sow gibi hatrick yaparımkaradenizin cılgın dalgalarında sörf yapmaya calısırqene diye fotograf cektiren bacının * sörf tahtasını sokarımananın * nokia 3310 sokar polifonik müzik eşliğinde *. ananı klavyemin üstünde * paintte yaprak resmi cizip kız kardeşine gönderirim. ananı jerry kılıgına sokar tom gibi kovalarım elbet bir köşede yakalar *. hain antuan diye haykıran kız kardeşini atımın üstünde yan giderken * öldürürüm. ananı afrikada * kıtlığı yaşayan 3 bacaklı familyasının arasına atar paramparça olana kadar *. ananı bruce lee gibi havada 30 parande atarak * barnebau stadınnın orta sahasında * 70 milyon ispanyol ollaaaaa diye bagırır.. ananla karşılıklı okey oynuyum okeyi ananın kafasına vurayım beyin trawmesi gecirriken * * polis jobu sokar ay memur bey lütfen yavaş olun diye çığlık attırırımananı hamit gibi 365 gün * geriye kalan 6 saatte direğe vururumananı ağrı dağının eteğinde * ibrahim tatlıses halay çekerananın * kemençe sokar üzerinde horon teperimalt alta ben bacım cocuguyum yazınca kendini akrostiş şiir yazdım sanan bacım cocuguananla yamyam ayininde karşılıklı barış çubuğu içer totem heykelinin tepesine oturttururuminşaat direğinde striptiz yapmaya calısırken bacagını kıran ananın kafasına kiremit atar bayıltıp *"
100 Yorumlaebesinin kıllıa amcığının ortalarından sağ ve sola açı yapmış dillerini hadi ordan evladının ta annesini böyle tavana asiim şut saatiyle maç saati arasındaki fark boyunca anneni çatur çutur kız arkadaşınla beraber götürrüken kim engelleyebilir ki ebenin * dikine * gözlüğünün sapını * kodumun açtırma ağzını sever yüzünü * popon * anzorotun antilop taşşaa yalamış versiyonu seni seni taburenin üzerine çıkartıp berber çırağıyla beraber halaay çekerken hepinizin tek tek * koymak üzere yola çıkan konvoyun ta 4 tekerini skim desen de ananı bir * baban ayakta alkışlar diye tahmin etsende kardeşim oturmak zorundasın * çünkü beyninin sol lobunu akşam simidi gibi çıtır çıtır götürmüşler diye beklesnde boşuna çünkü seni cem uzanın seçim kampanyasında * seni * kodumn konvoy beyinli ibişi kardeşim sol bölgesine muhtaç kalırken tabutta sever seni * koyim di mi kardeşim başı bu dünyanın en uzun küfrü olsa nolur * atmosfer i traposferi magma katmanına başım girsin sana da sıra dağlar ve toroslar girsin * koyim balta girmemiş ormanlar sana grisin girsin de çıkamasın derkeen klavyenin tuşları istanbulun kuşları popon girdi di mi at kardeşim rosto şekli almış kavayleyi * gibi al içine içinde kalsın ki akıllansın aklını hadi ordan akılsızının kardeşim silüeti ebenin * 3 yıl 10 ay mahkum edilsin * kodumun yargısında infazını skim senin senin mezarını skim * kodumunun salağı gibi gözüken 3 başlı kardeşim girsin sana senin ayakkabının tabanını skim senin reji ekibinin * koyim prodüktörünü skim cast ekibindeki akan yazıları skim popon akan yazı derken star warstaki darth wader ın o kara maskesini skim ben o siyah pelerini yere sariim üzerinde manitasını skim * kodumunn jedi si jedi demişken türkiye ye gelmesi yalan olan amerikalı grup jedi mind tricks i skim ki amerikalı diyince aklıma 35 yaş üstü kardeşim gelmiş jenna jamesson geldi onun da * koyim herkes hadi ordan onu ferre filmlerinde başrol oynayarak at kardeşim da bu yıl tek aday olarak gösterildi hele onun yanında dolaşan o kısa boylu esmer kızı boğaz köprüsünde gişe de beklerken ücret ödendi yazısı belirdiği anda sağ taraftaki polis kordonu eşliğinde skiiim * koduuumunun kardeşim görünümlü at insanının ta sakasını hadi ordan saka çükü kılıklı ibişovski. şu anda aldığımız bir habere göre ebenin * Ankara gündeminde canlı canlı skiolarmış ben öyle duydum duydum ki unutmuşsun kardeşim rengini sikten göte akışlarla * yaşıyorum dertli amlara giren işte ben zeki müren balığını skim * koyim rexin ora yokuş aşşaa girsin popon at taşşaa otur taşşa da gel bi başaa kardeşim wahşi başşaaaaaa * kodumun yavşaaaaaaaaa seni· internete koysalar hostunu gardi domainini ben * * kodumun blogunun da * kordum ama koyamıom şu an bunları yazdığım klavyemin enter ını skim * koyim o ne biçim enter öyle hele klavyemdeki space tuşu sana girsin * koyim klavye sana girsin işlemcim ve gforce um da annene hediyem olsun * beyinli ibişcanlı * kodumun yatık batığı senii seni var ya titaniğin batık bölgesinde skiim seni seni güvertede skim de tüm tayfa gaza gelsin onlarda seni sevsin * kodum iskele alabandayı duyduğum anda kardeşim havada kardeşim otur başım girsin sana yarısı anana yarısı babana yarısı manitana kaç tane yarısı var diye sorma * kodumun meraklısı tüm tayfa sikio seni kardeşim motorize ekibi ebesinin * siktğiminin deniz kara ve hava güçleri seni teker teker oturtur koltuğa bağrır o duruşa bi vuruş kaç kuruş diye * yolunu hadi ordan yaraaak başlı insan görünümlü at kuyruklu ibiş * güzel kardeşim seni msn de eklerim offline offline *. msn live ın son eklentisi yüklenirken % 72 olduğu zaman ananın * öyle bir koyarım ki direk download biter. senin gibi güzel kardeşim nuri alço sikse o bile yarıda bırakır gibi gözüksede kardeşim oturursun. kosovalının * koydurtma şimdi bacım yan gelip yan yatarken osururken çıkardığı birey *, ağzının iç dokusunu * senin, senin var ya sinirlerini * * kodumun taslak halindeki bacım , canım arkadaşım bıkmayan kaşar, seni mtv'nin bitch sixteen programında gösteri yaparken *, seni mr. marcus * * çoğaltır * koyim duygularına attırayım da duygu seli olsun kaşarlanmış küfür etmicem bacım * benchten gelip katkıda buluniim çekoslovakyalılaştıramadıklarımızın ebesinin kıllıa amcığının ortalarından sağ ve sola açı yapmış dillerini hadi ordan evladının ta annesini böyle tavana asiim şut saatiyle maç saati arasındaki fark boyunca anneni çatur çutur kız arkadaşınla beraber götürrüken kim engelleyebilir ki ebenin * dikine * gözlüğünün sapını * kodumun açtırma ağzını sever yüzünü * popon * anzorotun antilop taşşaa yalamış versiyonu seni seni taburenin üzerine çıkartıp berber çırağıyla beraber halaay çekerken hepinizin tek tek * koymak üzere yola çıkan konvoyun ta 4 tekerini skim desen de ananı bir * baban ayakta alkışlar diye tahmin etsende kardeşim oturmak zorundasın * çünkü beyninin sol lobunu akşam simidi gibi çıtır çıtır götürmüşler diye beklesnde boşuna çünkü seni cem uzanın seçim kampanyasında * seni * kodumn konvoy beyinli ibişi kardeşim sol bölgesine muhtaç kalırken tabutta sever seni * koyim di mi kardeşim başı bu dünyanın en uzun küfrü olsa nolur * atmosfer i traposferi magma katmanına başım girsin sana da sıra dağlar ve toroslar girsin * koyim balta girmemiş ormanlar sana grisin girsin de çıkamasın derkeen klavyenin tuşları istanbulun kuşları popon girdi di mi at kardeşim rosto şekli almış kavayleyi * gibi al içine içinde kalsın ki akıllansın aklını hadi ordan akılsızının kardeşim silüeti ebenin * 3 yıl 10 ay mahkum edilsin * kodumun yargısında infazını skim senin senin mezarını skim * kodumunun salağı gibi gözüken 3 başlı kardeşim girsin sana senin ayakkabının tabanını skim senin reji ekibinin * koyim prodüktörünü skim cast ekibindeki akan yazıları skim popon akan yazı derken star warstaki darth wader ın o kara maskesini skim ben o siyah pelerini yere sariim üzerinde manitasını skim * kodumunn jedi si jedi demişken türkiye ye gelmesi yalan olan amerikalı grup jedi mind tricks i skim ki amerikalı diyince aklıma 35 yaş üstü kardeşim gelmiş jenna jamesson geldi onun da * koyim herkes hadi ordan onu ferre filmlerinde başrol oynayarak at kardeşim da bu yıl tek aday olarak gösterildi hele onun yanında dolaşan o kısa boylu esmer kızı boğaz köprüsünde gişe de beklerken ücret ödendi yazısı belirdiği anda sağ taraftaki polis kordonu eşliğinde skiiim * koduuumunun kardeşim görünümlü at insanının ta sakasını hadi ordan saka çükü kılıklı ibişovski. şu anda aldığımız bir habere göre ebenin * Ankara gündeminde canlı canlı skiolarmış ben öyle duydum duydum ki unutmuşsun kardeşim rengini sikten göte akışlarla * yaşıyorum dertli amlara giren işte ben zeki müren balığını skim * koyim rexin ora yokuş aşşaa girsin popon at taşşaa otur taşşa da gel bi başaa kardeşim wahşi başşaaaaaa * kodumun yavşaaaaaaaaa seni· internete koysalar hostunu gardi domainini ben * * kodumun blogunun da * kordum ama koyamıom şu an bunları yazdığım klavyemin enter ını skim * koyim o ne biçim enter öyle hele klavyemdeki space tuşu sana girsin * koyim klavye sana girsin işlemcim ve gforce um da annene hediyem olsun * beyinli ibişcanlı * kodumun yatık batığı senii seni var ya titaniğin batık bölgesinde skiim seni seni güvertede skim de tüm tayfa gaza gelsin onlarda seni sevsin * kodum iskele alabandayı duyduğum anda kardeşim havada kardeşim otur başım girsin sana yarısı anana yarısı babana yarısı manitana kaç tane yarısı var diye sorma * kodumun meraklısı tüm tayfa sikio seni kardeşim motorize ekibi ebesinin * siktğiminin deniz kara ve hava güçleri seni teker teker oturtur koltuğa bağrır o duruşa bi vuruş kaç kuruş diye * yolunu hadi ordan yaraaak başlı insan görünümlü at kuyruklu ibiş * güzel kardeşim seni msn de eklerim offline offline *. msn live ın son eklentisi yüklenirken % 72 olduğu zaman ananın * öyle bir koyarım ki direk download biter. senin gibi güzel kardeşim nuri alço sikse o bile yarıda bırakır gibi gözüksede kardeşim oturursun. kosovalının * koydurtma şimdi bacım yan gelip yan yatarken osururken çıkardığı birey *, ağzının iç dokusunu * senin, senin var ya sinirlerini * * kodumun taslak halindeki bacım , canım arkadaşım bıkmayan kaşar, seni mtv'nin bitch sixteen programında gösteri yaparken *, seni mr. marcus * * çoğaltır * koyim duygularına attırayım da duygu seli olsun kaşarlanmış küfür etmicem bacım
