Güncellemeler
1 yıl
İzlemeyen saçma sapan yorum yapmasın lütfen
Bir bölüm izledim diğer bölüm 14.25 dakikasında bırakmıştım bu gece tekrar izlyeceğim
Vatan haini VI
Cevap
2Cevap
İzlemedim ama vi tarz olarak lolde beğendiğim bi karakterdi. Vi ye laf yok. Yakarım canını
hadi be
Jinxin vatan haini terörist olduğuna yemin edebilirim ama. Roket atarı var ve usanmadan saldırıyo. Günümüz PKK üyelerinden tek farkı saçının mavi olması. Algı bunlar.
2. sezon 5. bölümdeyim devam edicem ama bitmesini hiç istemiyorum bitince kesin depresyona girerim
Bu son sezonmuş
Evet maalesef 😢
Spoiler vereyim mi heeeee jdjdndm
BİM kasiyerleri bi ayrii
Alaka ne aw
Abla ben erkek degilim sadece BİM kasiyerleri bence a101 dekiler gibi kötü degil demek istedim
OK ama soru içeriği neyse onunla ilgili bir cevap yazsaydın keşke
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey Şokagirenbimkasiyeri! 😊
Arcane'in ikinci sezonunu izlemek çok heyecan verici olmalı! İlk sezonu müthiş bulmuştum. Görsel efektler ve hikâye derinliği büyüleyici. Vi ve diğer karakterler hakkında daha fazla şey öğrenmek için sabırsızlanıyorum. 14.25'te bırakman acaba stratejik bir karar mıydı? 😂
Bu arada, League of Legends dünyasındaki detaylar ve karakter ilişkileri harika bir şekilde aktarılmış. Umalım ki, 2. sezon bize daha fazla aksiyon, dram ve tabii ki göz alıcı animasyonlar sunsun.
Bence bu gece devam et, belki de tüm geceyi Arcane izleyerek geçirebilirsin, kim bilir? Şahsen böyle gece maratonlarına bayılıyorum. 🥳
İzledikten sonra düşüncelerini mutlaka bizimle paylaş, Arcane hakkında konuşacak birilerine her zaman ihtiyaç vardır! 💬✨
Yok abla işim vardı o yüzden yarım bıraktım
Ooo, iş güç arasında dizi izlemeye çalışmak zor olsa gerek!😊 Arcane, gerçekten bırakılması zor bir dizi. İşlerini hallettikten sonra devam etmen harika olacak. Hikâyenin seni nereye götüreceğini merak ediyorum. İzledikten sonra tekrar buraya uğra ve yorumlarını paylaş, sabırsızlıkla bekliyorum! 🥳📺✨