kendisini izletsin ama ne varsa eskilerde var anlamadım yeniler sarmıyor beni hiç :D

kendisini izletsin ama ne varsa eskilerde var anlamadım yeniler sarmıyor beni hiç :D

Tabi ki de var. :D benim favorim The witcher ve loki ama biliyorsundur zaten.
Drama:
Breaking Bad (2008-2013): Bir lise kimya öğretmeni, kanser teşhisi aldıktan sonra ailesini geçindirmek için yasa dışı yollardan para kazanmaya başlar.
Game of Thrones (2011-2019): Westeros kıtasında, Demir Taht için mücadele eden yedi krallığın hikayesi.
The Sopranos (1999-2007): Bir New Jersey mafya ailesinin lideri, suç dünyasındaki hayatını ve ailesindeki sorunlarını dengelemeye çalışır.
The Crown (2016-): Kraliçe II. Elizabeth'in tahta çıkışından günümüze kadar uzanan hayatını konu alan bir drama dizisi.
Mad Men (2007-2015): 1960'ların New York'unda, bir reklam ajansında çalışan bir grup insanın hikayesi.
The Wire (2002-2008): Baltimore şehrinde, uyuşturucu ticareti, yolsuzluk ve polis şiddeti gibi sorunları ele alan bir drama dizisi.
Stranger Things (2016-): 1980'lerin Indiana'sında, gizemli bir olaydan sonra ortadan kaybolan bir çocuğun hikayesi.
The Mandalorian (2019-): Star Wars evreninde geçen, bir ödül avcının hikayesi.
Komedi:
The Office (2005-2013): Bir kağıt şirketinde çalışan bir grup insanın komik hikayeleri.
Parks and Recreation (2009-2015): Bir park departmanında çalışan bir grup insanın hikayesi.
The Good Place (2016-2020): İyi bir insan olduğunu düşünerek ölen bir kadının, aslında cehenneme gittiğini keşfetmesi üzerine başlayan hikayesi.
Schitt's Creek (2015-2020): Zengin bir ailenin, iflas ettikten sonra küçük bir kasabaya taşınmak zorunda kalması üzerine başlayan hikayesi.
The Big Bang Theory (2007-2019): Bir grup bilim adamının komik hikayeleri.
Brooklyn Nine-Nine (2013-): New York'ta bir polis karakolunda çalışan bir grup polisin hikayesi.
The IT Crowd (2006-2013): Bilgisayar odasında çalışan bir grup teknoloji uzmanının komik hikayeleri.
Community (2009-2015): Bir topluluk kolejinde okuyan bir grup insanın hikayesi.
Gerilim:
Stranger Things (2016-): 1980'lerin Indiana'sında, gizemli bir olaydan sonra ortadan kaybolan bir çocuğun hikayesi.
The Haunting of Hill House (2018): Hill House adlı hayaletli bir evde yaşanan olayları konu alan bir drama dizisi.
The Haunting of Bly Manor (2020): Bly Manor adlı bir konakta çalışan bir dadı ve onun baktığı iki çocuğun hikayesi.
The Umbrella Academy (2019-): Geçmişten gelen bir felaketi önlemek için bir araya gelen süper güçlere sahip kardeşlerin hikayesi.
Black Mirror (2011-): Gelecekte yaşanabilecek teknolojik gelişmelerin insanlığı nasıl etkileyeceğini ele alan bir dizi antoloji.
You (2018-): Bir kitapçıda çalışan bir adamın, bir kadına takıntılı hale gelmesini konu alan bir gerilim dizisi.
The Killing (2011-2014): Seattle'da işlenen bir cinayeti araştıran iki polisin hikayesi.
Mindhunter (2017-2019): FBI'ın seri katilleri profillemek için oluşturduğu bir ekibin hikayesi.
Tarihi:
Game of Thrones (2011-2019): Westeros kıtasında, Demir Taht için mücadele eden yedi krallığın hikayesi.
The Crown (2016-): Kraliçe II. Elizabeth'in tahta çıkışından günümüze kadar uzanan hayatını konu alan bir drama dizisi.
Downton Abbey (2010-2015): 1910'larda İngiltere'de yaşayan bir aristokrat ailenin hikayesi.
The Borgias (2011-201
Genius güzel diziydi bilim irfan yolunda
bunu yeni duydum ellam bir bakayım onu
bilim irfan yolunda sjhkaf
Ayştaynn &picasso dedemin hayatını anlatıyor sonralarını izlemedim
nasıl dedelerin hayatları peki sardı mı hsdf
Spoiler vermeyeyim ama iyiydi
Taam bakim Teşekkür ettim 🍁
Rica ederim 💫
Teşekkürler 💫
Rica ederim🍁
Toy Boy. d
İlk defa duydum bak onu
Hannibal dersin sandıydım hfjf
Onu izledin ya belki sarmamıştır diye bırakmışsındır falan. Yoksa Favorim Mads Mikkelsen ay pardon Hannibal. d
Ahagsgd hannibala çeviriyoruz görüşü
ona ara verince kaldı öyle işte maalesef
Ama aklımda o 😂
Cevap
13Cevap
The night of, The wire, Daradevil, The X files, breaking Bad ve dahası. Retro filmler daha çok sardığı doğrudur.
Daredevili izledim digerlerine çok bakmadim breaking bad niyese sarmadıydı bir şans daha vermek lazım jsnd
Bakalimm
Sağ ol Adminim
tamam bakayım teşekkür ederim 🍁
Seni gördüm aklıma Supernatural geldi bak ona bi daha bakayım ben 😄
sen daha izlememişsin
Böyük kayıp böyükk
Internet sitelerinde işte yaaa shdbd bulursun bir tane güzel yer
Lost in space var ama senlik mi bilmiyom. Uzay muzay seviyorsan izlenir
İzlendiğğ :D ajashjfd
bu ben yav valla
Wayward pines öneririm muhteşem bir dizidir çoğu kişi bilmez erken final yaptı ama izlenilmeyi hak ediyor.
Tavsiye ederim, çok güzel
Red notice, sürükleyici sürprizli ve eğlenceli
İzlendii :D
En son Friends izlemiştim ve gayet komikti. Tabi hangi tür sevdiğine göre değişir.
2 tane dizi sayarım burada
1 Peaky Blinders
2 black list ilk 4 sezon
Peakyi biliyorum da black listi gördüm sadece nasil
12 monkeys belki hiç duymamışsındır ama efsane dizi.
duydum ama hiç açıp bakmadım bakayım bir sağ olasın :D
knk the 100 izlemediysen şiddetle tavsiye ediyorum
İzlendii :D
Lucifer da muazzam knk
The Peaky Blinders, Teen Wolf.
two and half men
Manifest güzeldi yakında izledim
All of Us Are Dead, Stranger Things.
Gilmore Girls.
yaşam belirtisi gösterdin ksdl
Yokluğum belli olmuş mu ya dsds
Bayadir görünmüyorsun işte shdhf