80 Yorumlaebesinin kıllıa amcığının ortalarından sağ ve sola açı yapmış dillerini hadi ordan evladının ta annesini böyle tavana asiim şut saatiyle maç saati arasındaki fark boyunca anneni çatur çutur kız arkadaşınla beraber götürrüken kim engelleyebilir ki ebenin * dikine * gözlüğünün sapını * kodumun açtırma ağzını sever yüzünü * popon * anzorotun antilop taşşaa yalamış versiyonu seni seni taburenin üzerine çıkartıp berber çırağıyla beraber halaay çekerken hepinizin tek tek * koymak üzere yola çıkan konvoyun ta 4 tekerini skim desen de ananı bir * baban ayakta alkışlar diye tahmin etsende kardeşim oturmak zorundasın * çünkü beyninin sol lobunu akşam simidi gibi çıtır çıtır götürmüşler diye beklesnde boşuna çünkü seni cem uzanın seçim kampanyasında * seni * kodumn konvoy beyinli ibişi kardeşim sol bölgesine muhtaç kalırken tabutta sever seni * koyim di mi kardeşim başı bu dünyanın en uzun küfrü olsa nolur * atmosfer i traposferi magma katmanına başım girsin sana da sıra dağlar ve toroslar girsin * koyim balta girmemiş ormanlar sana grisin girsin de çıkamasın derkeen klavyenin tuşları istanbulun kuşları popon girdi di mi at kardeşim rosto şekli almış kavayleyi * gibi al içine içinde kalsın ki akıllansın aklını hadi ordan akılsızının kardeşim silüeti ebenin * 3 yıl 10 ay mahkum edilsin * kodumun yargısında infazını skim senin senin mezarını skim * kodumunun salağı gibi gözüken 3 başlı kardeşim girsin sana senin ayakkabının tabanını skim senin reji ekibinin * koyim prodüktörünü skim cast ekibindeki akan yazıları skim popon akan yazı derken star warstaki darth wader ın o kara maskesini skim ben o siyah pelerini yere sariim üzerinde manitasını skim * kodumunn jedi si jedi demişken türkiye ye gelmesi yalan olan amerikalı grup jedi mind tricks i skim ki amerikalı diyince aklıma 35 yaş üstü kardeşim gelmiş jenna jamesson geldi onun da * koyim herkes hadi ordan onu ferre filmlerinde başrol oynayarak at kardeşim da bu yıl tek aday olarak gösterildi hele onun yanında dolaşan o kısa boylu esmer kızı boğaz köprüsünde gişe de beklerken ücret ödendi yazısı belirdiği anda sağ taraftaki polis kordonu eşliğinde skiiim * koduuumunun kardeşim görünümlü at insanının ta sakasını hadi ordan saka çükü kılıklı ibişovski. şu anda aldığımız bir habere göre ebenin * Ankara gündeminde canlı canlı skiolarmış ben öyle duydum duydum ki unutmuşsun kardeşim rengini sikten göte akışlarla * yaşıyorum dertli amlara giren işte ben zeki müren balığını skim * koyim rexin ora yokuş aşşaa girsin popon at taşşaa otur taşşa da gel bi başaa kardeşim wahşi başşaaaaaa * kodumun yavşaaaaaaaaa seni· internete koysalar hostunu gardi domainini ben * * kodumun blogunun da * kordum ama koyamıom şu an bunları yazdığım klavyemin enter ını skim * koyim o ne biçim enter öyle hele klavyemdeki space tuşu sana girsin * koyim klavye sana girsin işlemcim ve gforce um da annene hediyem olsun * beyinli ibişcanlı * kodumun yatık batığı senii seni var ya titaniğin batık bölgesinde skiim seni seni güvertede skim de tüm tayfa gaza gelsin onlarda seni sevsin * kodum iskele alabandayı duyduğum anda kardeşim havada kardeşim otur başım girsin sana yarısı anana yarısı babana yarısı manitana kaç tane yarısı var diye sorma * kodumun meraklısı tüm tayfa sikio seni kardeşim motorize ekibi ebesinin * siktğiminin deniz kara ve hava güçleri seni teker teker oturtur koltuğa bağrır o duruşa bi vuruş kaç kuruş diye * yolunu hadi ordan yaraaak başlı insan görünümlü at kuyruklu ibiş * güzel kardeşim seni msn de eklerim offline offline *. msn live ın son eklentisi yüklenirken % 72 olduğu zaman ananın * öyle bir koyarım ki direk download biter. senin gibi güzel kardeşim nuri alço sikse o bile yarıda bırakır gibi gözüksede kardeşim oturursun. kosovalının * koydurtma şimdi bacım yan gelip yan yatarken osururken çıkardığı birey *, ağzının iç dokusunu * senin, senin var ya sinirlerini * * kodumun taslak halindeki bacım , canım arkadaşım bıkmayan kaşar, seni mtv'nin bitch sixteen programında gösteri yaparken *, seni mr. marcus * * çoğaltır * koyim duygularına attırayım da duygu seli olsun kaşarlanmış küfür etmicem bacım * benchten gelip katkıda buluniim çekoslovakyalılaştıramadıklarımızın ebesinin kıllıa amcığının ortalarından sağ ve sola açı yapmış dillerini hadi ordan evladının ta annesini böyle tavana asiim şut saatiyle maç saati arasındaki fark boyunca anneni çatur çutur kız arkadaşınla beraber götürrüken kim engelleyebilir ki ebenin * dikine * gözlüğünün sapını * kodumun açtırma ağzını sever yüzünü * popon * anzorotun antilop taşşaa yalamış versiyonu seni seni taburenin üzerine çıkartıp berber çırağıyla beraber halaay çekerken hepinizin tek tek * koymak üzere yola çıkan konvoyun ta 4 tekerini skim desen de ananı bir * baban ayakta alkışlar diye tahmin etsende kardeşim oturmak zorundasın * çünkü beyninin sol lobunu akşam simidi gibi çıtır çıtır götürmüşler diye beklesnde boşuna çünkü seni cem uzanın seçim kampanyasında * seni * kodumn konvoy beyinli ibişi kardeşim sol bölgesine muhtaç kalırken tabutta sever seni * koyim di mi kardeşim başı bu dünyanın en uzun küfrü olsa nolur * atmosfer i traposferi magma katmanına başım girsin sana da sıra dağlar ve toroslar girsin * koyim balta girmemiş ormanlar sana grisin girsin de çıkamasın derkeen klavyenin tuşları istanbulun kuşları popon girdi di mi at kardeşim rosto şekli almış kavayleyi * gibi al içine içinde kalsın ki akıllansın aklını hadi ordan akılsızının kardeşim silüeti ebenin * 3 yıl 10 ay mahkum edilsin * kodumun yargısında infazını skim senin senin mezarını skim * kodumunun salağı gibi gözüken 3 başlı kardeşim girsin sana senin ayakkabının tabanını skim senin reji ekibinin * koyim prodüktörünü skim cast ekibind
40 Yorumla
+1 yılananın çiçeğine teletabinin antenlerini sokar göbeğindeki televizyondan ulusal p*rno yayını yaparımananı özgürlük heykelinin yanmayan meşalesinde siker şehri duman ederimhollywood bulvarında donla gezen ananın çiçeğine topuklu ayakkabı sokayımananı ikiz kulelerinin yedinci katına cıkartır çiçeğine uçakla girerim.. ananın o dazlak kafasına teflon tavayla vurur sersemletir severim. ananın buruşmuş çiçeğine tefal ütü basar dümdüz ederim. ananın çiçeğine windows 7 kurar mavi ekran hatası verinceye kadar severim. ananın çiçeğine telefon kablosu sokar paralel hattan bacını skermgardolapta tangasını arayan ananın kafasını dolap kapagına sıkıştırır müjde ar gibi sikerimdağdan inmediği icin yüzme bilmeyen ananı büyük pasificte 1 ton boşalan beyaz balinalarla beraber-- siker olimpiyat yüzme şampiyonasında altın madalya kazandırırımkırmızı eşarp giyip ormanda kırmızı başlıklı kız gibi takılan anana kurt gibi yaklaşır çiçeğini param parça ederimmmpikachuuuuuuuuu diye camdan atlayan sipastik ananın çiçeğine poke topu fırlatırımananı balbasaurun sarmaşık kırbacıyla dolar pikacuyla kanka olur veririm elektriğiedisonla kanka olur ananı fakir mahallenizde yanmayan sokak direğine bağlar bamyaya bamyaya trafoyu patlatırımhani benim gençliğim nerde diyen bacım cocugu seni. tavşan kostümü giyip fotograf cektirince kendini playboy dergisinde kapak sanan ananın çiçeğine evdeki elektrik süpürgesini sokarımananla karşılıklı salsa yaparken piste takla atarak giren bacım cocugu kardeşini götünden severim.. ananla karşılıklı sevişirken ay çekirdeği cıtlatırım kabuklarını babanın suratına fırlatırımevde göbeğini yere deydirerek sınav cekince kendini atletik sanan abini götünden seveyim... saclarını arkaya tarayınca kendini tarık akan sanan babanıda götünden seveyim... tokyo drifti izleyip köyde traktörle drift yapmaya calısan abinin popona kamyonla gireyim.. kilotlu corapla denize giren kız kardeşinin kafasını suya sokup bogulana kadar seveyim.. ananı çeeeeeeeeeeeeeeee.. googleye türbanlı karı sikişleri yazan dedeni götünden seveyim. camiden tabut