İzledim. Ama bir sor neden izledim. Kuzenlerimin baskısı ile izledim. 3 filmini sinemada izledim hatta.
Kalem kalem ele alalım.
KRISTEN STEWART - ROBERT PATTINSON OYUNCULUĞU (Oyunculuk yazarken 3 kere sildim, elim varmadı yazmaya)
Bu kadına bu görsel bile fazla. Odun emojisi de yeterdi.
Oyunculuğun o'sunu gösteremeyecek bir başrolü seri boyunca izliyor, acaba şu an ne hissediyor olabilir diye kendine sorarak saatleri hiç ediyorsun. AAA
Ya buna ne demeli? Şu en alt karedeki suratı film boyunca izliyorsun. Küçük Emrah gibi başını yatırıp yatırıp gidiyor. Şunu Batman olarak izlemek ödümü koparıyor, lanet olsun, umarım orada da böyle yapmaz. Joker'e falan gerek yok, Alfred vurur bunu. Babasının yanına da gömmez, Arkham'ın bahçesine atar cesedini.
ORTADA UĞRUNA FİLM YAPILAMAYACAK BİR ESER OLMAMASI
Stephanie Meyer başlı başına fiyaskodur. Yahu ben bu kadının hayatında ne kurt adam, ne de vampir içeren bir eser yer aldığını düşünmüyorum. Açıp okuduysa da muhtemelen yemek yaparken falan sayfalara göz gezdirmiştir. Zira Vampir olayını da Kurt adamları da rezil rüsva etmiş, bu alana en büyük, en acımasız damgayı vurmuştur. Best Seller olmak bir seviyeye gelmiş demek değildir. Ben buraya on yüz bin milyon best seller yazarım ömrü 1.5 seneye sığan. Özetle filmin içi boştur, ne vamprii anlatır, ne kurt adamı, ne de başka herhangi bir efsaneyi. Boş. Bomboş.
VAMPİR KAVRAMINA, Kİ BEN ÇOK SEVERİM, YAZDIĞIM 3 BENCENİN BİRİ BUNA İLİŞKİNDİR, TARİHİN EN KARANLIK ZAMANLARINI YAŞATMIŞ OLMASI
Yahu yer yer vasat buluyor olsam bile, UNDERWORLD serisi bile vampiri, kurt adamı çok tatlı anlatmıştır. Hiç değilse kendince bir hikaye örgüsüne bağlamış, sana bu örgü ile intikamı, aşkı aşılamıştır.
En iyi özetleyen görsel de budur bence. Biri vampirdir, biri peri, hatta periciktir. Parıl parıl ortada gezen bir vampir yoktur, olamaz.
Hodja come on! Kabul, Muse çok severim, bir Hysteria duyunca içi kıpır kıpır olan bir insanım. Ancak tüm piyasa nasıl eleştiriyorsa ben de eleştiriyorum. Şu şarkıyı filme yakıştırmadım ben. Gerçi filmi de şarkıya yakıştırmamış olabilirim. Ama ben buna puan falan vermem.
Her kızın Edward Collen gibi biri istediğini biliyorum o yüzden ilk filmi de olsa izlemelisin. Seri güzel ama kötü bir film. Daha kaliteli olabilirdi. Robert Pattinson bile oynadığına pişman olmuş sanırım o tarz bir açıklaması vardı.
İlk çıktığı zamanlar çok güzel geliyordu bana ayrı bir dünya vampirler kurtadamlar falan ama bir süre sonra sıkıyor. İzlemediysen izle bence sürükleyici yani sıkılmazsın.