Bugün ki anime önerim drifters. Tarihi karakterlere ilgisi olanların daha bir şevkle izleyeceği olmayanların ise karakterlerin kişiliğinden hoşlanacağı Drifters animesi , konusu ve hikayesiyle dikkat çekiyor. İki zıt kutup bu kez kozlarını orta dünya da paylaşıyor. Fakat bir farkla, tarihte bilinen en ünlü savaşçı ve komutanları kendi taraflarına çekerek onları birbirleriyle savaştırıyorlar. Kötülerin yüzüklerin efendisi sauron vari olduğu iyilerin ise elflerin oluşturduğu bir düzende kartacalı hannibal, büyük lider ceaser, Japon hükümdar oda nobunaga, Fransa yı kurtaran kutsal çocuk jean d arch ve daha nicelerinin iyi ve kötü tarafından arafa alınarak spontene bir şekilde birbirleriyle savaştırıldığı ve kazananın günümüz dünyasına da hükmedeceği anime sürprizlerle dolu. 2. sezonunun beklendiği 2025 yılı öncesi ilk sezonu izlemenizi tavsiye ederim. İlla yıllar sonra konusunun hollywood da film olarak yayınlanmasını beklemeyin izleyin :D
1 ay
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İzlemedim de izlerim bir ara canım
Tarih ve kültür çok severim izlediğim şeylerde.
Henüz izlemedim önerdiğiniz animeyi.
Bence bu tarz anime önerilerini Bence tarzında yapmak güzel olabilir.
Ya aslında film muzik ve anime konusunda bir eleştirmen kadar bilgim var kendime bu konuda güveniyorum fakat bence yazmaya üşeniyorum. Bu önerileri paylaşırken bile anlık aklıma geliyor ve düz yazı şeklinde paylaşıyorum pazarlasam çok güzel satar ve yazım kurallarına falan dikkat ederekten paylaşım yapabilirm. Buna dahi üşeniyorum :) Teşekkür ederim önerin için.
Evet anlıyorum 😄
Bence yazıp düzenlemek baya üşendiriyor.
Yine de bu tarz sorularda görmek bile iyi.
Rica ederim ne demek 🙏🏻
Tarih kültür animelerini oldum olası sevmemişimdir nedense çok sıkıcı geliyor
maalesef populer kültürün ve genel izleyicilerinin 13-19 yaş arası olmasından dolayı onlara hitap edecek şekilde anime yapıyorlar. Mangalarını okusan gayet karanlık ve tarihi kişilikleri tarihte oldukları gibi anlattıklarını göreceksindir pek çok tarih animesinin. Hollywood da aynı. Süper kahraman filmleri cartlar curtlar 11 yaş altı için de uygundur etiketi alabilmek için buna göre şekillendiriyorlar yapılarını. Dhaa çocuksu, saçma esprilerin oldu, ciddi karanlık vahşet içeren (psikolojik dahi olsa) sahneleri çıkarıyorlar ve bu yaş grubuna hitap edecek şekilde senaryolarını değiştiriyorlar). Bu yüzden dediğin gibi tam haz alınmıyor. Mecbur bu şeyleri bilip kendince bir yerlere koyuyorsun o karakterleri kitap okumak gibi düşün. Biraz göz önünde biraz da senin hayal gücünde...
Hayır henüz izlemedim
hiç izlemedim maalesef.
İzledim
Tarih olarak kingdom'un mangasıda baya iyi animesi orta şeker ilk sezon hariç ilk sezon kötü
Drifters tarihle alakalı değil ama. Sadece karakterleri tarihi karakterler. Toyohisa japonya da bir savaş kahramanı sezar ve kartacalı hannibal taktisyen zeka. Nonunaga hem general hem hükümdar tam bir çakal olduğu söylenir. Jean d arch Fransanın kutsal kızı. Yani anime aslında yüzüklerin efendisi gibi orta dünyada geçen fantastik bir macerayı anlatıyor. Bunların yanına da tarihteki önemli figürleri konusuna davet ediyor. Gerçeklikle alakasız. Kingdom da 2. sezondayım :) Animelerin yapımcısı aynı kurum. Dolayısıyla çizimleri ve karakterleri aynı lezzette. Anime den tarih izlenmiyor ya :) Ama mesela küçükken falan hiç hayal etmedik mi işte napolyon bugun olsaydı ne biliyim Atatürk bugun olsaydı falan :D Drfters bize bunu veriyor...
Aynen drifters biraz isekaiydi tam hatırlamıyorum oldu biraz izleyeli maalesef o güzel animeler eski de kaldı simdikilerin çoğu baya vasat
Çok doğru 1990 1980 yapımı animeler izliyoruz şimdikiler ellerine su dökemezler vallahi.
Maalesef konular aynı işleniş berbat karakter tasarımı karakterin karakater gelisimi animasyonlar bile eskiden elle çiziliyordu çok güzel animasyonlar seyrediyorduk şimdi saçma sapan isekailer dolu mangalar bile öyle şu an benim tek seyrettiğim re zero o da konusu iyi özellikle ben novelini okuduğum icin bekliyordum
Bu ölüp ölüp tekrar doğan bir çocuk var dı re zero o muydu? Vallahi geçen sıkıldım 100 kere izlemiş olduğum ninja scrool u izledim.
https://www.youtube.com/watch?v=DViO9f40K48
1993 yılı animesi. Konusu karakterleri her şeyi dediğin gibi yenilere göre özgün oğlu özgün.
Evet o anime ilk sezonun ortasına kadar gerçekten kanser ediyor ama sonradan açılıyor gizem unsuru beni çekiyor beni bağlayan noveliydi zaten bunuda izlememiştim bakarım müsait olunca
Canını sıkmak bilmişlik yapmak istemem fakat bu hoşuna giderse vampire hunter d bloodlust da öneriyorum. o da 2000 yapımı ve 1.30 saatlik bir film. Ona da göz atmanı öneririm. re-zero güzel anime dediğin gibi sakin başlıyor ama sonrası güzel. iyi seyirler dilerim.
https://www.youtube.com/watch?v=ASpA9s4hCYM
Yok estafuğrullah önerin teşekkürler ederim izleyecem sanada iyi günler
İzlemedim kanka
İzlesene :D
Ben bunun adını buradan çıkına kadar unuturum ula 😂
İzlycem
Tabi ki de
İzlim anime severim
İzlemedim ama listeme eklerim