calıp dedesine tabut satan ananı tabutun icinde siker öldürürüm... ananın çiçeğine kolumu sokar kücük kardeşlerini cıkartırımananı neil amstrongla beraber aya cıkartıp siker hardcore movie alırım altın portakal film festivalinde aldıgım ödülü ananın çiçeğine sokarımananın çiçeğine harry poterin assasını sokar kücük kücük büyücüler cıkartırım.. ananın çiçeğine pandora kutusu sokar icinden tavşan cıkartırımananın çiçeğine duracel pill atar 10 kata kadar daha güçlü severim. ananı national geographic belgeselinde severim insanlar arslan ciftlesmesi görür.. ananın çiçeğine 5+1 hoparlör sokar kolonları titretirimananı hollandadaki altın portakal film festivaline götürür çiçeğine portakal ağacını sokarımanana gerilla kostümü giydirir şanlı türk ordusunun icine atıp harmandalı oynattıktan sonra çiçeğine c4 yerlestirip havaya ucururumananı ramsstein konserinde pistte severim du hast şarkısını tersten okuttururumbabanın o kokmuş corabını ananın çiçeğine sokarımananı galatasaray fenerbahçe derbisinde kale yapar musa sow gibi hatrick yaparımkaradenizin cılgın dalgalarında sörf yapmaya calısırqene diye fotograf cektiren bacının çiçeğine sörf tahtasını sokarımananın çiçeğine nokia 3310 sokar polifonik müzik eşliğinde severim. ananı klavyemin üstünde sikerken paintte yaprak resmi cizip kız kardeşine gönderirim. ananı jerry kılıgına sokar tom gibi kovalarım elbet bir köşede yakalar severim. hain antuan diye haykıran kız kardeşini atımın üstünde yan giderken siker öldürürüm. ananı afrikada * kıtlığı yaşayan 3 bacaklı familyasının arasına atar paramparça olana kadar severim. ananı bruce lee gibi havada 30 parande atarak sikerimananı barnebau stadınnın orta sahasında severim 70 milyon ispanyol ollaaaaa diye bagırır.. ananla karşılıklı okey oynuyum okeyi ananın kafasına vurayım beyin trawmesi gecirriken sikerimananın çiçeğine polis jobu sokar ay memur bey lütfen yavaş olun diye çığlık attırırımananı hamit gibi 365 gün siker geriye kalan 6 saatte direğe vururumananı ağrı dağının eteğinde severim ibrahim tatlıses halay çekerananın çiçeğine kemençe sokar üzerinde horon teperimalt alta ben bacım cocuguyum yazınca kendini akrostiş şiir yazdım sanan bacım cocuguananla yamyam ayininde karşılıklı barış çubuğu içer totem heykelinin tepesine oturttururuminşaat direğinde striptiz yapmaya calısırken bacagını kıran ananın kafasına kiremit atar bayıltıp severim
(bu küfürü kullanabilirsin)60 Yorumla
10 ayAnnın amcığına benzin döker yakarım yana yana * öldürürüm ananı altıma alır pırasa sapı gibi döver öldürürüm yediğim yoğurdun tasını ananın başına geçirir o halde * ananın * dozerle girer çam ağacı dikerim ananın yanan amında çorba yapar içiririm sana ucuz kuzum seni anneni dışardaki köpeklere hadi ordan ananla bacını üst üste koyar * * param parça ederim popo deliklerini ölmüş kedinin mezarını * ölmüşlerinin teker teker mezarlarının içine boşalayım ölmüşlerinin mezarındaki gülü popon dikeyim ananın * süpermen gibi uçarım ananın amında mehter çala çala davul zurnayla * annenin memeleriyle boks yaparım ananın amında kardeşim alçı hazırlarım kardeşim ananın * beton tıkarım ananı otoyola bırakır işletirim 7/24 ananı 4 ton boşalan balinaların arasına atarım babanın gururunu kırıp etek giydirir sokaklarda gezdiririm ananı kendime kuzum ederim ananın popon şaplaklayarak saçını halat gibi tutarak acı içinde * ananın popon kan gelene kadar * yine durmam delik deşik ederim ananı oturamayacak hale getiririm anana gırtlar yaptıra yaptıra boğarak öldürürüm ananın sulu amcığına boru döşer afrikaya kadar uzatırım ananın amıyla afrikaya su yardımında bulunurum ananın * suyuyla ağaç sularım ananı hamile bırakır karnına sıkar doğmamış çocuğunu öldürürüm doğmamış çocuğu çıkartır * ananı ikiz kulelere bağlar antonov an-225 ile amından girer popon çıkarım ananın * molotof atar amından gelen yanmış kaşşar kokusu içime çeke çeke * ananın yanan * iki yumurta kırıp pişiririm annenin amında 3. Dünya savaşı çıkartırım ananın sulu amcığında sörf yaparım annanın kömür * keser alır mangalda kömür niyetine kullanırım ananın o iki lobunu ısırır bibiiip! yağlamadan acı içinde anneni eşşek sudan gelene kadar hem * hem döverim * suda boğa boğa * anan yıkanırken sabun kaçmış amcığına elimi sokar kolumu köklerim ananın * çukur açarım ananın yanan amında kardeşim oscar çöllerde 2 çekerim ananın * suyunu öyle bir kuruturum ki atamaca çölünden daha kurak olur o kurak halde yağlamadan kuru kuru acı içinde * * sülalene keleş namlusuyla hem endeskopi hem kolonoskopi yaparım annenin follofoş olmuş amcığında yüzme kursu açarım milletin yararlanmasını sağlarım annanın * damperi patlamış kamyon gibi girerim kangalların gece bile anladığı 250 kelimeyi ben ananın popon teker teker harfi harfine sokarım ananın popon tıpaç sokarım sıçamaz bağırsaklarını patlatarak öldürürüm anneni istekli eşeklerin arasına atar eşeklere yem ederim annenle cs2 de vs atıp eline veririm masa başında ananı * itaat ettiririm ananın ağzına lolipop gibi veririm her dakka yalar sulu sulu çıkartır senin ağzına veririm gırtlak yaptırırım sonuna kadar * boğarım seni dölümle boğarım seni annenin boğazına kılıcımı sokar çıkartırım salyalı salyalı senin ağzına veririm yorulsanda vıccığın çıkana kadar gırtlağına kadar sokarım memelerinle futboll maçı yaparım memelerinin arasında * Boeing 747 gibi geçer antonov an-225 gibi ağzına veririm taş kesilmiş * durmadan tokatlarım seni hardcore o grand kanyonu gibi olmuş popon kan gelene kadar * erik götlü ucuz kuzum seni daha ağırı istek gelirse yazılır Not:daha ağırında ata allah her şey katılır ona göre isteyiniz.
10 Yorumla
+1 yılebenin kıllanmış * komodo ejderi fırlatıp dillettire dillettire ananı zevke getirip kollu bacaklı pıttığına giriş yapayım * şregin bataklığındaki ağacı montelerim * dalağını daşşağını ırzını ızdırabını yolunu yordamını sülalendeki herkesin eb3sini sünnetcisini kirvesini bağırtarak * bacının tsytını yırtmadan direk bacının popon sokup bacının popon eriteyim bacının * genişletip bisiklet sokayım teyzenin erimiş dişini söküp hap niyetine dedene yutturim * yurdunu allahını kitabunı peygamberini ananı babanı gelmişini geçmişini görmüşünü geçirmişini 7 ceddini evveliyatını cevveliyatını dayını teyzeni amcanı dedeni babanın sünnetcisinin makasını popon sokim bacım çocuğu senin ben ananı babanı gelmişini geçmişini bugününü yarınını geleceğini karını dostunu eşini ex aşklarını varsa çocuklarını yoksa büyükbaba ve annelerini, dayını halanı teyzeni amcanı enişteni kayınçonu baldızını, her türlü akrabanı köylünü yakınını uzağını, fikirlerini, davranışlarını, karakterini, ruhunu, kişiliğini, sıfatını, zamirini, yüklemini, yaptıklarını, yapacaklarını, eylemlerini, böbreğini, dalağını popon, *, yurdunu, akciğerini, bağırsaklarını, ayakparmaklarını, kulağını, burnunu, ağzını yüzünü dişlerini acı acı *. ananın * * bacım çocuğu bokun torunu itin sıçtığı. senin anana da kız kardeşine de ablana da teyzene de halana da sülalendeki bütün dişilere de kardeşim tattırırım, hadi ordan sonra da amlarını bıçakla kesip köpeklere yediririm. bacım çocuğu. ananı öyle * bacını öyle sektiririm ki ya ananın bacım anası ah keşke lex steele bana da kaysaydı der. ananın * çam dikerim bacım çocuğu. anan spermimle abdest alıp sülalesini develere hadi ordan kürt bacım çocu senin sünnetcinin 8 yaşındaki kızını sikip o döllerle havuzdoldurup ananı o havuzda ter çevirip çaoraz * babanın popon şemsiye sokar açar babanı azdırır bağırta bağırta * dedenle anlaşır dayının işlwttiği lahmacuncudaki çırağın anadını ordaki fırında domaltır * * eritir * eşşeğin gmtüne yılan yerleştirir sikini kopartıp eşşeği gazlar seni eşşeğe hadi ordan ya evladı seni köyde ahırın başına koyakta ordaki camışlar inekleri kolluyon aanıp seni sevsin * koduğumun * çullaması * herif seni senin * kolumu sokup midenden çıkartayım * genişletip mail yoluyla tsnk fırlattığımının çocuğu * bibiiip! senin köyündeki imamın sülalesindeki 20 nesil önceki nenesinin 39. kürtajından sağ kalmış akrabasının pıttığını komodo ejderi sürüsüne vantuzlatıp ağzına minara sokarım allahını hadi ordan çocuğu seni senin * doğalgaz tüpü fırlatıp çakmak yakıp teflon tava sokar orada menemem yapıp polat alemdarla gömerim bacım çocuğu senin babaannenin kıllı popon hakan yağarın demir yatağının ayağını sokar üstünde hakan yağarı depindiririm * koduğumun * çullaması * seni senin amında 12 efsanevi cilleyle müsabaka düzenleyip nirumentin üstüne senmuruvu oturtup behmutla vs attırayım bippp hadi ordan oğlu senin * kolon dikip genişletip bisikletle turlayayım * hadi ordan çocuğu senin anneni vantilatöre dayatıp * sonra ananın * kolonya alkol benzin mazot ne varsa döker bir çakarım çakmağı volkqn gibi patlarken bağırtarak * zevke getiririm sonra dedenls anlaşır teyzeni alır dedenle grup yapar sonra dayınla anlaşıp dedeni * babanı zevke getirip seni alur babanıda senide aynanda * bacım evladı seni
