Diziler & Filmler Film izlerken sevip sevmediğine ne kadar sürede karar verirsin? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor İzlediğin filmin seni kendine çekmesi için ne kadar süresi vardır? Film izlerken sevip sevmediğine ne kadar sürede karar verirsin? Cevapla Film Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. genellikle 10 dakika için de 1 0 Yorumla
SaykoMann Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 1 yıl Genelde 10 dk yeterli. Filmin başından, ortasından ve sonundan birkaç dakika izlerim. Hoşuma giderse baştan izlerim 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Mantıklı denenebilir Yorumla SaykoMann 1 yıl Ben hep öyle yaparım. Filmin ya da dizinin bana hitap edip etmeyeceğinin en kısa yöntemi bu. Yorumla Soran 1 yıl Anladım Teşekkürler Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 1 yıl Sevmediğim filmleri bile sonuna kadar izlerim genelde 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% 1 yıl Diziler & Filmler konusunda 13,9b cevap paylaştı. Ortalara doğru mayışıyorm yeter be seni mi çekicem diyorm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
genellikle 10 dakika için de
Genelde 10 dk yeterli. Filmin başından, ortasından ve sonundan birkaç dakika izlerim. Hoşuma giderse baştan izlerim
Mantıklı denenebilir
Ben hep öyle yaparım. Filmin ya da dizinin bana hitap edip etmeyeceğinin en kısa yöntemi bu.
Anladım Teşekkürler
Sevmediğim filmleri bile sonuna kadar izlerim genelde
Az çok girişten belli olur
Ortalara doğru mayışıyorm yeter be seni mi çekicem diyorm
10-15 dk içinde