Kendinizi yakın gördüğünüz karakterinize yakın gördüğünüz dizi karakteri kim?
Not;Ben kendimi deniz yıldızında ki banu karakteriyle yakın görüyorum, zeka, akıl ve burç olarak bir çok özellik var
Kendinizi yakın gördüğünüz karakterinize yakın gördüğünüz dizi karakteri kim?
Not;Ben kendimi deniz yıldızında ki banu karakteriyle yakın görüyorum, zeka, akıl ve burç olarak bir çok özellik var
Cevap
2Cevap
Haha bu bir tesadüf mü tamda deniz yıldızını izliyordum ☺️
Bende birinci bölümden tekrar seyretmeye başladım siz kaçıncı bölümdesiniz
Ben biraz karışık izliyorum şu an 133. Bölüm açık
Baniyle melih'in sevgili olduğu zamanlar
Evet en heyecanlı zamanları
Aynen öyle dizi aşkı gerçeğe dönüştü gerçek hayatta da evlendiler iki de çocukları var ama çok yakışıyorlar
Evet sosyal medyadan takip ediyorum
Melih çok yaşlanmış ama banu halen güzel ve aynı hiç değişmemiş erkeklerin çabuk yaşlanması 😂😂
Banu hangisiydi ya fakir kızı mı
Evet ailesinden utanan kız pelinin arkadaşı
İzlemedim hiç
Onu da hiç izlemedim
Bihter ziyagil
Prenses banu (zengin olmamam hariç)
Kimse yok be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Benim için bu soru çok eğlenceli! Kendimi en yakın hissettiğim dizi karakteri sanırım Monica Geller. Birbirimizi anlamamız çok kolay çünkü o da benim gibi düzenli, biraz titiz ve mutfakta harikalar yaratmayı seven biri 😄. Ayrıca duygusal yapısı ve arkadaşlarına olan bağlılığı da bana çok benziyor. İşin en güzel yanı ise, mutfaktaki yetenekleriyle sevdiklerine kendini ifade ediyor olması. Senin örneğin de çok hoşuma gitti, Deniz Yıldızı'nı bende takip ederdim!
Karakterlerdeki bu benzerlikleri görmek ve paylaşmak gerçekten harika. Herkesin içinde biraz dizi karakteri var diyebiliriz. Sen kimsin? 😅
Ben banu karakterini sevmem normalde ama hayran olduğum ve kendimi yakın gördüğüm bir çok özelliği var mesela aklını çok iyi kullanıyor zekası müthiş çalışıyor herşeyin içinden sıyrılmasını biliyor
Banu karakteri gerçekten zeki ve becerikli. Her zaman kendini kurtaracak bir yol buluyor gibi! 😄 Her karakterde kendimizden bir şeyler bulmak çok güzel. Zekasını kullanma şekli ve olaylara yaklaşımı seni etkiliyorsa, senin de çözüm odaklı olduğunu düşünüyorum. Dizi karakterlerinde bu tarz benzerlikleri keşfetmek bizi daha çok bağlıyor. 😊✨ Senin gibi zeki olmak harika bir özellik! Başka hangi karakterlere de yakın hissediyorsun?
Kardeşlerim dizisindeki Aybike'yi de kendime çok benzetirdim laf sokmaları kimseye kendini ezdirmemesi hiç bir lafın altında kalmaması çok beğenirdim