20 Yorumlasenin ananın kıllı * * sülalesini hadi ordan pislik senin ananı avradını soyunu sopunu gelmişini geçmişini * bacım evladı senin toprak altındaki ananın * tabutun tahtalarını sokar ananın * yaprak tüneli yaparım ananı bacını doğduğun köydeki eşeklere hadi ordan ananın * at kardeşim sokar ananın * titreştiririm ananın amında şampanya patlatayım ananı bacım yapar para karşılığı herkese hadi ordan bunu gören babanın popon ananın südyenini sokayım sonrada ikisinide bağlayıp brasıza gönderip johnny sinse hadi ordan senin anan orada burada olmuş hayat kadını getir burraya biraz da biz * sizde para kazanırsınız ulan bacım çocuğu senin sülalendeki bütün kadınları bacım yapayım ya güzel kardeşim anasının * koduğumunun bacım çocuğu ananın ağzına klozet sokar umumi tuvalet yaparım anne karnında iken dayı kardeşim yemiş bacım çocuğu genetiğini hadi ordan soysuz iti ananın * mazot döker patır patır * pancar makinesi gibi böyle tatatatata senin ananı kukusu morarıncaya kadar * yer daşşa anasına jetsiki ile daldığımın bacım evladı senin anan sana hamileyken köprü altlarında kafana ecnebi kardeşim değmiş. ananın * ip asar sallandırırım seni. bak ananı ben * sana hadi ordan, bacım attırdığı, ananın * afrika da * yüzü görmemiş kabilelere hadi ordan, ananı düz yatırır, ters *. bacım fırlattığı! ananı * ocağını söndürürüm. ananın * dikiz aynası takar ananı geri geri *. annenin jigolosu olurum., seni ananın amından çıkan kan ile boğarım ananın amında çin ordusu manevra yapsın. senin ananın * traşlarım. döner kesme makinası varya böyle bızzzt, bızzzt. eşeklerden fayda yok ananın * at gibi girerim senin. senin ananın * kilit çakar anahtarı denize atarım. ananı patosla kovalayayım, ananın üstüne biçerdöver süreyim, tutayım ananı ayçiçek sapıyla döveyim, ananın * tırnak makasıyla doğrarım ananın * beton dökerim rızkınız kesilir. ananın * ecdadını ruhunu * senin halanı gözünden küçük çocuğunu özünden enişteni popon *. ananın amıyla götü arasındaki mesafeyi çizgi haline getirene kadar *. ananın basur memeleriyle kulak memelerini kesip köpeklere attığımın *. anasını ters yatırıp düz hadi ordan bacım evladı senin 7 ceddini hard core * sülalesiz kaşarın doğurduğu bak önce ananı ben * sonra babana hadi ordan en sonunda ananla babanı mahallecek * senin bacını paratonere bağlar yıldırım hızında * oradan çıkan enerji kaynağı ile ülke kalkınır kardeşim ananı senin ölmüşlerinin ruhlarını * onlara işkence yaptırırım ananı battal gazi gibi parenda ata ata * ananın * öyle bir boşalırım ki bbc volkan patlaması oldu şeklinde haber yapar senin ananın * mazot döker pancar makinesi ile patır patır * ananın * aseton döker yana yana ananın amcığını * bacım sıçtığı anaın * önce ben * sonra babana hadi ordan en sonunda ananı ve babanı mahallecek * it oğlu it babası yaşar ebesi aşar anası kaşar anneler gününde anana kardeşim hediye edeyim ananın * teletabinin antenlerini sokar göbeğindeki televizyondan ulusal p*rno yayını yaparım ananı özgürlük heykelinin yanmayan meşalesinde * şehri duman ederimhollywood[15:33]bulvarında donla gezen ananın * topuklu ayakkabı sokayımananı ikiz kulelerinin yedinci katına cıkartır * uçakla girerim.. ananın o dazlak kafasına teflon tavayla vurur sersemletir *. ananın buruşmuş * tefal ütü basar dümdüz ederim. ananın * windows 7 kurar mavi ekran hatası verinceye kadar *. ananın * telefon kablosu sokar paralel hattan bacını * gardolapta tangasını arayan ananın kafasını dolap kapagına sıkıştırır müjde ar gibi * dağdan inmediği için yüzme bilmeyen ananı büyük pasificte 1 ton boşalan beyaz balinalarla beraber * olimpiyat yüzme şampiyonasında altın madalya kazandırırım kırmızı eşarp giyip ormanda kırmızı başlıklı kız gibi takılan anana kurt gibi yaklaşır * param parça ederim ananı fakir mahallenizde yanmayan sokak direğine bağlar * * trafoyu patlatırım hani benim gençliğim nerde diyen bacım cocugu seni. tavşan kostümü giyip fotoğraf çektirince kendini playboy dergisinde kapak sanan ananın * evdeki elektrik süpürgesini sokarım ananla karşılıklı salsa yaparken piste takla atarak giren bacım çocuğu kardeşini popon * ananla karşılıklı * ay çekirdeği çitletirim kabuklarını babanın suratına fırlatırım evde göbeğini yere deydirerek şınav çekince kendini atletik sanan abini popon *... saclarını arkaya tarayınca kendini tarık akan sanan babanıda popon *... tokyo drifti izleyip köyde traktörle drift yapmaya çalısan abinin popon kamyonla gireyim.. kilotlu çorapla denize giren kız kardeşinin kafasını suya sokup bogulana kadar *.. ananı çin seddinin üzerinde * felix uzaydan atlamaya korkar.. googleye türbanlı karı * yazan dedeni popon *. camiden tabut çalıp dedesine tabut satan ananı tabutun icinde * öldürürüm... ananın * kolumu sokar kücük kardeşlerini çıkartırım ananı neil amstrongla beraber aya çıkartıp * hardcore movie alırım altın portakal film festivalinde aldıgım ödülü ananın * sokarımananın * harry potterin asasını sokar kücük kücük büyücüler cıkartırım.. ananın * pandora kutusu sokar icinden tavşan çıkartırım ananın * duracel pill atar 10 kata kadar daha güçlü *. ananı national geographic belgeselinde * insanlar arslan çiftleşmesi görür.. ananın * 5+1 hoparlör sokar kolonları titretirim ananı hollandadaki altın portakal film festivaline götürür * portakal ağacını sokarımanana gerilla kostümü giydirir şanlı türk ordusunun icine atıp harmandalı oynattıktan sonra * c4 yerlestirip havaya ucururumananı ramsstein konserinde pistte * du hast şarkısını tersten okuttururumbabanın o kokmuş corabını ananın * sokarımananı galatasaray fenerbahçe derbisinde kale yapar musa sow gibi hatrick yaparımkaradenizin cılgın dalgalarında sörf yapmaya çalışırken diye fotograf cektiren bacının * sörf tahtasını sokarım ananın * nokia 3310 sokar polifonik müzik eşliğinde *. ananı klavyemin üstünde * paintte yaprak resmi cizip kız kardeşine gönderirim ananı jerry kılıgına sokar tom gibi kovalarım elbet bir köşede yakalar *. hain antuan diye haykıran kız kardeşini atımın üstünde yan giderken * öldürürüm. ananı afrikada * kıtlığı yaşayan 3 bacaklı familyasının arasına atar paramparça olana kadar *. ananı bruce lee gibi havada 30 parande atarak * ananı madrit stadınnın orta sahasında * 70 milyon ispanyol ollaa diye bağırır.. ananla karşılıklı okey oynayım okeyi ananın kafasına vurayım beyin tramvası geçirirken * ananın * polis jopu sokar ay memur bey lütfen yavaş olun diye çığlık attırırım ananı hamit gibi 365 gün * geriye kalan 6 saatte direğe vururum ananı ağrı dağının eteğinde * ibrahim tatlıses halay çeker ananın * kemençe sokar üzerinde horon teperim alt alta ben bacım çocuğuyum yazınca kendini akrostiş şiir yazdım sanan bacım çocuğu ananla yamyam ayininde karşılıklı barış çubuğu içer totem heykelinin tepesine oturttururum inşaat direğinde striptiz yapmaya çalışırken bacağını kıran ananın kafasına[15:34]atar bayıltıp * senin ben zürriyetini * * koduğumun bacım yavşağı senin ben gelmişini geçmişini * senin ben ananın * morarana kadar * babasını halasını hadi ordan pislik ananın kıllı * alkol dökerim * * döllü kolonya yaparım * koduğumun küfür etmicem bacım senin babanneni köyde ahırda eşeklerle beraber * ben ananı * bacım evladı arkadaşım nanı bacını * o ananın koca mememlerini * * patlatırım o ananın kıllı * * * kardeşim kafalı popon c4 patlatır sonra mazot döker * * alev aldırırım öylece yanarsın bacım çocuğu ananın külliyatını evveliyatını * senin * yurdunu hadi ordan güzel kardeşim israil dölü seni öyle bi * jonny sins in gözleri yaşarır ayakta alkışlar öyle bi * seni bbc den kameralar gelir banada p*rno oscar ödülü verir ananın * kazık sokar çatur çutur * * senin ben ananı avradını * * canım arkadaşım bacım pislik güzel kardeşim senin anananın * mazot döküyümde patır patır * kardeşim anansını hadi ordan canım arkadaşım dal kardeşim senin ananı domaltıp gece gündüz * kardeşim anasına boşaldığımın malı senin ananı avradını soyunu sopunu * ananın * bezbol sopası sokar bacınla ananın amında bezbol oynarım popon ıphone sokar sonrada çaldırır vibratör niyetine popon titreştiririm ananın * nane sokar * * sakız yaparım sonrada o sakızı ananın popon sokarım ananın memeleriyle boks yaparım senin ananı malkoç oğlu gibi kaleden kaleye atlayarak * ananın * salatalık sokar * * turşu yaparım ananın ağzına at siki sokar sonrada ananı denizde jetski ile gezdiririm sonra kayalık bir yerde durup ananı * * denizi dölle kaplarım it oğlu it bacım çocuğu ananı süryani kilisesine götürür orada ananı rahiplerle * sonra ananın * çarmıh sokar ananı * * hristiyan yaparım ananın * teletabinin antenlerini sokar göbeğindeki televizyondan ulusal p*rno yayını yaparımananı özgürlük heykelinin yanmayan meşalesinde * şehri duman ederimhollywood bulvarında donla gezen ananın * topuklu ayakkabı sokayım p! ç ebesinin kıllıa amcığının ortalarından sağ ve sola açı yapmış dillerini hadi ordan evladının ta annesini böyle tavana asiim şut saatiyle maç saati arasındaki fark boyunca anneni çatur çutur kız arkadaşınla beraber götürrüken kim engelleyebilir ki ebenin * dikine * gözlüğünün sapını * kodumun açtırma ağzını sever yüzünü * popon * anzorotun antilop taşşaa yalamış versiyonu seni seni taburenin üzerine çıkartıp berber çırağıyla beraber halaay çekerken hepinizin tek tek * koymak üzere yola çıkan konvoyun ta 4 tekerini skim desen de ananı bir * baban ayakta alkışlar diye tahmin etsende kardeşim oturmak zorundasın * çünkü beyninin sol lobunu akşam simidi gibi çıtır çıtır götürmüşler diye beklesnde boşuna çünkü seni cem uzanın seçim kampanyasında * seni * kodumn konvoy beyinli ibişi kardeşim sol bölgesine muhtaç kalırken tabutta sever seni * koyim di mi kardeşim başı bu dünyanın en uzun küfrü olsa nolur * atmosfer i traposferi magma katmanına başım girsin sana da sıra dağlar ve toroslar girsin * koyim balta girmemiş ormanlar sana grisin girsin de çıkamasın derkeen klavyenin tuşları istanbulun kuşları popon girdi di mi at kardeşim rosto şekli almış kavayleyi * gibi al içine içinde kalsın ki akıllansın aklını hadi ordan akılsızının kardeşim silüeti ebenin * 3 yıl 10 ay mahkum edilsin * kodumun yargısında infazını skim senin senin mezarını skim * kodumunun salağı gibi gözüken 3 başlı kardeşim girsin sana senin ayakkabının tabanını skim senin reji ekibinin * koyim prodüktörünü skim cast ekibindeki akan yazıları skim popon akan yazı derken star warstaki darth wader ın o kara maskesini skim ben o siyah pelerini yere sariim üzerinde manitasını skim * kodumunn jedi si jedi demişken türkiye ye gelmesi yalan olan amerikalı grup jedi mind tricks i skim ki amerikalı diyince aklıma 35 yaş üstü kardeşim gelmiş jenna jamesson geldi onun da * koyim herkes hadi ordan onu ferre filmlerinde başrol oynayarak at kardeşim da bu yıl tek aday olarak gösterildi hele onun yanında dolaşan o kısa boylu esmer kızı boğaz köprüsünde gişe de beklerken ücret ödendi yazısı belirdiği anda sağ taraftaki polis kordonu eşliğinde skiiim * koduuumunun kardeşim görünümlü at insanının ta sakasını hadi ordan saka çükü kılıklı ibişovski. şu anda aldığımız bir habere göre ebenin * Ankara gündeminde canlı canlı skiolarmış ben öyle duydum duydum ki unutmuşsun kardeşim rengini sikten göte akışlarla * yaşıyorum dertli amlara giren işte ben zeki müren balığını skim * koyim rexin ora yokuş aşşaa girsin popon at taşşaa otur taşşa da gel bi başaa kardeşim wahşi başşaaaaaa * kodumun yavşaaaaaaaaa seni· internete koysalar hostunu gardi domainini ben * * kodumun blogunun da * kordum ama koyamıom şu an bunları yazdığım klavyemin enter ını skim * koyim o ne biçim enter öyle hele klavyemdeki space tuşu sana girsin * koyim klavye sana girsin işlemcim ve gforce um da annene hediyem olsun * beyinli ibişcanlı * kodumun yatık batığı senii seni var ya titaniğin batık bölgesinde skiim seni seni güvertede skim de tüm tayfa gaza gelsin onlarda seni sevsin * kodum iskele alabandayı duyduğum anda kardeşim havada kardeşim otur başım girsin sana yarısı anana yarısı babana yarısı manitana kaç tane yarısı var diye sorma * kodumun meraklısı tüm tayfa sikio seni kardeşim motorize ekibi ebesinin * siktğiminin deniz kara ve hava güçleri seni teker teker oturtur koltuğa bağrır o duruşa bi vuruş kaç kuruş diye * yolunu hadi ordan yaraaak başlı insan görünümlü at kuyruklu ibiş * güzel kardeşim seni msn de eklerim offline offline *. msn live ın son eklentisi yüklenirken % 72 olduğu zaman ananın * öyle bir koyarım ki direk download biter. senin gibi güzel kardeşim nuri alço sikse o bile yarıda bırakır gibi gözüksede kardeşim oturursun. kosovalının * koydurtma şimdi bacım yan gelip yan yatarken osururken çıkardığı birey *, ağzının iç dokusunu * senin, senin var ya sinirlerini * * kodumun taslak halindeki bacım , canım arkadaşım bıkmayan kaşar, seni mtv'nin bitch sixteen programında gösteri yaparken *, seni mr. marcus * * çoğaltır * koyim duygularına attırayım da duygu seli olsun kaşarlanmış küfür etmicem bacım * benchten gelip katkıda buluniim çekoslovakyalılaştıramadıklarımızın ebesinin kıllıa amcığının ortalarından sağ ve sola açı yapmış dillerini hadi ordan evladının ta annesini böyle tavana asiim şut saatiyle maç saati arasındaki fark boyunca anneni çatur çutur kız arkadaşınla beraber götürrüken kim engelleyebilir ki ebenin * dikine * gözlüğünün sapını * kodumun açtırma ağzını sever yüzünü * popon * anzorotun antilop taşşaa yalamış versiyonu seni seni taburenin üzerine çıkartıp berber çırağıyla beraber halaay çekerken hepinizin tek tek * koymak üzere yola çıkan konvoyun ta 4 tekerini skim desen de ananı bir * baban ayakta alkışlar diye tahmin etsende kardeşim oturmak zorundasın * çünkü beyninin sol lobunu akşam simidi gibi çıtır çıtır götürmüşler diye beklesnde boşuna çünkü seni cem uzanın seçim kampanyasında * seni * kodumn konvoy beyinli ibişi kardeşim sol bölgesine muhtaç kalırken tabutta sever seni * koyim di mi kardeşim başı bu dünyanın en uzun küfrü olsa nolur * atmosfer i traposferi magma katmanına başım girsin sana da sıra dağlar ve toroslar girsin * koyim balta girmemiş ormanlar sana grisin girsin de çıkamasın derkeen klavyenin tuşları istanbulun kuşları popon girdi di mi at kardeşim rosto şekli almış kavayleyi * gibi al içine içinde kalsın ki akıllansın aklını hadi ordan akılsızının kardeşim silüeti ebenin * 3 yıl 10 ay mahkum edilsin * kodumun yargısında infazını skim senin senin mezarını skim * kodumunun salağı gibi gözüken 3 başlı kardeşim girsin sana senin ayakkabının tabanını skim senin reji ekibinin * koyim prodüktörünü skim cast ekibindeki akan yazıları skim popon akan yazı derken star warstaki darth wader ın o kara maskesini skim ben o siyah pelerini yere sariim üzerinde manitasını skim * kodumunn jedi si jedi demişken türkiye ye gelmesi yalan olan amerikalı grup jedi mind tricks i skim ki amerikalı diyince aklıma 35 yaş üstü kardeşim gelmiş jenna jamesson geldi onun da * koyim herkes hadi ordan onu ferre filmlerinde başrol oynayarak at kardeşim da bu yıl tek aday olarak gösterildi hele onun yanında dolaşan o kısa boylu esmer kızı boğaz köprüsünde gişe de beklerken ücret ödendi yazısı belirdiği anda sağ taraftaki polis kordonu eşliğinde skiiim * koduuumunun kardeşim görünümlü at insanının ta sakasını hadi ordan saka çükü kılıklı ibişovski. şu anda aldığımız bir habere göre ebenin * Ankara gündeminde canlı canlı skiolarmış ben öyle duydum duydum ki unutmuşsun kardeşim rengini sikten göte akışlarla * yaşıyorum dertli amlara giren işte ben zeki müren balığını skim * koyim rexin ora yokuş aşşaa girsin popon at taşşaa otur taşşa da gel bi başaa kardeşim wahşi başşaaaaaa * kodumun yavşaaaaaaaaa seni· internete koysalar hostunu gardi domainini ben * * kodumun blogunun da * kordum ama koyamıom şu an bunları yazdığım klavyemin enter ını skim * koyim o ne biçim enter öyle hele klavyemdeki space tuşu sana girsin * koyim klavye sana girsin işlemcim ve gforce um da annene hediyem olsun * beyinli ibişcanlı * kodumun yatık batığı senii seni var ya titaniğin batık bölgesinde skiim seni seni güvertede skim de tüm tayfa gaza gelsin onlarda seni sevsin * kodum iskele alabandayı duyduğum anda kardeşim havada kardeşim otur başım girsin sana yarısı anana yarısı babana yarısı manitana kaç tane yarısı var diye sorma * kodumun meraklısı tüm tayfa sikio seni kardeşim motorize ekibi ebesinin * siktğiminin deniz kara ve hava güçleri seni teker teker oturtur koltuğa bağrır o duruşa bi vuruş kaç kuruş diye * yolunu hadi ordan yaraaak başlı insan görünümlü at kuyruklu ibiş * güzel kardeşim seni msn de eklerim offline offline *. msn live ın son eklentisi yüklenirken % 72 olduğu zaman ananın * öyle bir koyarım ki direk download biter. senin gibi güzel kardeşim nuri alço sikse o bile yarıda bırakır gibi gözüksede kardeşim oturursun. kosovalının * koydurtma şimdi bacım yan gelip yan yatarken osururken çıkardığı birey *, ağzının iç dokusunu * senin, senin var ya sinirlerini * * kodumun taslak halindeki bacım , canım arkadaşım bıkmayan kaşar, seni mtv'nin bitch sixteen programında gösteri yaparken *, seni mr. marcus * * çoğaltır * koyim duygularına attırayım da duygu seli olsun kaşarlanmış küfür etmicem bacım
60 Yorumla
