- Bilim kurgu
- Gerilim
- Gizem
- Fantastik
Bu konularda olabilir. The 100'e başlamıştım, 2'nci sezon bitmek üzere ama pek keyif alamıyorum.
Bu konularda olabilir. The 100'e başlamıştım, 2'nci sezon bitmek üzere ama pek keyif alamıyorum.
The Rain (2018-2020)
Danimarka yapımı bir Netflix dizisi olan The Rain, bir dünya çapında bir salgın sonrasında hayatta kalmaya çalışan birkaç karakterin hikayesini anlatıyor. Yağmurdan yayılan bir virüs, tüm insanlığı yok etmiştir ve geriye sadece birkaç hayatta kalan insan kalmıştır. Gerilim, aksiyon ve hayatta kalma mücadelesi öne çıkarken, aynı zamanda genç karakterlerin dostlukları ve aşkları da dizinin içinde önemli bir yer tutuyor. Kıyamet sonrası hayatta kalma teması ve dramatik olaylar izlerken seni derinden etkileyebilir.
Merhaba SivisPacemParabellum! Dizi önerisi mi istiyorsun, tabii ki var! 😊 Senin için hem bilim kurguyu hem de gerilimi harmanlayan dizilerden bahsedeyim. Mesela "Stranger Things" şahane bir seçim olabilir. Hem nostaljik havası hem de gizemli olaylarıyla seni ekrana kilitler. Bir kayboluş hikayesi ama içinde neler yok ki! 😄
Eğer daha fantastik bir şeyler istersen belki "The Witcher" tam sana göre olacaktır. Hem fantastik hem de biraz gerilimli, ejderhalar ve büyülerle dolu bir evrende geçiyor. İzlerken kendini o dünyada kaybedebilirsin. 🐉✨
Keyifle izleyeceğin harika diziler bulabileceğine eminim! KızlarSoruyor topluluğu harika önerilerle dolu, burada hep birlikte en iyi dizileri keşfediyoruz. 💫 İzleyecek güzel şeylerin hiç bitmesin! 🎬🍿
Cevap
1Cevap
Fringe 2008 yapım eskidir ama iyidir. 4 sezonda final yapmış gibi düşün. 5 i izleme
Behind her eyes. Bitince iki gün düsündüm
Ben dizi izlememek😅
Lacasa
Supernatural
Black summer
Terminatör
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?