+1 yılAnanı sikip kerhanede sokak çırağıyla traş makinesiyle * keser evdeki elektrik borusuna bağlanan türk telekom ev interneti hızında sikip teeeee rusyaya yollarım kardeşim kodum mu uçarsın bacım evladı Yaz yaz o parmaklarının * timsah dişiyle saldırıyım senin yaz bacım reyuz kızlıksoyadını yapan ananın babasıyla mezara koşup babanı taşa iteliyim bacım evladı yaz Ananın babasının babasının babasının babasıyla beraber Türkiye sınırına geçip ermeni babanî orada türk ordusuyla * yaz bacım çocuğu körpe babanı sikip berberdeki 3. Çırakla * toz yapıp şeker atim kahve olsun bacım çocuğuSikmekten başka bilmiyor ucube anasını itfaiye borusuna sıkıştırıp popon su çaktığımın çocuğuna bak olm ben bunun anasını * alıp popon yaprak sokar muzlu sosla sikip kerhane dayılarıyla * küllükteki sigara pislikleriyle * 3 tane yaprak sokumAnanın * döllerine tuzluktaki pulbiberi döküp goril faruk gibi tekliyim daha sonrasıysa * tuz, karabiber, hindistan cevizi, yumurta,2 testis topu ve 1 tane de göbek bağı sokup gelinlikle * o babanı senin de * tencereyi atmak üzere 500 derecelik demiri fırlatayım amın yandıkta odunla beraber * performansı testinden 5 yıldızla geçim sonra osmanın yarağını tutuo ananın * sokum zenci popon bağırsağıyla ananı odadaki kapıya bağlıyıp * * bir hal ediyim sonra ananı * luna parka götürim animasyon gibi * nafyalarla * şeker tozu döküm kahveyle ham ediyim patates tavasında yarağını 10 tur atıp * ananı sonra * * biberi dökiyim ananı alıp tuvalet kağıdıyla * sonra benzinlikteki on çırakla beraber * silahla yakıyım usta valla ananın * yalayıp zenci yaprak popon gireyim * dölüne su döküp içine kolumu sokayım kardeşlerin varsa alin kedi yavrusu gibi tepikleyeyim bacım evladı seni geymır mısın nesin o ananın popon yırtar içinden bir adet bağırsak,1 adet mide, bir adet yaprak gerçi yaprak değil * diyelim bibiiip! * çıkartırım onun böyle güzel kardeşim evladı seni
Yani senin bacını işkence edip popon odun çıkartayım donmuş dedenin popon çakmakla girio dedenin popon soba fırlatayım yano bacım çocuğu seni40 Yorumla
+1 yılnanın dıbına teletabinin antenlerini sokar göbeğindeki televizyondan ulusal ferre yayını yaparımananı özgürlük heykelinin yanmayan meşalesinde giber şehri duman ederimhollywood bulvarında donla gezen ananın dıbına topuklu ayakkabı sokayımananı ikiz kulelerinin yedinci katına cıkartır dıbına uçakla girerim.. ananın o dazlak kafasına teflon tavayla vurur sersemletir giberim. ananın buruşmuş dıbına tefal ütü basar dümdüz ederim. ananın dıbına windows 7 kurar mavi ekran hatası verinceye kadar giberim. ananın dıbına telefon kablosu sokar paralel hattan bacını sever tangasını arayan ananın kafasını dolap kapagına sıkıştırır müjde ar gibi giberimdağdan inmediği icin yüzme bilmeyen ananı büyük pasificte 1 ton boşalan beyaz balinalarla beraber-- giber olimpiyat yüzme şampiyonasında altın madalya kazandırırımkırmızı eşarp giyip ormanda kırmızı başlıklı kız gibi takılan anana kurt gibi yaklaşır dıbını param parça ederimmmpikachuuuuuuuuu diye camdan atlayan sipastik ananın dıbına poke topu fırlatırımananı balbasaurun sarmaşık kırbacıyla dolar pikacuyla kanka olur veririm elektriğiedisonla kanka olur ananı fakir mahallenizde yanmayan sokak direğine bağlar gibe gibe trafoyu patlatırımhani benim gençliğim nerde diyen huur cocugu seni. tavşan kostümü giyip fotograf cektirince kendini playboy dergisinde kapak sanan ananın dıbına evdeki elektrik süpürgesini sokarımananla karşılıklı salsa yaparken piste takla atarak giren huur cocugu kardeşini zütünden giberim.. ananla karşılıklı gibişirken ay çekirdeği cıtlatırım kabuklarını babanın suratına fırlatırımevde göbeğini yere deydirerek sınav cekince kendini atletik sanan abini zütünden gibeyim... saclarını arkaya tarayınca kendini tarık akan sanan babanıda zütünden gibeyim... tokyo drifti izleyip köyde traktörle drift yapmaya calısan abinin zütüne kamyonla gireyim.. kilotlu corapla denize giren kız kardeşinin kafasını suya sokup bogulana kadar gibeyim.. ananı çeeeeeeeeeeeeeeee.. googleye türbanlı karı gibişleri yazan dedeni zütünden gibeyim. camiden tabut calıp dedesine tabut satan ananı tabutun icinde giber öldürürüm... ananın dıbına kolumu sokar kücük kardeşlerini cıkartırımananı neil amstrongla beraber aya cıkartıp giber hardcore movie alırım altın portakal film festivalinde aldıgım ödülü ananın dıbına sokarımananın dıbına harry poterin assasını sokar kücük kücük büyücüler cıkartırım.. ananın dıbına pandora kutusu sokar icinden tavşan cıkartırımananın dıbına duracel pill atar 10 kata kadar daha güçlü giberim. ananı national geographic belgeselinde giberim insanlar arslan ciftlesmesi görür.. ananın dıbına 5+1 hoparlör sokar kolonları titretirimananı hollandadaki altın portakal film festivaline zütürür dıbına portakal ağacını sokarımanana gerilla kostümü giydirir şanlı türk ordusunun icine atıp harmandalı oynattıktan sonra dıbına c4 yerlestirip havaya ucururumananı ramsstein konserinde pistte giberim du hast şarkısını tersten okuttururumbabanın o kokmuş corabını ananın dıbına sokarımananı galatasaray fenerbahçe derbisinde kale yapar musa sow gibi hatrick yaparımkaradenizin cılgın dalgalarında sörf yapmaya calısırqene diye fotograf cektiren bacının dıbına sörf tahtasını sokarımananın dıbına nokia 3310 sokar polifonik müzik eşliğinde giberim. ananı klavyemin üstünde giberken paintte yaprak resmi cizip kız kardeşine gönderirim. ananı jerry kılıgına sokar tom gibi kovalarım elbet bir köşede yakalar giberim. hain antuan diye haykıran kız kardeşini atımın üstünde yan giderken giber öldürürüm. ananı afrikada * kıtlığı yaşayan 3 bacaklı familyasının arasına atar paramparça olana kadar giberim. ananı bruce lee gibi havada 30 parande atarak giberimananı barnebau stadınnın orta sahasında giberim 70 milyon ispanyol ollaaaaa diye bagırır.. ananla karşılıklı okey oynuyum okeyi ananın kafasına vurayım beyin trawmesi gecirriken giberimananın dıbına polis jobu sokar ay memur bey lütfen yavaş olun diye çığlık attırırımananı hamit gibi 365 gün giber geriye kalan 6 saatte direğe vururumananı ağrı dağının eteğinde giberim ibrahim tatlıses halay çekerananın dıbına kemençe sokar üzerinde horon teperimalt alta ben huur cocuguyum yazınca kendini akrostiş şiir yazdım sanan huur cocuguananla yamyam ayininde karşılıklı barış çubuğu içer totem heykelinin tepesine oturttururuminşaat direğinde striptiz yapmaya calısırken bacagını kıran ananın kafasına kiremit atar bayıltıp giberim
00 YorumlaBen senin gibi insanın, anasını, babasını, soyunu, sopunu, sülalesini, hüviyetini, gelmişini geçmişini, eşiktekini, beşiktekini, kapının önünden geçmişini, tesisinden su içmişini, köpeğini, kömecini, dedesinin yedi ceddini, doğurtan ebesini, ağlayan bebesini, soluduğu havayı, içtiği suyu, yediği ekmeği, sıçtığı boku, kafasını tasını, beynini, bardağını, ırkını, dilini, cinsiyetini, milliyetini, hürriyetini, cumhuriyetini, zürriyetini, sabahını, akşamını, öğleden sonrasını, sabah seher vaktini, akşam şeref saatini, kafasındaki saçı, arkasındaki kıçı, elinin ayarını, bahçenin hıyarını, kıçındaki kıllarının, bomboş geçen yıllarının, şaşı şaşı bakan gözlerini, kütürdiyen dizlerini, memleketinin yaylasını, safiyesini, aynasını, gözlerin ferini, alnının terini, babasının kelini, annesinin saç telini, bahar esen yelini, düğünündeki gelini, beyninin vakkumunu, bahçenin zakkumunu, tuttuğun kalemini, ciğerinin verimini, böbreğindeki taşı, burnunun üstündeki başı, orağını, çekicini, 7 ceddinin ölüsünü, dirisini, hergün birisi Edirne'den Kars'a, Dünya'dan Mars'a ne kadar tanıdığı varsa, en değişik pozisyonlarda *.
61 Yorumla- +1 yıl
Şiir gibi olmuş
+1 yılananı üstten basıp alttan 10 kat fazla * bacım evladı sen hayırdır ya bacım bacım çocugu ananı babana 7 cedidini yavaş yavaş fantezeili * * evladıananı üstten basıp alttan 10 kat fazla * bacım evladı sen hayırdır ya bacım bacım çocugu ananı babana 7 cedidini yavaş yavaş fantezeili * * evladıananı üstten basıp alttan 10 kat fazla * bacım evladı sen hayırdır ya bacım bacım çocugu ananı babana 7 cedidini yavaş yavaş fantezeili * * evladıananı üstten basıp alttan 10 kat fazla * bacım evladı sen hayırdır ya bacım bacım çocugu ananı babana 7 cedidini yavaş yavaş fantezeili * * evladıananı üstten basıp alttan 10 kat fazla * bacım evladı sen hayırdır ya bacım bacım çocugu ananı babana 7 cedidini yavaş yavaş fantezeili * * evladıananı üstten basıp alttan 10 kat fazla * bacım evladı sen hayırdır ya bacım bacım çocugu ananı babana 7 cedidini yavaş yavaş fantezeili * * evladıananı üstten basıp alttan 10 kat fazla * bacım evladı sen hayırdır ya bacım bacım çocugu ananı babana 7 cedidini yavaş yavaş fantezeili * * evladıananı üstten basıp alttan 10 kat fazla * bacım evladı sen hayırdır ya bacım bacım çocugu ananı babana 7 cedidini yavaş yavaş fantezeili * * evladıananı üstten basıp alttan 10 kat fazla * bacım evladı sen hayırdır ya bacım bacım çocugu ananı babana 7 cedidini yavaş yavaş fantezeili * * evladıananı üstten basıp alttan 10 kat fazla * bacım evladı sen hayırdır ya bacım bacım çocugu ananı babana 7 cedidini yavaş yavaş fantezeili * * evladıananı üstten basıp alttan 10 kat fazla * bacım evladı sen hayırdır ya bacım bacım çocugu ananı babana 7 cedidini yavaş yavaş
30 Yorumla
+1 yıl-ANANIN * MUZ SOKAR. SEKSİ FİLM AÇARIM ANANIN FAVAYI FİSEK SOKAR PATLARIR GOMYÜZUNEDE ANANI SİKTİM YAZIZI YAZAR MAK PIĆ SOKUK popo yaprak KODUMUN VELETI * 😈😈😈😈😂😈😂😈😂😈😂😈😂😈😂😈😂😈😂😈😂😂😈😂😈😂😈😂😈😂😈😂😈😂😈😂 -ANANIN * MUZ SOKAR. SEKSİ FİLM AÇARIM ANANIN FAVAYI FİSEK SOKAR PATLARIR GOMYÜZUNEDE ANANI SİKTİM YAZIZI YAZAR MAK PIĆ SOKUK popo yaprak KODUMUN VELETI * 😈😈😈😈😂😈😂😈😂😈😂😈😂😈😂😈😂😈😂😈😂😂😈😂😈😂😈😂😈😂😈😂😈😂😈😂 ANANIN * TELETABİNİN ANTENLERİNİ SOKAR GÖBEĞİNDEKİ TELEVİZYONDAN ULUSAL p*rno YAYINI YAPARIM * AĞIZLI güzel kardeşim SENİ ANNENİ SİKİM ya İBNE SN VURDUN ANNENİN * GİRDİ bacım CEKYATI ANNENİN KILLI bippp KAVURMA YAPİM BABAĞNA YEDİRİM 😙 MUĞCK İT ya LAN SENİN ANANIN AMCIĞINI KALDIRIMA ZIMBALAR HASTANEYE GİDERKEN HAMİLE KALIR ya YAMUK KAFALI güzel kardeşim SİKTİRTME KENDİNİ BANA ANANIN * DEZENFEKTAN SOKAR * SENIN DOHURAN EBENIN bippp SANA YALATIR KANINI BABANA ICIRIRIM GÖT😈😈 ANANIN * BALKABAHI SOKAR😂CADILAR BAYRAMI İĞLAN EDER MİLLETE ŞEKER DAHITİRİM😂🔥ANANIN * LANBORJİNIYLE SON HIZ GİRERİM😈ANANIN * BALKABAHI SOKAR😂CADILAR BAYRAMI İĞLAN EDER MİLLETE ŞEKER DAHITİRİM😂🔥ANANIN * LANBORJİNIYLE SON HIZ GİRERİM ANANIN * AMPUL SOKAR😈 EDISONU CAHIRIR hadi ordan ANANI PARALER EVRENE ATAR NANO HUCRESI ALDIRIR * ya PISOKUK... OÇ -ANANI * * * * * * * SI TAŞŞAĞINI SİKİP TAŞAĞINDAKİ YUMURTALARI KIRIP ANANA YEDİRTİRİM SONRA O FELÇ kardeşim TAM SÜNNET EDİP ANANIN GÖTÜNE SOKARIM 😈 SES VER kardeşim 👏😋ANASI p*rno YILDIZI PİÇ😋 SES VER kardeşim 👏😋KERHANEDE PARA KARŞILIĞI SİKİLEN😋 SES VER kardeşim 😋👏ANASINI
20 Yorumlaananın çiçeğine teletabinin antenlerini sokar göbeğindeki televizyondan ulusal p*rno yayını yaparımananı özgürlük heykelinin yanmayan meşalesinde * şehri duman ederimhollywood bulvarında donla gezen ananın çiçeğine topuklu ayakkabı sokayımananı ikiz kulelerinin yedinci katına cıkartır çiçeğine uçakla girerim.. ananın o dazlak kafasına teflon tavayla vurur sersemletir severim. ananın buruşmuş çiçeğine tefal ütü basar dümdüz ederim. ananın çiçeğine windows 7 kurar mavi ekran hatası verinceye kadar severim. ananın çiçeğine telefon kablosu sokar paralel hattan bacını sever tangasını arayan ananın kafasını dolap kapagına sıkıştırır müjde ar gibi * inmediği icin yüzme bilmeyen ananı büyük pasificte 1 ton boşalan beyaz balinalarla beraber-- * olimpiyat yüzme şampiyonasında altın madalya kazandırırımkırmızı eşarp giyip ormanda kırmızı başlıklı kız gibi takılan anana kurt gibi yaklaşır çiçeğini param parça ederimmmpikachuuuuuuuuu diye camdan atlayan sipastik ananın çiçeğine poke topu fırlatırımananı balbasaurun sarmaşık kırbacıyla dolar pikacuyla kanka olur veririm elektriğiedisonla kanka olur kuzum evladı sen beni lolipop mu zannettin popo daşşağı
00 Yorumla
1 yılben senin gibi adamın anansını yanda dızını soyunu sopunu sülalesini sülviyetini gelmişini geçmişini eşiktekini beşiktekini kapının önünden geçmişini testinden su içmişini köpeğini kömecini dedesinin yedi ceddini doğurtan ebesini ağlayan bebesini soluduğu havayı içtiği suyu yediğiekmeği sıçtığı boku kafasının tasını beyninin bardağını ırkını dilini dinini cinsiyetinimilliyetini hürriyetini cumhuriyetini zürriyetini sabahını akşamını öğleden sonrasını sabah seher vaktini akşam eşref saatini kafasındaki saçı arkasındaki kıçı elinin ayarını bahçenin hıyarını kıçındaki kıllarını boş boş geçenyıllarını şaşı bakan gözlerini kütürdeyen dizlerini memleketinin yaylasını safiyesini aylasını gözlerinin ferini alnının terini babasının kelini anasının saç telini bahar esen yelini düğünündeki gelini beyninin vakkumunu bahçenin zakkumunu tuttuğun kalemini ciğerinin veremini böbreğindeki taşı boynunun üstündeki başı orağını çekicini 7 ceddinin ölüsünü dirisini her gün birisini edirneden karsa dünyadan marsa ne kadar tanıdığın varsa en değişik kamasutra pozisyonlarında skiyim.
10 Yorumla
1 yılO Annenin kömür olmuş patlak * 90kg dinazor kardeşim sokma suretiyle ananı 10ton boşalan balinalatın yanına atıp boğulurken balinalara hadi ordan işffetsiz anneannene afrika muzu sokup eşşek gibi anırta anırta * hayat kadını olmuş halanın popon ipana ile fırçalarım halanın götü süte döner dayına etek ve içine bikini giydirip ameliyatla sikini söküp cinsiyet değiştirtip oto yola elinde ücretsiz eskort tabelasıyla orada onu hadi ordan para kazanıp kazandığım para ile hayat kadını 2 adındaki ablanı eskort niyetine kullanıp en sonunda da onu infaz edip onunda parasını alıp pavyonda tüm parayı yiyip yerimde duramayıp babana 52 posta kayıp onunda dalağını söküp büyükbabanın popon monteleyip annenin popon çekiçle parçalayıp tüm sülalenin * TAK TAK TAK döşeye döşeye geçerken ananın * hediye olarak çam ağacı döşeyip oto yoldaki iffetsiz dayına bakmaya gidip bi 31 postada ona kayıp dayını * kamyoncuyada kolay gelsin biraz popo deliği dar deyip tavsiye verdikten sonra annenin * ameliyatla düzelttirip ondan sonrada ananı hardcore * * öldürüp yeniden canlandırıp ananı altıma alıp pırasa sapı gibi döverim ananın * RKO çekip yediğim yoğurdun tasını ananın kafasına geçirip sonrada ermişini geçmişini gözünü bibiiip! teyzenide 50 kuzum hamile bıraktıktan sonra enişteni de iffetsiz dayınla aynı hale getirip onuda oto yola bırakıp dayını * için sıraya giren kamyoncuların sırasını azaltıp hadi ordan çekip giderim
Alın kullanırsınız zamanım yoktu yoksa daha yazardım :)
00 Yorumlasenin anandan doğup bu güne geldiğin gune kadarki olan zamanların saatlerinin dakikasının sanşyesinşn saliyesini toplayıp karekokunu alıp yanına ! İsareti sokup hepsini o zenci popona sokarim. O yağlı saclarına utu basar pazarda kasarlı tost diye satarım. Gözlerini kasıkla oyar fifiye atarım. Tırnaklarını canlı canlı penseyle yolar bakımını yapar yeni tırnak dükkanı acıp hepini anana satarım. Yaptiğin o makyajdaki kullandığın maskara firmasını arar evine ondan 89 tane kutu söyler hepsini topar uc uca tornavidayla matkapla birlestirip burnundan sokar popon çıkartırım. O siyah rujla seni boyar eski amerika zamanına gider seni köle diye beleşe zengin yaslı adamlara verrim. Kullandığın o tiktok veya instagram her ne uygulamaysa o sirketin ceosuyla gorusup senin hesabını patlatırım. O videoyu çektiğin telefonu alır parçalara ayırır anakarti baska bi yerine bataryayı baska bi yerine montelerim yeni telefon icat ederim.
O evinin oraya 32 tane sağdan soldan alttan ustten ortadan caprazdan
Serra
c4 döşerim hepsini 1 saniye aralıkla doğuudan batıya olmak üzere patlatır o cok sevdiğin evini uzerine gocertirim. Elime ip alıp seni ayaklarından ağaca ters bağlayıp bide hediye paketine sarıp pinyata diye cocukların önune atarım. Yapmis yapmamis olduğun butun haltları bi tane kara deftere yazar o defteri evinizin kösesinde annengilin yatağının oraya koyarım. Adam ol beni sinir etme kız cocu00 Yorumla
+1 yılbazidli mami diyor ki 👅😈
senin o lez ananin o amina yoğurt doker yala yala pert ederim bacının saçlarına boşaltıp yapış yapış ederim ananin o yirtik amina kafami sokam senin o anani ağrı dağın eteklerinde kuş bakışı atar mal ederim bacini kerhane koselerinde domaltip siker atar parasini vermem oyy anasinin amina daldigim kahpesi senin o ananin azina bosalam o lez anani oyle bir severim ki aklini alirim anani verem ederim senin o lez anani bamyaya bamyaya bamyaya cogaltirim ananin kefenini severim evlat anani amini yerim ha ayik ol ananin mor deligine dil atam anani babanin kucaginda sikem baban kudursun arka odada horul horul yatan babanin gotunden sikem 😅 aileni tek tek domaltip gotunden severim uu seht kudur anasini siktigimin bebesi oyy anani amini yerim ha ln bebe ananin numusu benim ha ağla kendine hadi bu küfür benden size armağandır @bazidli_._mami_ll farkiyla 👅💋100 Yorumlaçiçeğini Yolunu yordamını ehşebini mehşebini ananı babanı karını kızını dayını amcanı halanı ex aşkların varsa hepsini 63 staila soyunu sophunu küçüğünden büyüğünden kuzenlerini yeğenlerini tekkk tekk 7 cedeeni doğurtan ebesini hastanesini doktorlarını altlarını üstlerini yazılarını ışıkşarını betonlarını mermerlerini kapılarını elbiselerini saçındaki kılları tekkk tek tek tek * kıllarını tek tek tek tek yarakk kılarını tekkk tekk tekk göt kılarını tek tek tek tek buz dolaplarını arkadaşlarını halılarını bezlerini evinizi yurdunuzu kapı kolarrınızı donunuzu südyeninizi!! At daşağı ile deler yetmedi copla bir daha üzerinden geçerim!! olmassada kendim siker sülalenizi yerle bir ederim!!!
60 Yorumlaananı babanı gelmişini geçmişini bugününü yarınını geleceğini kocanı dostunu eşini ex aşklarını varsa çocuklarını yoksa büyükbaba ve annelerini, dayını halanı teyzeni amcanı enişteni kayınçonu baldızını, her türlü akrabanı köylünü yakınını uzağını, fikirlerini, davranışlarını, karakterini, ruhunu, kişiliğini, sıfatını, zamirini, yüklemini, yaptıklarını, yapacaklarını, eylemlerini, böbreğini, dalağını poponu, çiçeğini, yurdunu, akciğerini, bağırsaklarını, kulağını, burnunu, ağzını yüzünü dişlerini acı acı seveyim. ananın çiçeğini severim bacım çocuğu bokun torunu itin sıçtığı. senin anana da kız kardeşine de ablana da teyzene de halana da sülalendeki bütün dişilere de yarrağımı tattırırım, siktikten sonra da amlarını bıçakla kesip köpeklere yediririm. bacım çocuğu. ananı öyle severim bacını öyle sektiririm ki ya ananın bacım anası ah keşke lex steele bana da kaysaydı der. ananın çiçeğine çam dikerim bacım çocuğu. anan spermimle abdest alır sülalesini develere siktirdiğimin çocuğu. doğma
90 YorumlaAnnenin * payitaht Abdülhamid mührü basar Osmanlıyı kapı kapı gezidiri bacinin bıdık * kafamı sokar kaybolan yıllarımı aradıktan sonra babana kafa atar annenin burnunu kırıp bacinin namusu olur yerden yere vururum annesini koydekii kiraz ağacına bağlayıp meyve verene kadar popondan siksem sansar misali bacını * boğazını parçalayıp kaldırıp yere vursam * kodumun eşşek bacım evladı anneni üsten kastirip Altan bastırıp sağdan çekip soldan * kaldırır ortaya vurum anasinina * dedemin buzusmus yargıyla vurup sabahlara kadar dans ettirem arkada uyuyan babanı sikip yetim bırakır anneni * uykusundan uyandiri elindeki j7 prime yi alıp Facebook da gezidiririm annesinin * tavayla vurup küçük bippp balon misali patlattığım
30 Yorumla
+1 yılananın *mına damaca dayar s*kerim ebenin *mına kule diker s*kerim o arvadının g*tüne y*rramı dayar g*tüne alfabetik harfler s*kar s*ker *mına ağaç dikip y*rrağımla elma toplar babanın g*tüne sokar saatlerce kazığa oturtum karşısında ananın *mına dinamit s*kar s*ker *mcığına direk s*karım babanın g*tünden y*rrağını çıkartırım sana s*kar sonrada yüzüne camiden çaldığın ayakkabılarla yüzüne sp*rm atarak ananı s*ker g*tünden bidon çıkarıp *mına dayarım g*tünden mipp y*rramı sülalene öptürür çeker giderim
50 YorumlaSenin ben görümcenin kuzenin doğuran annenin eltisini seviyim. bacılarının * *na dondurma külahı sokup çıkartıp olmayan * *nı skim anneni yatakta EyfeL kulesini g0tüne sokup çıkartıp televizyon antenini izlerken lokmunundan babaannesinin babasının * *na bilgisayar ucunu sokup annesinin bacısına topu alıp sokup çıkartıp olmayan beynini skip camdan atıp görümcesini üstüne serip batteniye üzerinde skim. ablasını torunu aynı yatakta tüfeğin mermisinden çıkan ucuyla * *nı skim annesini kız kardeşiyle ormanda skiştirip * *larını ormanda elektrik ucunu sokup görümcesinin g0tünü sarmaşığın üzerinde laleyle babaannesine topuklu ayakkabının ucunu alıp g0tüne monte edim. Annesiyle babasını aynı yerde mermi ucunun * *yla seviştirip g0tlerine duba sokim... ay çekirdeğinde olan çekirdeğin çıkmayan ucunun sokumunu görümcesinin * *na koyana kadar oracıkta skim.. annenin * *na elektrik süpergesini sokup * *cına ilave ederim...
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 498 cevap paylaştı.
+1 yılsenin ben ananın bacının abinin babanın teyzenin dayının amcanın yengenin ebenin sözlünün eşinin arkadaşının yürüdüğün yola asfalt döken herifin kullandığı arabanın motorunun okuduğun mektebin duvarlarını ören ustanın kullandığı malanın oturduğun evin kapılarını yapan marangozun tuttuğu baltayı bileyen oduncunun giydiği donu diken terzinin kullandığı iğneyi satan tuhafiyenin camındaki iş ilanı afişini asan elemanın yürüdüğü kaldırımın ecdanı s*keyim
30 Yorumla küfür yazman seni komik gösterir ama sen o küfür yazmasına rağmen cevabı sakince oturtturursan süper olur- kadınlarla ilgili kelimeler varsa çoğu küfürde olduğu gibi- : bravo attığın küfürlerle hem kendi cinsini aşağıladın hemde vericek düzgün bir cevabın olmadığını kanıtlamış oldun bir tartışma bile yürütemedin diyebilirsin
73 Yorumla
Soran+1 yılOha bu iyiydide coktan hallettim yinede aklimda bulunsun
- +1 yıl
7 ay3 gözle bekledim ve yaprak kılavyeli anıl o adını ve asakaslaı bir canım vadisinde
kılavye yazsı
ver kılavyesiki
ile ileggli bir yazı malı
var
a
ve
malı okdar
sallakai
oanalaabir bir ankonusmak isitieimitorum ananı *
böyle bir
şeyi annnesi * omezarından gecen ruh yaprak
kafalı anısıs * malı nında 3 kere de bir sikşen de
oa
oemaskelerde
o bütün kişelerin annesi sieşerek o anasını sevdim bşir 3 ggözle bekeldim yaprak maskeleke siyah ömaskelei ve oanadan beklenen
3yarak başıda kara maske00 Yorumla
1 yılAnnneni hadi ordan yaprak popon * anneni sikinler orrrrrrrrusbu mïdıdıdı yapanı * bacısını orrrrusbusu p*rno izleme orrrrrrrrrrrrusbu çocukları bak elektronik elektrik girerim * çocuğu * kodumun orman çocuğu anneeeeeni * banyoda bak * belanı ammmmmına koduğmun orrrrrrrrrrrrrrrrrusbusu kes çeneni. * yaprak * amııına koduğmun moru * bacını senin mokarlı mitranı * gotunu yamcık kuzum çocuğu doggy orrrrrrusbu * amcığnı * * koyim senin kapat sesini amınnna koddum hadi ordan git annneni * * koydumun * belanı ammmmmına koduğmun orrrrrrrrrrrrrrrrrusbusu
00 Yorumla
+1 yılAnnenin nemli * gratisten aldığım nıvea markalı 15.4 gramlık sürüp karabükteki zenci arkadaşlarımı çağırıp 3 kişi götten 5 kişi amından 15 kişide ağzına sokup amerikaya giden ama yanlışıkla suriye biletini alan gencin köpeklerle p*rno izlerken uçaktaki 144 p çeken kameraya yansıtıp uçaktaki yolcuların şaşkınlıktan şöföre oral seks çektirdikten sonra babanenin topuklu ayakkabısının bağcığını john sinsle dölleyim ananın ağzına verdikten sonra eve giren hırsızın çaldığı kaçak redmi 8 in işlemcisiyle metroda 1 vs 4 atcakken işlemcinin yanmasıyla birlikte nikola teslanın elektrik icadıyla titreşimli elmas vibratör yapıp annenin tombul * parmaklarım
00 Yorumla
+1 yılEn Uzun Küfür Hangisi?
Yani karşındakinin karakterinden, mesleğinden, fiziksel özelliklerinden, yaşantısından, hava durumundan vs her şeyi içine katarak uzun küfürler edebilirsiniz. Ama küfre gerek yok bence. :)
41 Yorumla
+1 yılkizlarin kufur etmesi daha cirkin gorunuyor kenardan. sen de ona onun gibi cevap verirsen kufur bilginizi yaristirmis olacaksiniz. yani ondan bir farkin kalmayacak. normal kelimelerle sustura bilirsen ne mutlu. zekani kullan
31 YorumlaAnanı * seni vurur kısır bırakırım patlak ananı kerhane köşelerin de * parasını vermem anneni kucağımda ziplatirken çıkan zevk suyunu babanın boğazını sıkarken icirim zevkten 4 köse olur güzel kardeşim kuzum çocuğu babanı orada öldür baban olur intihar edip seni yetim tatlım çocuğu yaparim pic
00 Yorumla
5 aySENİN O MENDEBUR ANNENİ TARLADA POCA YAPARKEN SKM BABAANNENİ ANNEANNENİN YATAGINDA YATARKEN YORGANİN ALTİNDA BOGA BOGA SKM SENİN BABANIN TARLALARINDAKİ İNEKLERİN TEK TEK kardeşim ÇIKARIP SÜLALESEN SOKİM ANTİLOP YUMURTASINDAKİ DOLLERİ BEYNİNİN SOL LABUDUNA KOYİM ANNEN TARLADA SELAM VERİRKEN BABAANNENİN EVDE SELASI OKUNUYODU O BABAANNENİN ELİNİ AYAGİNİ İPLE BAGLİP HAFUZA ATLİP USTUNE CİKA CİKA İKİMİZDE BOGİLURKEN SKM ASKERLİGİ YARIM YAPMİŞ ABİNİN YUMURTALIKLARINI ALIP DEDENİN AĞZINA MONTELEYİM
00 Yorumlasenin ananı bacını karını kızını halanı teyzeni dayını dedeni nineni kundaktaki bebeni emesen arkadaşını hürriyetini cürrüyetini ilimini bilimini dilimini virancityli bela anana kayarak gibsin
20 YorumlaSenin ben görümcenin kuzenini doğuran annenin eltisini seviyim.
61 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl22 Yorumla- +1 yıl
Sunta sunta hahahaha
+1 yılbuyukluk sende kalsin sen kufur etme onun seviyesine inme :) he yav he deyib gec. baya gicik olur :)
51 Yorumla
+1 yılSeni bir zkerim bir daha zkerim içine boşalmam niye boşalmadığımı söylemem içine dert olur kahrından ölürsün,
söyle dicem ama hangi malzemeyle yapıcan bunu.11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin ananın amcasının kızının halasının torunun yegenini baldızının amcasının torunun kaynananın kaynanasını senide üzerinde? gerisinide sen ekle
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBoyu değil işlevi önemli , küfürle olmaz o işler beyni çalıştır az düzgün bir laf çak :d
20 Yorumla
+1 yılsenin ananı boğaz köprüsünün ortasında. mına yoğurt doldurup yayık ayran olana kadar. ikerim. hem asya seyreder hem avrupa"
Bir kere kullanmıştim her kez felç geçirmişti20 Yorumla
9 güdüdüğünün içindeki nohutu * senin kolundaki kaptanlık pazubandını * kuzum çocuğukalın bağırsağını * yrrağını boynuma dolayıp kolye yapayımsenin ananı serkül sevsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yazayım ama çok fena üzerine alınma ( ananı avradını soyunu sopunu sülaleni ,,,,)😄
00 Yorumla
6 ayAnnenin popo delini sikip ağzına biber sürerim kuzum çocuğu koca götune damacana sokup sağ kıçına * ya ocu
01 Yorumla- 6 ay
Ha🤨
anan nı domaltım yerden yere yapıştırayım orrrospu çocuğu yedi cedininin cedini tek tek domaltı,,,,,, si,,,,,,
10 YorumlaSenin taşşanı söküp ağzına sokup taşşanla seni seker sikini eline geri verir senin elinden alıp anana sokup şülalene sokarım
00 Yorumla
+1 yılEn uzun küfür ne bilemem ama en anlamlı küfür net "vizyonsuz"dur.
10 Yorumla
+1 yılAyyyyy bayilcam yemin ederim ki çok güzel küfürler var
20 Yorumla3205348328395285928 küfür
en uzun küfürü ettim aga10 Yorumla
+1 yılHiç biriniz sövüş ten anlamazsınız geçin RC 10 dk dayanamazsınız
20 Yorumla
+1 yılHey Sebastian dal sakal dal kalkar çok severse popon kalkar :D
10 Yorumla
6 ayAnanın * suyuyla yoğurdu karıştırıp ayran yapar *
00 Yorumla
+1 yılKüfüre ve ruhumuzu kirleten benzer şeylere karşıyım 😊
00 Yorumla